Ha valaki, akkor Sarah Jessica Parker biztosan megismertette veletek Jimmy Choo nevét. Gyakorlatilag minden Szex és New York epizódban elhangzik a kínai származású tervező neve, és szép számmal találunk a cipőiből Carrie gardróbjában is. Most azonban talán az eddiginél is csodálatosabb topánkák kerültek piacra a keze alól, a Hamupipőke kollekció részeként. Mutatjuk a legszebb darabokat!

Kiegészítők banner

Hamupipőke, mint divatdiktátor?

Jimmy Choo és Sarah Jessica Parker neve mellett valószínű Hamupipőke is közel áll hozzátok, főleg annak köszönhetően, hogy elkészült 2015-ben a Disney mese film verziója is. Így történhetett, hogy Hamupipőke egyértelműen divatdiktátor lett, és valószínűleg az is marad.

A sztori reméljük mindenkinek ismerős. Az árván maradt Hamupipőke úgy megy el a herceg báljára a kastélyba, hogy a tündérkeresztanya álomszép ruhát, cipőt és hintót varázsol neki. Nem lehetett kérdés, hogy a legnagyobb tervezőket is megihleti majd ez a szikrázó csillogás, és a mese bája.

Jimmy Choo-t egészen biztosan, hiszen amikor debütált a Hamupipőke kollekció, egyértelművé vált, hogy a Disney ragyogás szerves része volt a munkafolyamatoknak.

Jimmy Choo kollekció
Hamupipőke kollekció

Milyen lett a Jimmy Choo Hamupipőke kollekció?

Ha egyetlen szóval kellene körülírnunk: sziporkázó. A Swarovski kristályokkal díszített Jimmy Choo cipőket különleges eseményeken viselik a nők, hiszen luxus magassarkú topánkákról beszélünk. Egy társadalmi eseményre, vagy egy esküvőre csodálatosan választás lesz a Hamupipőke kollekció bármely darabja, de ezt első látásra is elárulják magukról a cipellők.

Hirdetés

A Swarovski kristályok és a Jimmy Choo márka miatt természetesen a cipők ára igen borsos, bár abban reméljük egyet fogtok érteni velünk, hogy a minőséget, a prémium termékeket meg kell fizetni. Mit jelent ez az árakat tekintve?

A topánkák ára 900.000-1.300.000 Ft között mozog, és természetesen alkalmi táskát is vásárolhattok hozzá, hasonló kialakítással. Ezeknek az ára kb. 740.000 Ft.

A képeket látva biztosan ti is nagyon lelkesen megírtátok már a “must-have” listátokat, ahogyan mi is. Ezek a cipők tényleg bármilyen menyasszonyi ruha mellett jól mutatnak, de kétségkívül a királylányos, “A”-vonalú, és sellő fazonú ruhák mellett csillognak-villognak igazán.

Érdemes úgy összeállítani a menyasszonyi szettet, hogy a cipő legyen a leghangsúlyosabb része, maximum egy vékonyka nyaklánc vagy fülbevaló mosolyogjon le a Hamupipőke kollekció darabjára. Ugye ti is így gondoljátok? Akkor hajrá, csapjatok le a Crystal, Rose mix és Red mix árnyalatokra!

Forrás és fotók: row.jimmychoo.com