Menyasszonyi ruhafény – Egy olyan ritkaságra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amely egyedülálló az esküvők világában, mégis sokan álmodoztunk róla már gyermekkorunkban. A világító menyasszonyi ruha olyan vágyaitokat is valóra válthatja, amire nem is gondolnátok. Kellően felcsigáztuk a kedélyeket? Mutatjuk, mire gondolunk!

Esküvői ruhafény

Mint sok más kislány, gyermekkorotokban biztosan ti is elgondolkodtatok rajta, hogy milyen élete lehet a mesebeli királykisasszonyoknak, vagy akár a Disney hercegnőknek. Nem csupán az életüket irigyeltük, de a ruhatárukat is. Hatalmas szoknyák, színes anyagok, telis-tele varázslattal.

Mit szólnátok, ha azt mondanánk, hogy ti is szert tehettek hasonló csodára életetek legszebb napján? Szóhoz sem tudtok jutni? Könnyedén olyan királylány válhat belőletek, mint akit régen rajongva figyeltetek! Reméljük, hogy sokatoknak ismerősen cseng a márka, Light your night! Ha még nem találkoztatok vele, akkor örömmel újságoljuk, hogy Szlama Gábortól és Balogh Veronikától, a márka tulajdonosaitól igyekeztünk minden kérdésünkre megkapni a választ az esküvői ruhafényről.

fotó: Light your night

Light your night

Gábor és Veronika körülbelül egy éve dolgozik azon, hogy a menyasszonyi ruhákat fénylő pompával díszítsék fel a szertartás vagy a lagzi idejére. Kikísérletezték a szoknya alá rejthető szerkezetet, végigjártak minden utat, feltérképezték a lehetséges hibákat, és megalkottak egy olyan hordozható világítást, ami lehetőséget ad arra, hogy hideg és meleg fényekkel, számtalan árnyalatban megvilágíthassátok a menyasszonyi ruhátokat.

Miért van szükség ruhafényre? Ha régóta arról ábrándoztok, hogy a gyertyafénykeringő közben valamilyen különleges világítással hívjátok fel magatokra a figyelmet, arra ez tökéletes megoldás lehet. Egyes párok jobban szeretik meglepni a fénnyel a násznépet. Mások előre beharangozzák a vendégeknek, hogy meglepetéstánccal és meglepetés világítással készülnek a vacsorát követően.

Egy téli, szabadtéri esküvőnél csodálatosan mutat egy jégkék vagy smaragdzöld árnyalat, míg egy őszi esküvőnél a piros, a sárga, és a narancsságra különböző színei arathatnak nagy sikert. A párok körében még egyelőre a fehér a legnépszerűbb szín, de Gábornak köszönhetően a merészebb álmokat is meg tudják valósítani. Mivel rengeteg pozitív visszajelzést és megkeresést kapnak, ezért annyi bizonyos, hogy sok pár szeretné valamilyen rendhagyó kiegészítővel feldobni a Nagy Napot.

fotó: Light your night

Esküvői fotózáshoz is ajánlott

Az esküvőkön kívül a fotózáshoz is remek kiegészítő a ruhafény, főleg akkor, ha esetleg alkonyatkor vagy éppen sötétben szeretnétek képeket készíteni. Budapesten a Mátyás-templomnál, vagy a Citadellánál érdemes például használni, de a Dunakanyarban ilyen a Salamon-torony és a váci székesegyház, ha pedig a Balaton mellett tartjátok az esküvőt és ott is fotózkodnátok, akkor feltétlenül vegyétek számításba a balatonboglári Gömbkilátót (ami gyönyörű kivilágítva éjjel) vagy mondjuk a balatonfüredi Tagore sétányt.

Hirdetés

Biztosan rengeteg kérdésetek van a ruhafénnyel kapcsolatban, nekünk is sok volt, éppen ezért nem győztük kifaggatni Gáborékat a kulisszatitkokról. A ruhafény súlya kevesebb, mint 1 kg, tehát egyáltalán nem zavar majd benneteket a mozgásban, és természetesen teljesen biztonságos. Honnan tudhatjátok, hogy a ti ruhátokon is jól mutathatnak a fények? Nem tudhatjátok, mint ahogyan Gábor és Veronika sem tudja, éppen ezért szívesen segítenek nektek abban, hogy ingyenesen felpróbáljátok a ruhafényt a menyasszonyi ruhátok alá, és megnézzétek, hogy az anyag, és a forma mennyire engedi kihangsúlyozni a fényeket. Vagy pedig fordítva.

fotó: Light your night

Rengeteg ruhán megnézték és kipróbálták már a világítást. Mivel számukra az a legfontosabb, hogy a termékükben minden menyasszony fantasztikusan érezze magát, elsősorban az számít nekik, hogy ti elégedettek legyetek vele. Ha egy nem mindennapi élményre vágytok az esküvőtök napján, és szívesen tündökölnétek egy világító menyasszonyi ruhában a gyertyafény keringő közben, mindenképpen játsszatok el a gondolattal, hogy a Light your night! termékét választjátok.

Ha már Disney hercegnőkről beszéltünk, személyesítsétek meg Hamupipőkét vagy Tiana-t kékben, Belle-t sárgában, Aranyhajat lilában, vagy mondjuk Arielt zöldben. Ugye milyen mesés elképzelés? Mi előre szóltunk!

További információ: lightyournight.eu