A menyasszonyi ruhák mellett szerencsére egyre nagyobb szerephez jutnak azok az esküvői kiegészítők is, amelyek egyrészt kiemelik a ruhák szépségét, másrészt kihangsúlyozzák a menyasszony arcának legszebb vonásait, személyiségének egyediségét. Gyertek, és csodáljátok meg, hogyan tarol majd ez a TOP5 menyasszonyi kiegészítő 2020-ban!

Kiegészítők banner

TOP5 bámulatos menyasszonyi kiegészítő 2020-ban

A kiegészítők között 2020-ban egyértelműen dominálnak majd az esküvői frizurával kapcsolatos darabok, a fátylak, a fejpántok, a hajcsatok, na és persze az egyedi kalapok is. Úgy tűnik, a trendkövető menyasszonyok rengeteg kreatív megoldást kipróbálhatnak a ruhájuk mellé, hogy aztán végül a lehető legizgalmasabb menyasszonyi kiegészítő mellett tegyék le a voksukat.

Hirdetés

1. Nagy, vastag fejpántok

Ezek a nagy, merész fejpántok egyértelműen a bevállalós menyasszonyokhoz passzolnak leginkább, akik nem félnek megmutatni magukon szinte már-már túlzóan nagy méretben a gyöngydíszítést és a fényes díszgombokat. Az esküvői frizurát egyértelműen feldobják ezek a darabok, amelyektől a menyasszony szettje egy életre felejthetetlen lesz!

Fotó: brides.com

2. Mutatós háromdimenziós virágok

Ha a menyasszonyi ruhátokon megjelenik a virágdekoráció, akkor mindenképpen gondolkodjatok el rajta, hogy a hajatokban szívesen viselnétek-e virágkoronát, ugyanis ez lesz a tuti befutó menyasszonyi kiegészítő 2020-ban! Akár a hófehér, akár a színes virágokra szavaztok, 2020-ban nem lőhettek mellé velük, ráadásul a kicsitől egészen a nagyméretű virágokig bármit bevethettek.

Ha pedig romantikus stílusú ruha és esküvő a nagy vágyatok, akkor bámulatosan fog mutatni néhány virág a hosszú hajatokban, elrejtve a mutatós loknik között. Bohém esküvőkhöz pedig szinte kötelező ez a megoldás!

Fotó: brides.com

3. Egyedi hajcsatok

Míg a '90-es években oly' népszerű színes hajcsatok szerencsére már csak az emlékezetünkben (és néhány vicces sztoriban) élnek, addig a hajcsat, mint menyasszonyi kiegészítő 2020-ban egyértelműen toplistás darab lesz. Bátran válasszatok a személyiségetekhez illő darabok közül, hiszen a kissé hippis darabok mellett a fényes kövekkel kirakott, és a szolidabb példányok is megtalálhatóak.

Persze előtte egyeztessetek a fodrászotokkal, mert nem biztos, hogy a megálmodott esküvői frizurához passzolni fog a kiválasztott hajcsat.

menyasszonyi hajcsat
Fotó: brides.com

4. Menyasszonyi kalapok

Noha sok esküvőn elég formabontó kiegészítő lehet egy menyasszonyi kalap, addig vannak olyan menyasszonyok, akik a lehető legtermészetesebb módon, nagyon ügyesen viselik ezeket a kiegészítőket. Ha a hétköznapok során ti is gyakran viseltek kalapot, akkor bátran gondolkozzatok el rajta, hogy a nagy napon is viselnétek-e.

Tengerparti esküvőkön tuti befutó darab lehet, de az elegáns esküvőkön is nagyot robbanthattok vele. Elvégre a királyi esküvőkön kötelező darab, ugyebár!

Fotó: brides.com

5. A Júlia fátyol

A Júlia fátyol általában csipkéből készül, és elképesztően jó választás a romantikus stílusú menyasszonyi ruhákhoz. Az, hogy ez a menyasszonyi kiegészítő 2020-ban népszerű lesz, remek hír, mert míg régen nagyon keresett fátyol volt, addig sok éven át feledésbe merült. Napjainkban újra kezdik felfedezni, és várhatóan virágkorát éli majd. Bohém esküvőkhöz szuper választás, csapjatok le rá!

Tipp!

Még több infóra lenne szükségetek a fátylakról? ITT bemutatjuk nektek az összes típust!

Fotó: brides.com

Milyen egy menyasszonyi kiegészítő 2020-ban?

Ahogyan láttátok, izgalmas, vagány, de leginkább formabontó. Színes egyéniségeknek egyenesen kötelező egy-egy ilyen példányt viselni.

Kedves 2020-as menyasszonyok! Ha szívesen követitek a divatot, és tudtok azonosulni ezekkel a kiegészítőkkel, akkor érdemes máris beszerezni a legütősebb darabokat!

Forrás és fotó: www.brides.com