Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Mr. Big, a híres Manolo Blahnik, és a „valami kék” cipellők
Mr. Big - "Valami kék” esküvői cipő

Mr. Big, a híres Manolo Blahnik, és a „valami kék” cipellők

Ugye nem kell bemutatnunk a képen látható gyönyörűséges kék cipellőt? Tízezrek olvadoztak, amikor Mr.Big a kezébe vette, letérdelt, és a Manoloval vallott szerelmet. Amennyiben cipőbolondok vagytok, biztosan hasonló lánykérésről álmodoztok, ha pedig imádjátok a lábbeliket, és nagy fejtörést jelent, hogy mi legyen a „valami kék” az esküvőn, egészen egyszerűen döntsetek a kék cipő mellett!

Kiegészítők banner

Általában a menyasszony harisnyakötője pompázik kék színben, de ennél sokkal látványosabb, ha egy olyan topánkát kerestek, ami igazán egyedivé teszi a ruhát, és a kiegészítőket is. Az alábbi darabok egytől egyig merész, gyönyörű esküvői cipők, amelyek a hagyományos elegáns, de a vízparti, a rusztikus vagy akár a vintage esküvőkön is helyt állnak majd. Fedezzétek fel a menyasszonyi cipők széles választékát, tegyétek élménnyé a vásárlást, és csempésszetek egy csipet fűszert az esküvői hagyományok közé.

Milyen árnyalat lenne a legtökéletesebb?

A férfiak többsége annyit tud a kék árnyalatairól, hogy van világoskék, sötétkék, és az a szín, ami a kedvenc csapatuk mezét díszíti (tisztelet a kivételnek). Mi, nők ennél sokkal többet is fel tudunk sorolni, és gond nélkül megkülönböztetjük őket bárhol és bármikor. Főleg, ha cipőket is nézegethetünk közben.

Hirdetés

Az egészen élénk színektől a halványabb, pasztell árnyalatokig bármi elképzelhető egy esküvőn, nincs megkötés. Mindenkinek más illik a személyiségéhez, a stílusához, és persze igazodni kell az esküvő főbb színeihez is, de mindez egy cseppet sem jelent problémát, igaz csajok? Mutatjuk, melyek a legbájosabb darabok a képzeletbeli Carrie-gardróbunkban!

Királykék cipellők

Kétségkívül ezek a harsány árnyalatok mutatnak a legizgalmasabban minden menyasszony lábán, mert lehetetlen nem észrevenni őket. Csillogós, mintás, vagy a rafinált pántos darabok egytől egyig nagyon szépek, ezért nem árt, ha elgondolkodtok azon, hogy esetleg rövid ruhában mondjátok ki a boldogító igent. Így jobban érvényesülhet a cipő, és az esküvői fotók is nagyon szépek lesznek!

Vidám árnyalatok

Ne mondjátok, hogy nem szerettetek bele első látásra ezekbe a különleges cipőkbe?! A púderkék, a lagúnakék és a tengerészkék nekünk nagy kedvencünk, de kár lenne tagadni, szinte minden árnyalatban találunk olyan darabot, amit soha többé nem akarunk kiadni a kezeink közül. A csokor színeivel is érdemes játszani, és ha a virágok nem is ugyanolyan színűek, mint a cipő, akkor is remek lehet az összhang (főleg ha a vőlegény nyakkendője vagy inge is hasonló tónust kap).

Lapos cipők, mesterien szép kékben

Nem minden menyasszony vágyik arra, hogy tűsarkakon lépkedjen a nagy napon. Ha például a vőlegény nem túl magas, kétségtelenül jobb döntés a lapos cipő a 10 centis sarkaknál. Ne aggódjatok, ezek között is találni mesés példányokat, akár kövekkel, vagy strasszokkal díszített, akár szolidabb cipőre vágytok.

Tipp!

Nézelődjetek az ombre menyasszonyi ruhák között is, mert lehet, hogy egy kékes árnyalat pont a kiszemelt cipőtökhöz passzol majd!

És a nagy kedvenc…

(Na persze csak a Manolo mellett!) A csipkéért, és az általa képviselt eleganciáért és romantikáért szinte minden menyasszonynak megdobban a szíve. Persze mindez kékben csak tovább fokozza a boldogságot. Ezeknél a daraboknál nem szükséges csillogás, a maguk visszafogott, mégis hivalkodó módján így is, úgy is kitűnnek majd a tömegből.

Fontos!

Ha külföldről rendelnétek cipőt, mindig győződjetek meg arról, hogy az adott ország vagy márka milyen mérettáblázatot használ, ugyanis nagy eltérések lehetnek a méretek között!

Az az igazság, hogy Carrie nagy eljegyzése óta ezer cipő közül is felismerjük AZT a bizonyos Manolo Blahnik-ot, amit mindannyian fel szeretnénk próbálni egyszer. Keressétek meg a ti nagybetűs kék cipőtöket, és viseljétek boldogan a szertartáson és a fotózáson, de a lagzira azért már cseréljétek le, hogy még sokáig épségben őrizgethessétek, mintha csak a Szent Grál lenne.