Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Crystal Queen – Öltözz fényűző csillogásba tetőtől talpig!
Crystal Queen

Crystal Queen – Öltözz fényűző csillogásba tetőtől talpig!

Bemutatkozik a Crystal Queen! Gondoltátok volna, hogy akár 10.000 csillogó kő is elfér az esküvői álomcipellőtökön, menyasszonyi ruhátokon, vagy éppen fátylatokon anélkül, hogy zavaróan soknak tűnne a jelenlétük? Bizony, még Hamupipőke is megirigyelné azt a csillogást és a pompát, melyet ti is bármikor viselhettek a nagy napon, még akkor is, ha az eredetileg kiválasztott menyasszonyi ruha és a kiegészítők a szalonban még nem szikráztak ennyire!

Kiegészítők banner

Az elmúlt években rengeteg sziporkázó esküvői kiegészítővel és ruhával találkoztunk, melyek a Disney hangulatot és Carrie Bradshaw gardróbját ötvözték, éppen ezért bátran állíthatjuk, hogy tudjuk, mitől döglik az a bizonyos légy. Ám vannak olyan esetek, amikor még a mi szánk is tátva marad a csodálattól.

Hunyjátok le a szemeteket, és képzeljétek magatok elé Óz, a nagy varázsló birodalmát 1939-ből, amikor a legendás színésznő, Judy Garland is megigézve nézte Smaragdváros falait. Pontosan ilyen ámulatba ejtően szépek a Crystal Queen esküvői modelljei is!

Crystal Queen

 „Nekem ez egy szerelemprojekt”

Tóth Szilvia, a magyar hastánckirálynő körbetáncolta fél Európát a saját maga által díszített csillogó ruhákban, és talán nem lep meg benneteket, ha azt mondjuk, hogy természetesen a menyasszonyi ruháját is rengeteg strassz díszítette. A csillogás hosszú évek óta része az életének, és mostantól reméljük, hogy a tiéteknek is, hiszen Szilvi precíz munkájának köszönhetően bármely esküvői kiegészítőtök álomszépen csillogó darabbá változhat a kezei alatt.

Szilvi maximalista, és a legapróbb részletre is gondosan ügyel, ezért a strasszokat egyenként ragasztja fel minden menyasszonyi ruhára és kiegészítőre, legyen az öv, fátyol, cipő, karkötő vagy éppen fülbevaló.

Úgy érzitek, hogy könnyen hangyásak lennétek ennyi finom mozdulattól? Mi neki sem állnánk egy olyan challenge-nek, ahol egyetlen cipőn könnyedén elfér 1000-1500 strassz is, de szerencsére Szilvi szívesen bevállalja az extra kívánságokat, még akkor is, ha feladjátok neki a leckét egy-egy mintával.

Crystal Queen

Tipp!

A Crystal Queent az alábbi elérhetőségeken érhetitek el:

Facebook: facebook.com/crystalqueenhungary

E-mail: crystalqueenhungary@gmail.com

Tel.: +36 30 979 5202

Crystal Queen

Crystal Queen

„Nincs olyan, hogy sok strassz” – Crystal Queen

Gyönyörűen fel lehet kövezni bármit, ám mivel a strasszok minősége elég széles skálán mozog, ezért minden kő egy ún. „strapa-teszten” megy át, hogy biztosan ne legyen velük probléma sem az esküvő napján, sem később. Minden egyes darab úgy készül a Crystal Queen varázsműhelyében, mintha Szilvi saját esküvőjén debütálna, ezért az elfogadható minőség nála nem opció, csak a 120 százalékos teljesítményre bólint mosolyogva.

Nincs olyan, hogy sok strassz – mondja Szilvi – hiszen egy hatalmas abroncsos szoknyán akár 10.000 darab is kényelmesen elfér, a csipkés fűzőkön pedig a csipke mintáját is követhetik a kövek.

Crystal Queen

Fontos!

Legtöbb esetben fehér, nude, arany és ezüst cipellőkre kerülnek rá a strasszok, melyeket fém érzékenyek is nyugodtak viselhetnek. Egy magas sarkú cipő 4-5, míg egy lapos topánka körülbelül 3 nap alatt készül el.

Hosszasan pásztázza a hazai és külföldi webshopokat a különleges cipők után, innen szerzi be a topánkákat egyedi méretben, illetve egyedi fazonban, ha pedig már megtaláltátok a tökéletes cipőt, azzal is bekopogtathattok Szilvi ajtaján egy kis csillogásért. Nyugodtan kérjetek tanácsot a mintát illetően, nem fogtok csalódni a végeredményben!

Crystal Queen

„Egyedi nyakékeket álmodtam strasszokból”

A közeljövőben már nem „csak” a cipőtökre, ruhátokra, fátylatokra és csokrotokba kerülhetnek strasszok, de a nyakatokba is, hiszen hamarosan egyedi nyakékek készülnek majd a Crystal Queen birodalmában, melyek a szolidabb ruhák mellett nagyon mutatós kiegészítők lesznek.

Gyerünk csajok! Csillogjon a fátylatok vége, szikrázzon a menyasszonyi csokrotok, és lépkedjenek a pici koszorúslányok is olyan csillogó cipellőkben, mint amilyet Dorothy viselt álomszép bordó színben! Ha egyszer belekóstoltatok a tündöklő strasszok világába, többé nem szabadultok!