Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK
Jimmy Choo esküvői kiegészítők

Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK

Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők felé az irányt? Egy cipővel vagy egy táskával hosszú éveken át szoros barátságot ápolhattok, ráadásul koszorúslányként sokkal könnyebb kombinálni egymással a JC kiegészítőket, mint menyasszonyként.

Egy menyasszonynál ritkán láthatunk táskát a nagy napon, azonban a koszorúslányok bátran fejest ugorhatnak a legcsillogóbb és legvagányabb táskák közé, ugyanis egész este náluk lesz ez a csodás esküvői kiegészítő. Máris mutatjuk a legizgalmasabb koszorúslány cipellőket és táskákat Jimmy Chooo varázslatos birodalmából!

Kiegészítők banner

Jimmy Choo esküvői kiegészítők

A kínai származású tervező esküvői kollekciói rendkívül népszerűek minden generáció körében. Hogy mi a titka? A csillogós, vagányabb daraboktól a letisztult, egyszerűbb példányokon át a legmeghökkentőbb kiegészítőkig szinte mindennel találkozhatunk a kínálatban. Gondoljatok csak a Hamupipőke kollekcióra, aminek a darabjai egytől egyig úgy tündökölnek, mintha valói üvegcipellők sorakoznának a polcokon.

A menyasszonyokra, koszorúslányokra, örömanyákra és az esküvő hölgy vendégeire egyaránt gondolt a tervező a komplett Bridal Collections összeállítása közben, sőt! Még a mézeshetekre is felszerelkezhettek, külön erre az alkalomra tervezett Jimmy Choo cipőkkel, táskákkal, és napszemüvegekkel.

Egyes darabok több árnyalatban is elérhetők, a cipők között pedig választhattok magasabb és alacsonyabb sarkú példányt is ugyanabból a modellből. Így a szertartáson ugyanolyan cipőt viselhettek, mint a lagzin, csak más sarokméretben.

Jimmy Choo esküvői kiegészítők

Jimmy Choo esküvői kiegészítők koszorúslányoknak

Ha rövidesen koszorúslányok lesztek, akkor azt tanácsoljuk, hogy a Jimmy Choo menyasszonyi cipők között is nézzetek körül, hiszen ott is mesés darabokra bukkanhattok. Emellett persze ott vannak a legizgalmasabb koszorúslány kiegészítők, amelyek alig várják, hogy őket viseljétek majd a kiválasztott koszorúslányruha mellé.

A táskák között nem egy olyan modell van, ami 4-5 különböző színben elérhető, így könnyen ki tudjátok választani, hogy mi passzol leginkább a koszorúslányruhához. Ha igazán nagy Jimmy Choo fanok vagytok, kiválaszthatjátok előbb a cipőt és a táskát, és később hozzájuk kerestek olyan ruhát, ami kihangsúlyozza a tervező csodás munkáit.

Ebben az esetben sem kell kompromisszumokat kötni, hiszen akár zöld, vagy padlizsán színben is elérhető egy-egy táska.

Jimmy Choo kiegészítők

A kiegészítők többsége mégis nude színben a legnépszerűbb, mert a legtöbb vásárló ezt tartja a legbiztonságosabb választásnak a ruhája mellé. Egy kis csillogás természetesen bármikor belefér, de persze mértékkel. Ha lapos cipőt kerestek az esküvőre, akkor sem kell kétségbe esnetek, és a vastagabb sarkak sem hiányoznak a koszorúslányoknak készített kollekcióból.

Mégis a táskák varázsolnak el bennünket legjobban, a hihetetlenül széles választéknak köszönhetően. Mutatjuk a legszebb darabokat, a teljes kollekciót pedig ide kattintva tekinthetitek meg.

Jimmy Choo táskák

Jimmy Choo esküvői táska

Jimmy Choo ezüst kiegészítők

Jimmy Choo táskák

Jimmy Choo esküvői cipők

Jimmy Choo koszorúslány cipők

Jimmy Choo magassarkú cipők

Dobpergést kérünk!

Ugye benneteket is elvarázsolnak ezek a darabok? Mi teljesen odavagyunk értük, és a kedvencünket még meg sem mutattuk nektek.

Ez a modell az ANNIE 85, amely tökéletes esküvői kiegészítő, minden szempontból. Elég szolid választás bármilyen ruhához, a parányi csillogás pedig olyan rafinált bájt és eleganciát kölcsönöz neki, amely fantasztikusan passzol a hosszú, kecses sarkakhoz.

A cipőmennyország itt kezdődik!

Jimmy Choo Annie 85

Rátaláltatok a régóta áhított Jimmy Choo esküvői kiegészítőre? Nincs más dolgotok, mint kiválasztani a hozzá leginkább passzoló koszorúslányruhát, sminket és frizurát. Fantasztikusan mutattok majd az esküvői fotókon!

Fotók: jimmychoo.com