Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Szerezz be őrült kiegészítőket az esküvődre!

Szerezz be őrült kiegészítőket az esküvődre!

Ha mindig az volt az álmotok, hogy belevisztek az esküvőszervezésbe és lebonyolításba egy kis színt, akkor itt a remek alkalom, vágjatok bele! Rendhagyó esküvő mellé rendhagyó kiegészítő dukál, ennek megfelelően csupa olyan ötlettel szeretnénk segíteni nektek, amivel valóban elérhetitek, hogy mindenkinek tátva maradjon a szája!

Kiegészítők banner

Manapság már nem olyan bonyolult dolog beszerezni egy-két izgalmas kiegészítőt az esküvőkhöz, bár nyilván sok múlik azon is, hogy mennyire extrém az elképzelésetek. Ha csupán egy csodaszép színes cipőre, vagy szemüvegre vágytok, ahhoz is tudunk tippeket adni, ám ha szeretitek a kihívásokat, vásároljatok valami pikánsabbat!

Nem lehet akadály egy szuper nyakkendő, vicces torta vagy extrém csokor beszerzése, ha pontosan tudjátok mire vágytok, és ismeritek a hozzá vezet utat is. Mutatjuk, merre induljatok ezen az úton!

pinterest.com

Mintás csokornyakkendő, szuperhősös nadrágtartó

Ötlet: Mivel a menyasszonyok öltözetének variálása jóval több lehetőséget rejt magában, mint a vőlegényeké, ezért arra gondoltunk, miért ne emelhetnétek ki ezúttal az urak öltönyét egy extrém kiegészítővel? Rengeteg vicces darabbal lehet találkozni, mi az internetet böngészve nem is tudtunk választani a temérdek nyakkendő és nadrágtartó közül. Ha szeretitek a szuperhősöket, szervezzetek ilyen témájú esküvőt, és vásároljatok hozzá akár Batman vagy bármilyen Marvel figurás nadrágtartót, esetleg pöttyös, pávatollas, vagy kockás nyakkendőt.

Így szerezzétek be: Természetesen egy férfi ruhaszalonban is hozzájuthattok izgalmas darabokhoz (sőt!), ám ne feledkezzetek el az ún. fast fashion üzletekről sem! Ha végképp sehol nem találtok olyan kiegészítőt, amilyet megálmodtatok, készíttessétek el egy pólónyomdában, vagy vadásszatok magatoknak roppant kedvezményes áron külföldről!

pinterest.com

Fergeteges TORTATÚRA

Öltet: Ha a megjelenésetekben nem szeretnék semmilyen vadabb változtatást, ugyanakkor szívesen meglepnétek magatokat és a násznépet egy különleges tortával, bátran gondolkodjatok nagyban! Bár nagyon sok tortadíszítéssel lehet találkozni, mi arra bíztatunk benneteket, hogy válasszatok mókásabb vagy éppen „melósabb” mintákat és formákat!

Kristinus

Ha szeretitek a hasatokat, kérjetek hamburger vagy sütitortát, de egy téli esküvőhöz például remekül passzol a tortátokon egy havas táj, meleg kockás takaróval. Imádjátok a madarakat? Rendeljetek pávatollal (vagy legalábbis ilyen mintával) díszített többemeletes tortát! Meglátjátok, mindenkinek le fog esni az álla a meglepetéstől!

Így szerezzétek be: Ugye ti is ismeritek Buddy Valastrot, a Tortakirályt? Ő Amerika egyik legismertebb és legsikeresebb cukrásza, és ő vezeti a Carlo’s cukrászdát Hobokenben, New Jersey-ben. Nos, hozzá hasonlóan itthon is rengeteg olyan cukrász dolgozik, akinek a keze munkája „aranyat ér”. Álmodjátok meg a tökéletes tortát, közben pedig keressetek egy olyan cukrászt, aki szívesen megvalósítja az elképzeléseket. Nyugodtan kérjetek több helyről is árajánlatot, és mindenképpen kérjetek képeket a korábban elkészített munkáikról!

pinterest.com

Őrületes menyasszonyi csokor paletta

Ötlet: Gondolkodtatok már azon a lehetőségen, hogy csak részben áll virágokból a menyasszonyi csokrotok? Esetleg teljesen kihagynátok a virágokat? Mit szólnátok hozzá, ha azt mondanánk, hogy csodaszép csokor készülhet tobozokból, tollakból, ecsetekből, de még nyalókákból is? Ha mégis ragaszkodtok a virágokhoz, válasszatok például kövirózsát, vagy kerámiából készült apró margarétákat, amit színes gombok is díszíthetnek. A csípős ízek kedvelőinek pedig egy valódi erőspaprika csokor is készülhet, gyönyörű piros színben.

Így szerezzétek be: Mivel rendkívül sok alapanyagból készülhet egy ilyen egyedi csokor, ezért a hozzá vezető utat is érdemes több szempontból megközelíteni. Lehetséges, hogy szükségetek lesz egy jó virágkötőre, vagy egy keramikusra, de egy dekoratőr is nagy segítségetekre lehet, nem beszélve egy kiváló tanácsokkal és kapcsolatokkal rendelkező esküvőszervezőről!

pinterest.com

Mutatós, vagány jégkockák

Ötlet: Ha megrendeltétek a világ legszebb tortáját, legizgalmasabb menüjét vagy legszebb nyakkendőjét, egészítsétek ki a sort vidám jégkockákkal! Koktélokhoz, üdítőkhöz és limonádéhoz is passzolnak, ráadásul többféle módon is el lehet őket készíteni, vagy meg lehet vásárolni. Talán találkoztatok már lefagyasztott virágokkal, zöldségekkel vagy fűszernövényekkel, de valószínűleg ritkán isztok olyan üdítőt, amiben világító LED jégkocka van. Amikor a folyadékba helyezitek ezeket a különleges jégkockákat, automatikusan bekapcsolnak, majd ha nem érzékelnek folyadékot, kikapcsolnak. Ugye milyen vagányak?

Így szerezzétek be: A világító jégkockákat online is meg lehet rendelni, de ha találtok egy olyan catering szolgáltatást nyújtó céget, vagy éttermet, aki szívesen teljesít különleges kéréseket, rendeljetek tőlük egy halom színes, és izgalmas jégkockát. A téli esküvőkhöz jól megy például a kék színű LED az italokba, egy tavaszi esküvőhöz a sok-sok virágos jégkocka, míg egy nyári esküvőhöz tökéletes választás az uborkás, dinnyés vagy éppen a bazsalikomos változat. Még nagyobb durranásra vágytok? Készíttessétek a jégkockákat szilikonos  jegygyűrű formákban, hogy rengeteg „jéggyűrű” úszkálhasson a rokonok, és a barátok italában!

Szívesen olvasnátok hasonló különlegességekről az oldalunkon? Kukkantsatok be a rövid menyasszonyi ruhák, a virágfalak, vagy éppen az érdekes koszorúslányruhák világába.