Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Rose gold esküvő: merész és egyedi!
Rose gold esküvő

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

Az elmúlt években bemutatkozott a rose gold, és azonnal meghódított mindent, köztük az esküvők birodalmát is. Ha egy valódi rose gold esküvő a vágyatok, szemezgessetek a tippjeink közül, és merüljetek el az arany és a réz ötvözetének varázslatos világában!

Kiegészítők banner

Rendkívül könnyű dolgotok van, ha fel szeretnétek kutatni azokat a területeket, ahol fantasztikus „rose goldos” esküvős megoldásokra lehet bukkanni. Ám ahhoz, hogy ízléses legyen a rose gold témájú esküvőtök, elengedhetetlen, hogy finom eleganciát tükrözzön minden elem, beleértve a menyasszonyi ruhát, a vőlegény ruháján felbukkanó árnyalatot, a koszorúslányok ruháját, az ékszereket, a tortát, a süteményeket, a gyűrűket, a virágokat, a kártyákat és meghívókat, a dekorációt, a sminket és a fotókat.

Mindent érdemes úgy kiválasztani, hogy visszaköszönjön valahol a rose gold, de véletlenül se változzon a nagy nap egy nagy rózsaszínes giccsparádévá. Mi a vőlegényt talán nem öltöztetnénk ilyen árnyalatú öltönybe, de minden más (mértékkel!) jöhet ebben a színben. Mutatjuk, hogyan érhetitek el a várt eredményt!

Minden menyasszony álma egy tökéletes cipő!

A legtöbb menyasszony magas sarkú cipőben mondja ki a boldogító igent, éppen ezért sokkal nagyobb a választék a rose gold árnyalatú cipőknél is ezek között a darabok között. Akár bokapántos, kővel vagy csillámmal díszített topánkában, akár 10 centis sarkakon tipegnétek szívesen, gyönyörű darabokat próbálgathattok, hála a mindent elsöprő divathullámnak. Ha több cipőt szeretnétek viselni az esküvő napján, válasszatok egyet a menyecskeruhához is!

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold esküvő – Virágeső a rose gold minden árnyalatában

Talán nincsen tipikus rose gold árnyalatú virág, de a természet csodálatos meglepetéseinek köszönhetően a rózsaszín, a fehér és a bordó számtalan árnyalatából választhattok olyat, ami remekül illik a menyasszonyi ruhához, az esküvői dekorációhoz, és a virágfalhoz. Semmiképpen nem érdemes a virágot kiválasztani először, hiszen a ruhaválaszték sokkal kisebb, egy jó dekoratőr vagy virágkötő pedig könnyen javasolhat nektek praktikus tippeket, virágtípusokat a csokorhoz. Ha mégis ragaszkodtok a rose goldhoz, rendeljétek úgy a csokrot, hogy ilyen árnyalatú szatén vagy selyemszalaggal legyen bevonva a fogója.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Stílusos, visszafogott, mégis mutatós ékszerek

Úgy is mondhatnánk, hogy a rose gold az új fehér arany. Egyre több pár választ és vásárol ilyen gyűrűt magának, a menyasszonyok pedig előszeretettel viselnek ilyen árnyalatú ékszert az esküvőn. Mint mindig, most is arra intünk benneteket, hogy ne viseljetek egyszerre túl sok csillogó kiegészítőt, hiszen nem karácsonyfák szeretnétek lenni a nagy napon.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Tündöklő hajkorona, rose gold tincsek

Mivel manapság senki nem lepődik meg azon, ha valakinek kék vagy zöld a haja, a rose gold sem fog feltűnést okozni. A szőke hajú lányoknak a legegyszerűbb ilyen árnyalatot varázsolni a hajából, de csak akkor vállaljátok be a színes hajat, ha tényleg illik a stílusotokhoz. Ha szolidabb megoldás érdekel, választhattok rozé színű virágkoronát, tiarát, hajtűt és gyöngyöket a hajatokba.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold esküvő – csillogó, fémes hatású körmök

Bár kétségtelenül a francia manikűr a legnépszerűbb a menyasszonyoknál, mindig vannak, akik szívesen kipróbálnának valami extrém megoldást. Szerencsére sok rose gold árnyalat közül válogathattok, és a körömlakkok között is vannak szuper tartósak, ha nem szeretnétek körmöshöz menni a nagy nap előtt. A csillámos, flitteres, gyöngyházfényű és a matt lakkok is remekül mutathatnak egy szép rose gold csokor mellett.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rozé, pezsgő, sütemény és egyéb különlegességek

Egy rose gold esküvő elképzelhetetlen rozé bor, pezsgő és mindenféle, színben passzoló finomságok nélkül. Az ételfestékeknek köszönhetően gyönyörű muffinokkal, macaronnal, bonbonnal és borba áztatott gumicukorral várhatjátok a vendégeket. Ha szívesen ajándékoznátok stílusos köszönőajándékot a vendégeknek, vásárolhattok mini méretű rozé pezsgőket, és felcímkézhetitek őket, hogy névre szólóak legyenek.

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

A nap egyik legizgalmasabb eleme a rose gold torta

Elképesztően szép tortákat készítenek napjainkban a cukrászok, és olyan technikákat használnak, melyeket még álmainkban sem tudnánk elképzelni. A fémes színek, a rózsaszínes árnyalatok, a rose gold virágok és a csipkék apró, finom körvonala gyönyörűen mutathatnak bármilyen ízesítésű torta külsején. (Persze nem csak a külső a fontos, ragaszkodjatok a kedvenc ízeitekhez. Az eper, a csokoládé, az oroszkrém és a citrom nagyon népszerűek minden lagzin.)

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold a szertartás és a lagzi helyszínén

Csak finoman a hivalkodó elemekkel! Nem szükséges, hogy a székek és az egész terem (vagy minden fűszál) ilyen árnyalatú legyen, bőven elég, ha a virágokon, a gyertyákon vagy a székekre terített kendőkön visszaköszön a rose gold. Ugyanez érvényes a lagzi és a fotózás helyszínére is. Rengeteg kiegészítő kapható rozé színben, így az étteremben az asztaldíszek, a menyasszonytánchoz bekészített pénztartó doboz, a menükártya, a meghívó és a szalvétagyűrű is viselheti magán a stílusjegyeket, de semmivel ne essetek túlzásba!

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Káprázatosan szép koszorúslányruhák

Teljesen mindegy, hogy pici koszorúslányaitok vannak, vagy a barátnőket kéritek fel erre a szerepre, olyan széles a rose gold árnyalatban pompázó koszorúslányruhák tárháza, hogy hihetetlenül nehéz kiválasztani egyetlen darabot közülük. Miért is tennétek? Ha az árnyalat hasonló, nyugodtan válasszatok többféle stílust a lányokkal, így mindenki megtalálhatja a számára legszebbet és legelőnyösebbet. A kinézet mellett a kényelem is fontos szempont a választásnál, hiszen, ha már viseltetek flitterekből álló ruhát, akkor tudjátok, hogy bizony megfelelően puha bélés hiányában nagyon szúrnak az apró díszek!

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Rose gold menyasszonyi ruha

Már kezdtétek hiányolni a menyasszonyi ruhát a sorból, igaz? Nem feledkeztünk meg róla, de a végére hagytuk a legizgalmasabb részt. Ha már eldöntöttétek, hogy milyen fazon áll nektek a legjobban, kezdjetek keresgélni a rozé színű árnyalatok között. Amennyiben a cipőtök extra csillogó, a ruha lehet szerényebb, fehér színű, de egy visszafogott magas sarkú mellett a menyasszonyi ruha akár nyugodtan csilloghat is. A sellő fazonú ruhában vagányabb hatást érhettek el, míg az „A” vonalú vagy a báli fazonú ruhában igazi királylányok lehettek. Ugye, hogy valóban izgalmasan hangzik?

Rose gold esküvő: merész és egyedi!

pinterest.com

Nézzetek körül a ruhaszalonokban, és válasszátok ki a tökéletes ruhát, ezután következhet minden más kiegészítő és dekorációs elem. A vőlegény nyakkendője, vagy az öltönyre tűzött virág stílusosan kiegészítheti a menyasszonyi ruhát, így erről a részletről se feledkezzetek meg.

Kristinus

Ha végig haladtok az esküvőszervezés lépésein, meg fogjátok látni, hogy ha logikusan építitek fel a teendőket, könnyedén megoldható egy bonyolultabb, több odafigyelést igénylő, rose gold esküvő is. Járjátok a bolhapiacokat, nézzetek körül a kreatív kézműves boltokban, és kezdjétek el időben összegyűjteni a kreatív kiegészítőket, úgy több időtök marad a ruhára, az ékszerekre és a cipőre. Legyetek szemfülesek, akkor akár a fotózáshoz is remek kellékekre bukkanhattok!

Témába vág

Új trend! Fehér tetoválás hódít a menyasszonyok kö... A tetoválások kérdésköre többféleképpen is felmerülhet esküvőszervezés közben. Eltakarjuk a korábban magunkra varratott mintákat? Esetleg készíttessünk közös esküvői tetoválást? Karikagyűrű helyett válasszuk a gyűrű tetoválást? Mindegyik nagyon izgal...
Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatá... Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nag...
Menyasszonyi fejdíszek típusai – 2019-es kör... Nem vagytok biztosak abban, hogy illik-e hozzátok és a menyasszonyi ruhátokhoz a fátyol? Szerencsére már nem csak ez az egyetlen esküvői kiegészítő, amit a fejeteken vagy a hajatokban viselhettek, napjainkban egyre divatosabbak a kalapok, és a tiarák...
Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYO... Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők fel...
Esküvői cipő kiválasztása – árak, tippek, tanácsok... Gondoltátok volna, hogy egyes menyasszonyoknak az esküvői cipő kiválasztása legalább akkora fejtörést okoz, mint az esküvői helyszín lefoglalása vagy a menyasszonyi ruha kiválasztása? Bizony nem egyszerű megtalálni azt a lábbelit, amiről első látásra...
Breaking: Tarolnak 2018 exkluzív esküvői kiegészít... Minden menyasszony vágyik valamilyen különleges vagy exkluzív esküvői kiegészítőre, egyedülálló élményre a nagy napon. Olyan csillogásra, amit csak azok a kiegészítők és esküvői kellékek biztosíthatnak, amelyek messze állnak az átlagos, vagy megszoko...
Instax esküvő: instant boldogság, Insta vagányság!... Instax esküvő: instant boldogság, Insta vagányság! Ugye ti is boldogok lennétek, ha egy szürke hétköznapon felcsaphatnátok az esküvői scrapbook vendégkönyvet, amiben újra megnézhetitek, hogy ropta Erzsi néni a ’70-es évek ABBA slágereire a lagzin, ho...
Crystal Queen – Öltözz fényűző csillogásba t... Bemutatkozik a Crystal Queen! Gondoltátok volna, hogy akár 10.000 csillogó kő is elfér az esküvői álomcipellőtökön, menyasszonyi ruhátokon, vagy éppen fátylatokon anélkül, hogy zavaróan soknak tűnne a jelenlétük? Bizony, még Hamupipőke is megirigyeln...
Tengerparti esküvő – huncut ruhák és kiegész... Képzeljétek magatok elé a jelenetet, ahogyan a csillogó, fehér homokban sétáltok menyasszonyi ruhában, míg a tenger hullámzik mellettetek. Ez a tengerparti esküvő! Van ennél romantikusabb? Gyertek velünk, nézzétek meg a legszebb beach menyasszonyi ru...
Lapos esküvői cipő – lépkedj magabiztosan menyassz... Gondoltátok volna, hogy legalább annyi menyasszony dönt a lapos cipő viselése mellett a nagy napon, mint ahányan a magassarkút választják? Szerencsére rengeteg gyönyörű lapos esküvői cipő száll versenybe azért, hogy végül őt válasszátok a menyasszony...
Mr. Big, a híres Manolo Blahnik, és a „valami kék”... Ugye nem kell bemutatnunk a képen látható gyönyörűséges kék cipellőt? Tízezrek olvadoztak, amikor Mr.Big a kezébe vette, letérdelt, és a Manoloval vallott szerelmet. Amennyiben cipőbolondok vagytok, biztosan hasonló lánykérésről álmodoztok, ha pedig ...
10 Jimmy Choo cipő, amire tízszer mondasz IGENT! Gondoltátok volna, hogy Diana hercegnő egyik kedvenc cipőmárkája a Jimmy Choo volt? A Szex és New York óta már Carrie Bradshaw bölcsességét is ismerjük, miszerint lehet ugyan élni Jimmy Choo cipő nélkül, de nem érdemes. Megmutatjuk nektek, melyek azo...
Tedd felejthetetlenné az esküvői TORTACEREMÓNIÁT!... Az esküvői tortaceremónia az új trend! Gondoltátok volna, hogy eljön a napja annak, amikor egy életre kelt tortával örvendeztethetitek meg a násznépet? Nos, nem áll majd két lábra és perdül táncra a kedvenc feketeerdő és oroszkrém tortátok, de majdn...
Ujjlenyomatfa, a kreatív esküvői vendégkönyv Mi lehet szebb esküvői emlék egy vidám, személyre szóló vendégkönyvnél? A párok nagy része nagyon örül egy olyan megoldásnak, amely örök emlékként díszeleg a lakás egyik falán, emlékeztetve őket a nagy nap minden boldog pillanatára. Ujjlenyomatfa, a ...
Viselj Keds lábbelit vagy tornacipőt a ruhádhoz!... Azok a menyasszonyok, akik nem szeretnének tűsarkúban az oltár felé sétálni, idén biztosan tornacipő, vagy Keds cipő mellett döntenek. Elképesztően divatosak ezek a darabok, a szivárvány minden színében kaphatók, és az sem ritka, hogy flitterekkel, v...
A stílusos menyasszonyi fátyol ismérvei A menyasszonyi fátyol viselése nagyon régi hagyomány, melyhez azonban a legtöbb menyasszony a mai napig ragaszkodik. Tanácsainkat követve könnyedén eligazodtok majd a fátylak tengerében, és rátaláltok a tökéletes darabra, mely kiemeli a ruhátok széps...
Disney ragyogás esküvői ruhafénnyel Egy olyan ritkaságra szeretnénk felhívni a figyelmeteket, amely egyedülálló az esküvők világában, mégis sokan álmodoztunk róla már gyermekkorunkban. A világító menyasszonyi ruha olyan vágyaitokat is valóra válthatja, amire nem is gondolnátok. Kellően...
Szórj szilveszteri csillogást a Nagy Napba! Ha egy hamisíthatatlan szilveszteri esküvőre vágytok, aminek minden egyes eleme passzol az általatok elképzelt csillogáshoz, akkor érdemes mindent fénybe öltöztetnetek. Mutatjuk, hogyan valósíthatjátok meg! Nyilván senkinek nem kell bemutatnun...
5+1 őrületesen jó esküvői kiegészítő 2019-re!... Mindig az volt az álmotok, hogy az esküvőtök napjába egy kis színt és izgalmat vigyetek? Akkor itt a remek alkalom, vágjatok bele! Rendhagyó esküvő mellé rendhagyó kiegészítő dukál, ennek megfelelően csupa olyan ötlettel készültünk nektek, amivel val...
7 érv a tökéletes fehérnemű mellett A megfelelő fehérnemű kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen ennek a ruhadarabnak számos elvárásnak kell megfelelnie a nagy napon. A menyasszonyi ruha alatt olyan fehérneműt kell viselnetek, ami egyszerre kényelmes, praktikus, ugyanakkor gyönyörű ...