Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Rose gold esküvő: merész és egyedi!
Rose gold esküvő

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

Az elmúlt években bemutatkozott a rose gold, és azonnal meghódított mindent, köztük az esküvők birodalmát is. Ha egy valódi rose gold esküvő a vágyatok, szemezgessetek a tippjeink közül, és merüljetek el az arany és a réz ötvözetének varázslatos világában!

Kiegészítők banner

Rendkívül könnyű dolgotok van, ha fel szeretnétek kutatni azokat a területeket, ahol fantasztikus „rose goldos” esküvős megoldásokra lehet bukkanni. Ám ahhoz, hogy ízléses legyen a rose gold témájú esküvőtök, elengedhetetlen, hogy finom eleganciát tükrözzön minden elem, beleértve a menyasszonyi ruhát, a vőlegény ruháján felbukkanó árnyalatot, a koszorúslányok ruháját, az ékszereket, a tortát, a süteményeket, a gyűrűket, a virágokat, a kártyákat és meghívókat, a dekorációt, a sminket és a fotókat.

Mindent érdemes úgy kiválasztani, hogy visszaköszönjön valahol a rose gold, de véletlenül se változzon a nagy nap egy nagy rózsaszínes giccsparádévá. Mi a vőlegényt talán nem öltöztetnénk ilyen árnyalatú öltönybe, de minden más (mértékkel!) jöhet ebben a színben. Mutatjuk, hogyan érhetitek el a várt eredményt!

Minden menyasszony álma egy tökéletes cipő!

A legtöbb menyasszony magas sarkú cipőben mondja ki a boldogító igent, éppen ezért sokkal nagyobb a választék a rose gold árnyalatú cipőknél is ezek között a darabok között. Akár bokapántos, kővel vagy csillámmal díszített topánkában, akár 10 centis sarkakon tipegnétek szívesen, gyönyörű darabokat próbálgathattok, hála a mindent elsöprő divathullámnak. Ha több cipőt szeretnétek viselni az esküvő napján, válasszatok egyet a menyecskeruhához is!

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold esküvő – Virágeső a rose gold minden árnyalatában

Talán nincsen tipikus rose gold árnyalatú virág, de a természet csodálatos meglepetéseinek köszönhetően a rózsaszín, a fehér és a bordó számtalan árnyalatából választhattok olyat, ami remekül illik a menyasszonyi ruhához, az esküvői dekorációhoz, és a virágfalhoz. Semmiképpen nem érdemes a virágot kiválasztani először, hiszen a ruhaválaszték sokkal kisebb, egy jó dekoratőr vagy virágkötő pedig könnyen javasolhat nektek praktikus tippeket, virágtípusokat a csokorhoz. Ha mégis ragaszkodtok a rose goldhoz, rendeljétek úgy a csokrot, hogy ilyen árnyalatú szatén vagy selyemszalaggal legyen bevonva a fogója.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Stílusos, visszafogott, mégis mutatós ékszerek

Úgy is mondhatnánk, hogy a rose gold az új fehér arany. Egyre több pár választ és vásárol ilyen gyűrűt magának, a menyasszonyok pedig előszeretettel viselnek ilyen árnyalatú ékszert az esküvőn. Mint mindig, most is arra intünk benneteket, hogy ne viseljetek egyszerre túl sok csillogó kiegészítőt, hiszen nem karácsonyfák szeretnétek lenni a nagy napon.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Tündöklő hajkorona, rose gold tincsek

Mivel manapság senki nem lepődik meg azon, ha valakinek kék vagy zöld a haja, a rose gold sem fog feltűnést okozni. A szőke hajú lányoknak a legegyszerűbb ilyen árnyalatot varázsolni a hajából, de csak akkor vállaljátok be a színes hajat, ha tényleg illik a stílusotokhoz. Ha szolidabb megoldás érdekel, választhattok rozé színű virágkoronát, tiarát, hajtűt és gyöngyöket a hajatokba.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold esküvő – csillogó, fémes hatású körmök

Bár kétségtelenül a francia manikűr a legnépszerűbb a menyasszonyoknál, mindig vannak, akik szívesen kipróbálnának valami extrém megoldást. Szerencsére sok rose gold árnyalat közül válogathattok, és a körömlakkok között is vannak szuper tartósak, ha nem szeretnétek körmöshöz menni a nagy nap előtt. A csillámos, flitteres, gyöngyházfényű és a matt lakkok is remekül mutathatnak egy szép rose gold csokor mellett.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rozé, pezsgő, sütemény és egyéb különlegességek

Egy rose gold esküvő elképzelhetetlen rozé bor, pezsgő és mindenféle, színben passzoló finomságok nélkül. Az ételfestékeknek köszönhetően gyönyörű muffinokkal, macaronnal, bonbonnal és borba áztatott gumicukorral várhatjátok a vendégeket. Ha szívesen ajándékoznátok stílusos köszönőajándékot a vendégeknek, vásárolhattok mini méretű rozé pezsgőket, és felcímkézhetitek őket, hogy névre szólóak legyenek.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

A nap egyik legizgalmasabb eleme a rose gold torta

Elképesztően szép tortákat készítenek napjainkban a cukrászok, és olyan technikákat használnak, melyeket még álmainkban sem tudnánk elképzelni. A fémes színek, a rózsaszínes árnyalatok, a rose gold virágok és a csipkék apró, finom körvonala gyönyörűen mutathatnak bármilyen ízesítésű torta külsején. (Persze nem csak a külső a fontos, ragaszkodjatok a kedvenc ízeitekhez. Az eper, a csokoládé, az oroszkrém és a citrom nagyon népszerűek minden lagzin.)

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold a szertartás és a lagzi helyszínén

Csak finoman a hivalkodó elemekkel! Nem szükséges, hogy a székek és az egész terem (vagy minden fűszál) ilyen árnyalatú legyen, bőven elég, ha a virágokon, a gyertyákon vagy a székekre terített kendőkön visszaköszön a rose gold. Ugyanez érvényes a lagzi és a fotózás helyszínére is. Rengeteg kiegészítő kapható rozé színben, így az étteremben az asztaldíszek, a menyasszonytánchoz bekészített pénztartó doboz, a menükártya, a meghívó és a szalvétagyűrű is viselheti magán a stílusjegyeket, de semmivel ne essetek túlzásba!

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Káprázatosan szép koszorúslányruhák

Teljesen mindegy, hogy pici koszorúslányaitok vannak, vagy a barátnőket kéritek fel erre a szerepre, olyan széles a rose gold árnyalatban pompázó koszorúslányruhák tárháza, hogy hihetetlenül nehéz kiválasztani egyetlen darabot közülük. Miért is tennétek? Ha az árnyalat hasonló, nyugodtan válasszatok többféle stílust a lányokkal, így mindenki megtalálhatja a számára legszebbet és legelőnyösebbet. A kinézet mellett a kényelem is fontos szempont a választásnál, hiszen, ha már viseltetek flitterekből álló ruhát, akkor tudjátok, hogy bizony megfelelően puha bélés hiányában nagyon szúrnak az apró díszek!

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold menyasszonyi ruha

Már kezdtétek hiányolni a menyasszonyi ruhát a sorból, igaz? Nem feledkeztünk meg róla, de a végére hagytuk a legizgalmasabb részt. Ha már eldöntöttétek, hogy milyen fazon áll nektek a legjobban, kezdjetek keresgélni a rozé színű árnyalatok között. Amennyiben a cipőtök extra csillogó, a ruha lehet szerényebb, fehér színű, de egy visszafogott magas sarkú mellett a menyasszonyi ruha akár nyugodtan csilloghat is. A sellő fazonú ruhában vagányabb hatást érhettek el, míg az „A” vonalú vagy a báli fazonú ruhában igazi királylányok lehettek. Ugye, hogy valóban izgalmasan hangzik?

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Nézzetek körül a ruhaszalonokban, és válasszátok ki a tökéletes ruhát, ezután következhet minden más kiegészítő és dekorációs elem. A vőlegény nyakkendője, vagy az öltönyre tűzött virág stílusosan kiegészítheti a menyasszonyi ruhát, így erről a részletről se feledkezzetek meg.

Animacik

Ha végig haladtok az esküvőszervezés lépésein, meg fogjátok látni, hogy ha logikusan építitek fel a teendőket, könnyedén megoldható egy bonyolultabb, több odafigyelést igénylő, rose gold esküvő is. Járjátok a bolhapiacokat, nézzetek körül a kreatív kézműves boltokban, és kezdjétek el időben összegyűjteni a kreatív kiegészítőket, úgy több időtök marad a ruhára, az ékszerekre és a cipőre. Legyetek szemfülesek, akkor akár a fotózáshoz is remek kellékekre bukkanhattok!

Animacik gyerek

Témába vág

Esküvői fotóalbum – Ötletek, árak, inspirációk Az esküvői fotóalbum egészen biztos, hogy életünk végéig kiemelt helyet fog kapni, sőt, még az után is ott fog porosodni a padláson, hogy unokáink is nosztalgiázhassanak majd. Esküvőnk napjának minden élménye egy kicsit olyan, mint a babaillat....
Instax nászútra? Ez lesz a legtrendibb kiegészítőd! Egy nászút olyan élmény, ami egyszeri, különleges és megismételhetetlen. Mint egy tökéletes fotó, amit évek múlva is boldogan vesztek elő, és büszkén néztek rá, mert tudjátok, hogy egyetlen jól elkapott pillanat műve. Ha ránk hallgattok, az Instax n...
Gyerekek az esküvőn – 5+1 igazi troll-sztori! Futkározó karikagyűrűk, összefirkált abroszok, törött dekoráció, színes monoklik. Bizony, rengeteg meglepetés érhet benneteket akkor, ha profi gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás híján a gyerekek az esküvőn szabad kezet kapnak. Folyton rém...
Esküvői fotósarok – Instax Share fotónyomtató segítségével Szükségetek lenne egy szupererőre, amellyel az esküvő összes varázslatos pillanatát azonnal konzerválni tudnátok? Amelynek segítségével azonnal felidézhetnétek az egyszeri és megismételhetetlen élményeket? A mi szupererőnk az Instax, és az Instax Sh...
Gyűrűpárna – Árak, ötletek, inspirációk A gyűrűpárna igen előkelő helyet foglal el az esküvői kellékek díszes sorában. Manapság már rengeteg fazonból, stílusból és színből választhatunk, éppen ezért, a bőség zavarában egyre nehezebb feladat a tökéletes gyűrűpárna mellett letenni a voksun...
Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő! Gondoltátok volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy türelmetlenül vártuk a moziban egy zacskó popcorn és egy pohár cola társaságában, hogy felcsendüljön a Szex és New York ezerszer hallott főcímdala? 10 év ide vagy oda, még ma is megdobogtatja a sz...
Új trend! Fehér tetoválás hódít a menyasszonyok körében! A tetoválások kérdésköre többféleképpen is felmerülhet esküvőszervezés közben. Eltakarjuk a korábban magunkra varratott mintákat? Esetleg készíttessünk közös esküvői tetoválást? Karikagyűrű helyett válasszuk a gyűrű tetoválást? Mindegyik nagyon izgal...
Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség! Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nag...
Menyasszonyi fejdíszek típusai – 2019-es körkép! Nem vagytok biztosak abban, hogy illik-e hozzátok és a menyasszonyi ruhátokhoz a fátyol? Szerencsére már nem csak ez az egyetlen esküvői kiegészítő, amit a fejeteken vagy a hajatokban viselhettek, napjainkban egyre divatosabbak a kalapok, és a tiarák...
Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők fel...