Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > 5+1 őrületesen jó esküvői kiegészítő 2019-re!
Esküvői kiegészítő

5+1 őrületesen jó esküvői kiegészítő 2019-re!

Mindig az volt az álmotok, hogy az esküvőtök napjába egy kis színt és izgalmat vigyetek? Akkor itt a remek alkalom, vágjatok bele! Rendhagyó esküvő mellé rendhagyó kiegészítő dukál, ennek megfelelően csupa olyan ötlettel készültünk nektek, amivel valóban elérhetitek, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája! Egy-egy őrületes esküvői kiegészítő ugyanis garantáltan kiváltja a násznépből a várt hatást. Lássuk, mi lesz a trend 2019-ben!

Animacik
Hirdetés

 

Elképesztő esküvői kiegészítő

 

Manapság már nem olyan bonyolult dolog beszerezni egy-két izgalmas kiegészítőt az esküvőkhöz, bár nyilván sok múlik azon is, hogy mennyire extrém az elképzelésetek. Mit vállaltok be a nagy napon? Ha csupán egy csodaszép színes cipőre, vagy szemüvegre vágytok, ahhoz is tudunk tippeket adni, ám ha szeretitek a kihívásokat, vásároljatok valami pikánsabbat! Bőven tudtok válogatni, egy-egy esküvői kiegészítő a lehetőségek tárházát rejti magában, tulajdonképpen végtelen variációval.

Nem lehet akadály egy szuper nyakkendő, vicces torta vagy extrém csokor beszerzése, ha pontosan tudjátok mire vágytok, és ismeritek a hozzá vezet utat is. Mutatjuk, merre induljatok ezen az úton!

Kiegészítők banner

Esküvői kiegészítő a vőlegénynek

Mivel a menyasszonyok öltözetének variálása/díszítése jóval több lehetőséget rejt magában, mint a vőlegényeké, ezért arra gondoltunk, miért ne emelhetnétek ki ezúttal az urak öltönyét egy extrém kiegészítővel? Rengeteg vicces darabbal lehet találkozni, mi az internetet böngészve nem is tudtunk választani a temérdek nyakkendő és nadrágtartó közül.

Szeretitek a szuperhősöket? Szervezzetek szuperhős témájú esküvőt, és vásároljatok hozzá Batman vagy bármilyen Marvel figurás nadrágtartót, nyakkendőt, zoknit. Nem vagytok oda Supermanért, de adnátok egy lehetőséget annak, hogy beleszerettek a pasis esküvői kiegészítők között esetleg egy pöttyös, pávatollas, vagy kockás nyakkendőbe? A rengetegféle minta közül alig tudtok majd választani!

Így szerezzétek be:

Természetesen egy férfi ruhaszalonban is hozzájuthattok izgalmas darabokhoz (sőt!), ám ne feledkezzetek el az ún. fast fashion üzletekről sem! Itt is elég gyakran köszön ránk egy-egy rendhagyó darab. Ha végképp sehol nem találtok olyan kiegészítőt, amilyet megálmodtatok, készíttessétek el egy pólónyomdában, vagy vadásszatok magatoknak roppant kedvezményes áron külföldről! Egy profi varrónő is nagy segítségetekre lehet!

Vőlegény esküvői kiegészítők

Fotó: pinterest.com

Édes esküvői kiegészítő: A torta

Ha a megjelenésetekben nem szeretnétek semmilyen vadabb változtatást, ugyanakkor szívesen meglepnétek magatokat és a násznépet egy különleges tortával, bátran gondolkodjatok nagyban! Nagyon sok tortadíszítéssel lehet napjainkban találkozni. Arra biztatunk benneteket, hogy válasszatok mókásabb vagy éppen „melósabb” mintákat és formákat, ha igazán nagy dobásra vágytok!

Szeretitek a hasatokat? Kérjetek hamburger vagy sütitortát, de egy téli esküvőhöz például remekül passzol a tortátokon életre kelő havas táj, meleg kockás takaróval. Imádjátok a madarakat? Rendeljetek pávatollal (vagy legalábbis ilyen mintával) díszített többemeletes tortát! Meglátjátok, mindenkinek le fog esni az álla a meglepetéstől!

Így szerezzétek be:

Ugye ti is ismeritek Buddy Valastrot, a Tortakirályt? Ő Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb cukrásza, és ő vezeti a Carlo’s cukrászdát Hobokenben, New Jersey-ben. Nos, hozzá hasonlóan itthon is rengeteg olyan cukrász dolgozik, akinek a keze munkája „aranyat ér”. Álmodjátok meg a tökéletes tortát, közben pedig keressetek egy olyan cukrászt, aki szívesen megvalósítja az elképzeléseket. Nyugodtan kérjetek több helyről is árajánlatot, és mindenképpen kérjetek képeket a korábban elkészített munkáikról! Inspirációnak tökéletes lesz!

Különleges esküvői torta

Torta másképpen – Esküvői Tortaceremónia

Tetszenek a fent bemutatott sütemények, de sokkal letisztultabb és szolidabb esküvői tortára vágytok? Akkor az esküvői tortaceremónia lesz a legjobb opció számotokra. Nem hallottatok még róla? Akkor éppen itt az ideje.

Életetek legszebb pillanatait legszívesebben megosztanátok az összes vendéggel, de se ötletetek, se türelmetek nincs ahhoz, hogy összeállítsatok egy esküvői slideshowt? Mutassátok meg a legizgalmasabb fotókat az esküvői tortára vetítve, videó formájában. Ha azt gondoltátok, hogy ez nem lehetséges, akkor még nem ismeritek a Tortaceremónia csapatát, akik a tortázásból valóságos szertartást varázsolnak!

Esküvői tortaceremónia

Fotó: tortaceremonia.hu

A megfelelő aláfestő zene meghozza a várt hangulatot, miközben a megismerkedésetek, vagy éppen az eljegyzésetek képeit nézhetitek a tortán. Nagyjából 80-100 fotót kell összegyűjteni a vetítéshez, a többit már bízzátok nyugodtan a csapatra. A ceremónia egy 4 emeletes, 100 szeletes, fehér vagy bézs színű tortán érvényesül legjobban, de bátran tegyétek fel a kérdéseiteket, örömmel fogadják a kihívásokat!

Így szerezzétek be:

Látogassatok el a Tortaceremónia honlapjára, és tájékozódjatok a lehetőségekről!

Őrületes menyasszonyi csokrok

Gondolkodtatok már azon a lehetőségen, hogy csak részben álljon virágokból a menyasszonyi csokrotok? Esetleg teljesen kihagynátok a virágokat? Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, hogy csodaszép csokor készülhet tobozokból, tollakból, ecsetekből, de még nyalókákból is? A vendégeknek leesik majd az álla a döbbenettől, annyi bizonyos.

Nagyon mutatósak a kerámiából készült apró margaréták egy csokorban, amit színes gombok díszíthetnek, a csípős ízek kedvelőinek pedig egy valódi erőspaprika csokor is készülhet, gyönyörű piros színben!

Esküvői kiegészítők

Fotó: pinterest.com

Ha azonban egy klasszikus, elegáns esküvőre vágytok, nem biztos, hogy drasztikus megoldás mellett kell döntenetek. Lehetséges, hogy elegendő egy kisebb csavar, ami mégis nagyon feldobja majd a nagy napot. Választhattok például kövirózsát a csokorba, vagy egy virágokkal díszített kosarat is akaszthattok a csuklótokra. Ugye milyen jól hangzik?

Így szerezzétek be:

Mivel rendkívül sok alapanyagból készülhet egy ilyen egyedi csokor, ezért a hozzá vezető utat is érdemes több szempontból megközelíteni. Szükségetek lesz egy jó virágkötőre, vagy egy keramikusra, de egy dekoratőr is nagy segítségetekre lehet, nem beszélve egy kiváló tanácsokkal és kapcsolatokkal rendelkező esküvőszervezőről!

Esküvői kiegészítők, menyasszonyi csokor

Fotó: pinterest.com

Mutatós, egyedi jégkockák

Ha megrendeltétek a világ legszebb tortáját, legizgalmasabb menüjét vagy legszebb nyakkendőjét, egészítsétek ki a sort vidám jégkockákkal! Koktélokhoz, üdítőkhöz és limonádéhoz is passzolnak, ráadásul többféle módon is el lehet őket készíteni. Ami még jobb hír az esküvőszervezés stresszes hónapjaiban, hogy meg is lehet vásárolni ezeket a kis különlegességeket.

Talán találkoztatok már lefagyasztott virágokkal, zöldségekkel vagy fűszernövényekkel, de valószínűleg ritkán isztok olyan üdítőt, amiben világító LED jégkocka van. Amikor a folyadékba helyezitek ezeket a különleges jégkockákat, automatikusan bekapcsolnak, majd ha nem érzékelnek folyadékot, kikapcsolnak. Ugye milyen vagányak?

Egyedi jégkocka esküvőre

Fotó: pinterest.com

Így szerezzétek be:

A világító jégkockákat online is meg lehet rendelni, de ha találtok egy olyan catering szolgáltatást nyújtó céget, vagy éttermet, aki szívesen teljesít különleges kéréseket, rendeljetek tőlük egy halom színes, és izgalmas jégkockát. A téli esküvőkhöz jól megy például a kék színű LED az italokba, egy tavaszi esküvőhöz a sok-sok virágos jégkocka, míg egy nyári esküvőhöz tökéletes választás az uborkás, dinnyés vagy éppen a bazsalikomos változat.

Még nagyobb durranásra vágytok? Készíttessétek a jégkockákat szilikonos  jegygyűrű formákban, hogy rengeteg „jéggyűrű” úszkálhasson a rokonok, és a barátok italában!

LED jégkocka esküvőre

Fotó: pinterest.com

Menyasszonyi ruhafény

Ha írásunk elején a vőlegények esküvői öltözetét tettük izgalmasabbá tippjeinkkel, akkor most úgy leszünk igazságosak, ha a menyasszonyokra is gondolunk. Egy menyasszony számára pedig a legkülönlegesebb része az esküvői öltözetnek egyértelműen a ruha, nem igaz?

Szerencsére egyre többen ismeritek a menyasszonyi ruhafénnyel különlegesebbé varázsolt ruhákat, amelyek csodálatosan izgalmas kiegészítői lehetnek akár egy gyertyafény keringőnek, akár egy nyitótáncnak. Biztosan leesik a násznép álla a csodálkozástól, ha meglátja, hogy a szoknyátok kék, zöld, vagy éppen piros fénnyel ölel körbe titeket a táncparkett közepén.

Mi is az a menyasszonyi ruhafény?

Egy olyan professzionális ruha kiegészítő, amely biztosan különlegessé teszi a nagy napot. Erre garantáltan emlékezni fognak még évek múlva is a vendégek, sőt, talán már a lakodalomban azt fontolgatják, hogy amint átöltöztetek menyecske ruhába, alaposabban is szemügyre veszik a szoknyátokat. Az 1 kg-nál is könnyebb súlyú ruhafény nem minden menyasszonyi ruhán mutat tökéletesen, hiszen az anyag és a fazon azért ugyebár adott.

Így lehetőségetek van arra, hogy ingyenesen felpróbáljátok a ruhátokkal, hogy saját szemetekkel lássátok a nagy nap előtt, hogy hogyan fest majd rajtatok. Nagyszerű, nem? Talán még izgatottabban várjátok majd az esküvő napját! Elvégre ez nem egy hétköznapi esküvői kiegészítő!

Így szerezzétek be: 

A Light your Night oldalán még több információt olvashattok a ruhafényről!

Light your night, menyasszonyi ruhafény

Szívesen olvasnátok hasonló különlegességekről az oldalunkon? Kukkantsatok be a rövid menyasszonyi ruhák, a virágfalak, vagy éppen az érdekes koszorúslányruhák világába. Számos dologgal tehetitek színessé az esküvőtöket, ugyanis az őrületesen jó esküvői kiegészítők csak arra várnak, hogy csatasorba állítsátok őket!

Animacik gyerek

Témába vág

Esküvői fotóalbum – Ötletek, árak, inspirációk Az esküvői fotóalbum egészen biztos, hogy életünk végéig kiemelt helyet fog kapni, sőt, még az után is ott fog porosodni a padláson, hogy unokáink is nosztalgiázhassanak majd. Esküvőnk napjának minden élménye egy kicsit olyan, mint a babaillat....
Instax nászútra? Ez lesz a legtrendibb kiegészítőd! Egy nászút olyan élmény, ami egyszeri, különleges és megismételhetetlen. Mint egy tökéletes fotó, amit évek múlva is boldogan vesztek elő, és büszkén néztek rá, mert tudjátok, hogy egyetlen jól elkapott pillanat műve. Ha ránk hallgattok, az Instax n...
Gyerekek az esküvőn – 5+1 igazi troll-sztori! Futkározó karikagyűrűk, összefirkált abroszok, törött dekoráció, színes monoklik. Bizony, rengeteg meglepetés érhet benneteket akkor, ha profi gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás híján a gyerekek az esküvőn szabad kezet kapnak. Folyton rém...
Esküvői fotósarok – Instax Share fotónyomtató segítségével Szükségetek lenne egy szupererőre, amellyel az esküvő összes varázslatos pillanatát azonnal konzerválni tudnátok? Amelynek segítségével azonnal felidézhetnétek az egyszeri és megismételhetetlen élményeket? A mi szupererőnk az Instax, és az Instax Sh...
Gyűrűpárna – Árak, ötletek, inspirációk A gyűrűpárna igen előkelő helyet foglal el az esküvői kellékek díszes sorában. Manapság már rengeteg fazonból, stílusból és színből választhatunk, éppen ezért, a bőség zavarában egyre nehezebb feladat a tökéletes gyűrűpárna mellett letenni a voksun...
Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő! Gondoltátok volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy türelmetlenül vártuk a moziban egy zacskó popcorn és egy pohár cola társaságában, hogy felcsendüljön a Szex és New York ezerszer hallott főcímdala? 10 év ide vagy oda, még ma is megdobogtatja a sz...
Új trend! Fehér tetoválás hódít a menyasszonyok körében! A tetoválások kérdésköre többféleképpen is felmerülhet esküvőszervezés közben. Eltakarjuk a korábban magunkra varratott mintákat? Esetleg készíttessünk közös esküvői tetoválást? Karikagyűrű helyett válasszuk a gyűrű tetoválást? Mindegyik nagyon izgal...
Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség! Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nag...
Menyasszonyi fejdíszek típusai – 2019-es körkép! Nem vagytok biztosak abban, hogy illik-e hozzátok és a menyasszonyi ruhátokhoz a fátyol? Szerencsére már nem csak ez az egyetlen esküvői kiegészítő, amit a fejeteken vagy a hajatokban viselhettek, napjainkban egyre divatosabbak a kalapok, és a tiarák...
Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők fel...