Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő!
Kék Manolo Blahnik cipő

Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő!

Gondoltátok volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy türelmetlenül vártuk a moziban egy zacskó popcorn és egy pohár cola társaságában, hogy felcsendüljön a Szex és New York ezerszer hallott főcímdala? 10 év ide vagy oda, még ma is megdobogtatja a szívünket a híres Carrie Bradshow-féle ikonikus kék Manolo Blahnik cipő.

Ez a lábbeli most új életre kelt, és csak annyi mondhatunk: Csajok, ideje felkészülni az eszetlen költekezésre!

Kiegészítők banner

 

A kék Manolo Blahnik cipő új élete

 

Elvetemült cipőbolondok vagytok, mint Carrie, és legszívesebben az egész fizetéseteket parányi topánkákra költenétek? Akkor biztosan az esküvői cipőtök is különleges lesz. Csakhogy még elképzelni sem tudjátok, hogy mit viseljetek?

Régóta töritek a fejeteket azon, hogy milyen az igazi álomcipő a menyasszonyi ruhátok mellé? Csapjatok le „A szerelem évtizede” kollekció egyik bámulatos darabjára!

Hirdetés

Mondjuk ki, a híres Vivienne Westwood menyasszonyi ruha, a harsány smink és a komplett madárból készült fejdísz igazi Bradshow-féle különlegesség volt. De azt is be kell vallanunk, hogy a film végén az egyszerű fehér kosztüm és a kék Manolo Blahnik cipő sokkal emlékezetesebb maradt számunkra.

A film 10. évfordulójának tiszteletére – amely a cipő bemutatkozásának tizedik évfordulójáról is egyben – a Manolo Blahnik újra kiadja a kék magas sarkút egy különleges, egyedi kollekció részeként.

Decade of Love kollekció

“A szerelem évtizede” kollekció

“A szerelem évtizede” limitált kiadású kollekció hét különböző stílusú cipőt tartalmaz, mindegyiket Carrie ikonikus esküvői cipője ihlette. Ennek része:

  • a kék magas sarkú cipő, amelyet “A szerelem évtizede” hímzés díszít,
  • egy magas és lapos sarkú cipellő New York City térképével díszítve
  • egy kék, egy rózsaszín és egy fekete mintával díszített magas sarkú;
  • egy-egy magas és lapos, “love” felirattal díszített cipő, fekete és fehér színben.

A cipők ára 985 dollártól 1065 dollárig emelkedik.

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

A Manolo és az esküvők randevúja

A különleges kollekció a “Manolo” nők iránti elkötelezettségét és a nők különleges cipők iránt érzett szerelmét jelképezi. Carrie Bradshaw 10 éve “valami kéknek” a kék topánkát választotta a nagy napon, és a mai napig számos menyasszony követi a példáját.

Gondoljatok csak Olivia Palermo menyasszonyi ruhájára, aki egy fehér szoknyát viselt egy pulóverrel, és a Manolo cipővel. Ezzel bizonyította, hogy a cipője éppúgy dominálhat egy menyasszonyi szettben, mint ahogyan és amiben Carrie kimondta a boldogító igent Bignek.

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

Decade of Love kollekció

A kollekció darabjait jelenleg a Manolo cipőket értékesíthető üzletekben és a Manolo Blahnik weboldalán tudjátok megvásárolni. Tetszenek ezek a darabok? Mi egyszerűen odavagyunk értük, mind-mind emlékeztet bennünket Carrie vagányságára, és nőies bájára. Hajrá Csajok, csapjatok le a tökéletes esküvői cipőre! Lehet, hogy egy Manolo lesz az?

Forrás: brides.com, fotók: footwearnews.com