Egy hamisíthatatlan szilveszteri esküvő a vágyatok, aminek minden egyes eleme passzol az általatok elképzelt csillogáshoz? Akkor érdemes mindent fénybe öltöztetnetek, a dekorációtól a kiegészítőkön át a menyasszonyi ruháig. Mutatjuk, hogyan valósíthatjátok meg az év legcsillogóbb szilveszteri esküvőjét!

Hirdetés

Szilveszteri esküvő

Nyilván senkinek nem kell bemutatnunk, milyen egy igazi szilveszteri party. Ragyogás, mindenhol aranyszínű flitterek, csillagszóró és tűzijáték…erre vágytok az esküvőtök napján is? Akkor idézzétek meg az év utolsó napjának hangulatát a szertartáson, és a lagzin is.

A menyasszonyi ruha, a vőlegény nyakkendője, a dekoráció, a menü, a sütemények, a torta, a virágok, a meghívók és a köszönőajándékok is rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. A lényeg csak annyi, hogy próbáljátok ízléses keretek között tartani a csillogást. Ne essetek túlzásba, és tartsátok szem előtt, hogy mégiscsak egy esküvőről van szó, nem egy születésnapi buliról. Ha ez megvan, kezdjétek el gyűjteni az inspirációs képeket, és készítsetek egy alapos bevásárlólistát!

Szilveszteri esküvő

pinterest.com

Menyasszonyi ruha és a dekoráció

A menyasszonyi ruhák között keressetek flitterekkel, kövekkel és aranyszállal díszített darabokat. Ha egy egyszerűbb menyasszonyi ruhát választotok, viszont kiemelitek a szépségét egy izgalmas sminkkel, cipővel és fátyollal, szintén nyert ügyetek van!

Természetesen a koszorúslányok sem maradhatnak ruha nélkül, ám szerencsére talán ezzel a ruhadarabbal lesz a legkisebb problémátok. Év végén mi sem egyszerűbb, mint aranyszínű ruhákat és cipőket találni! Arra mindenképpen figyeljetek oda, hogy ne vigyétek túlzásba a csillogást, sokszor a kevesebb valóban többnek bizonyulhat.

Kiegészítők banner

Az asztalokon jól mutatnak a gyertyák, és az aranyspray-vel lefújt üvegek, és persze rendelhettek pezsgőtornyot is. Talán elsőre furcsának tűnik az ötlet, de bérelhettek fekete székszoknyákat, amiket arany vagy ezüst szalaggal fel lehet díszíteni. Így igazán stílusos köntösbe öltöztethetitek az éttermet.

Tipp!

A csillogó bronz és rose gold karácsonyi gömböket ez esetben felhasználhatjátok úgy is, hogy üvegvázákba teszitek őket. Az sem baj, ha nem ugyanolyan színűek! Jól néznek ki együtt a hasonló árnyalatok, főleg akkor, ha sok van egymás mellett!

Egyedi cukrásztermékek

A cukrászdában érdemes előre megrendelni a süteményeket, amennyiben egyedi formára vágytok. Ugye milyen jól mutatnának a pici trombiták, órák, kalapok, és pezsgős üvegek a tányérokon? Ezek is pompázhatnak csillogó színekben, akárcsak a szalvéták, ültető- és menükártyák, és a köszönőajándékok.

Tipp!

Ha nem tudjátok, hogy a szülőknek, tanúknak milyen köszönőajándékkal készüljetek, keressetek ITT ötleteket. Minden árkategóriában találtok tippeket!

Hogy valódi, hamisítatlan szilveszteri esküvőtök legyen, vásárolhattok mindenféle sípolós eszközt, fejdíszt, és szemüveget is, a szertartás után pedig a rizs szórás helyett remekül beválnak majd az aranyszínű konfettik.

pinterest.com

Szilveszteri szertartás

A szertartás helyszíne lehet egy picit szolidabb, de hogy mégis megmaradjon a csillogás, használjatok rengeteg gyertyát, vagy fényfüzért a díszítéshez. A virágdekoráció ez esetben kicsit a háttérbe szorul, de egy ügyes kezű virágkötő biztosan kreatívan készíti el a menyasszonyi csokrot, a dobócsokrot és a többi virágdíszt úgy, hogy belecsempészi a szilveszteri ragyogást és hangulatot.

Érdemes arany, ezüst, bronz és fekete színekben gondolkodni, mert ezek egyrészt nagyon szépen illenek egymáshoz, másrészt nagyon hangulatossá tehetnek egy lagzit.

Ha nem szeretnétek, hogy túl sötét színek domináljanak, keressetek fel egy dekoratőrt, és kérjétek meg, hogy álmodja meg nektek a terem díszítését több ezer meleg fényű izzóval. Játszhattok a méretekkel és a különböző fényekkel is, esetleg lampionokkal is tarkíthatjátok a dekorációt.

Szilveszter esküvő

Egy ilyen esküvőre biztosan évek múlva is mindenki emlékezni fog, főleg, ha vásároltok vagy béreltek néhány polaroid gépet, és hagyjátok, hogy a násznép egész este szabadon garázdálkodjon velük. A party fotókat eltehetitek egy emlékkönyvbe, vagy akár készíthettek belőlük montázst is, amit kitesztek majd a nappaliba vagy a dolgozószobába egy vidám, egyedi keretben. Jól hangzik?

Álmodjátok meg a tökéletes szilveszteri hangulatú esküvőt, ha pedig nem boldogultok a szervezéssel, bízzatok meg egy esküvőszervezőt a feladatokkal!

Nem találtok olyan anyakönyvvezetőt, aki szilveszterkor összeadna benneteket? Keressetek fel egy szertartásvezetőt, és osszátok meg vele a nagy vágyatokat. Bár előtte hivatalossá kell tenni a ceremóniát egy anyakönyvvezető előtt is, de ez a köztes megoldás lehetővé teszi, hogy szilveszter éjjelén már férj és feleségként csókolhassátok meg egymást a násznép előtt!