Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Szilveszteri esküvő – szilveszteri csillogás a Nagy Napon!
Szilveszteri esküvő

Szilveszteri esküvő – szilveszteri csillogás a Nagy Napon!

Egy hamisíthatatlan szilveszteri esküvő a vágyatok, aminek minden egyes eleme passzol az általatok elképzelt csillogáshoz? Akkor érdemes mindent fénybe öltöztetnetek, a dekorációtól a kiegészítőkön át a menyasszonyi ruháig. Mutatjuk, hogyan valósíthatjátok meg az év legcsillogóbb szilveszteri esküvőjét!

Animacik
Hirdetés

Szilveszteri esküvő

Nyilván senkinek nem kell bemutatnunk, milyen egy igazi szilveszteri party. Ragyogás, mindenhol aranyszínű flitterek, csillagszóró és tűzijáték…erre vágytok az esküvőtök napján is? Akkor idézzétek meg az év utolsó napjának hangulatát a szertartáson, és a lagzin is.

A menyasszonyi ruha, a vőlegény nyakkendője, a dekoráció, a menü, a sütemények, a torta, a virágok, a meghívók és a köszönőajándékok is rengeteg lehetőséget rejtenek magukban. A lényeg csak annyi, hogy próbáljátok ízléses keretek között tartani a csillogást. Ne essetek túlzásba, és tartsátok szem előtt, hogy mégiscsak egy esküvőről van szó, nem egy születésnapi buliról. Ha ez megvan, kezdjétek el gyűjteni az inspirációs képeket, és készítsetek egy alapos bevásárlólistát!

Szilveszteri esküvő

pinterest.com

Menyasszonyi ruha és a dekoráció

A menyasszonyi ruhák között keressetek flitterekkel, kövekkel és aranyszállal díszített darabokat. Ha egy egyszerűbb menyasszonyi ruhát választotok, viszont kiemelitek a szépségét egy izgalmas sminkkel, cipővel és fátyollal, szintén nyert ügyetek van!

Természetesen a koszorúslányok sem maradhatnak ruha nélkül, ám szerencsére talán ezzel a ruhadarabbal lesz a legkisebb problémátok. Év végén mi sem egyszerűbb, mint aranyszínű ruhákat és cipőket találni! Arra mindenképpen figyeljetek oda, hogy ne vigyétek túlzásba a csillogást, sokszor a kevesebb valóban többnek bizonyulhat.

Kiegészítők banner

Az asztalokon jól mutatnak a gyertyák, és az aranyspray-vel lefújt üvegek, és persze rendelhettek pezsgőtornyot is. Talán elsőre furcsának tűnik az ötlet, de bérelhettek fekete székszoknyákat, amiket arany vagy ezüst szalaggal fel lehet díszíteni. Így igazán stílusos köntösbe öltöztethetitek az éttermet.

Tipp!

A csillogó bronz és rose gold karácsonyi gömböket ez esetben felhasználhatjátok úgy is, hogy üvegvázákba teszitek őket. Az sem baj, ha nem ugyanolyan színűek! Jól néznek ki együtt a hasonló árnyalatok, főleg akkor, ha sok van egymás mellett!

Egyedi cukrásztermékek

A cukrászdában érdemes előre megrendelni a süteményeket, amennyiben egyedi formára vágytok. Ugye milyen jól mutatnának a pici trombiták, órák, kalapok, és pezsgős üvegek a tányérokon? Ezek is pompázhatnak csillogó színekben, akárcsak a szalvéták, ültető- és menükártyák, és a köszönőajándékok.

Tipp!

Ha nem tudjátok, hogy a szülőknek, tanúknak milyen köszönőajándékkal készüljetek, keressetek ITT ötleteket. Minden árkategóriában találtok tippeket!

Hogy valódi, hamisítatlan szilveszteri esküvőtök legyen, vásárolhattok mindenféle sípolós eszközt, fejdíszt, és szemüveget is, a szertartás után pedig a rizs szórás helyett remekül beválnak majd az aranyszínű konfettik.

pinterest.com

Szilveszteri szertartás

A szertartás helyszíne lehet egy picit szolidabb, de hogy mégis megmaradjon a csillogás, használjatok rengeteg gyertyát, vagy fényfüzért a díszítéshez. A virágdekoráció ez esetben kicsit a háttérbe szorul, de egy ügyes kezű virágkötő biztosan kreatívan készíti el a menyasszonyi csokrot, a dobócsokrot és a többi virágdíszt úgy, hogy belecsempészi a szilveszteri ragyogást és hangulatot.

Érdemes arany, ezüst, bronz és fekete színekben gondolkodni, mert ezek egyrészt nagyon szépen illenek egymáshoz, másrészt nagyon hangulatossá tehetnek egy lagzit.

Ha nem szeretnétek, hogy túl sötét színek domináljanak, keressetek fel egy dekoratőrt, és kérjétek meg, hogy álmodja meg nektek a terem díszítését több ezer meleg fényű izzóval. Játszhattok a méretekkel és a különböző fényekkel is, esetleg lampionokkal is tarkíthatjátok a dekorációt.

Szilveszter esküvő

Egy ilyen esküvőre biztosan évek múlva is mindenki emlékezni fog, főleg, ha vásároltok vagy béreltek néhány polaroid gépet, és hagyjátok, hogy a násznép egész este szabadon garázdálkodjon velük. A party fotókat eltehetitek egy emlékkönyvbe, vagy akár készíthettek belőlük montázst is, amit kitesztek majd a nappaliba vagy a dolgozószobába egy vidám, egyedi keretben. Jól hangzik?

Álmodjátok meg a tökéletes szilveszteri hangulatú esküvőt, ha pedig nem boldogultok a szervezéssel, bízzatok meg egy esküvőszervezőt a feladatokkal!

Nem találtok olyan anyakönyvvezetőt, aki szilveszterkor összeadna benneteket? Keressetek fel egy szertartásvezetőt, és osszátok meg vele a nagy vágyatokat. Bár előtte hivatalossá kell tenni a ceremóniát egy anyakönyvvezető előtt is, de ez a köztes megoldás lehetővé teszi, hogy szilveszter éjjelén már férj és feleségként csókolhassátok meg egymást a násznép előtt!

Animacik gyerek

Témába vág

Esküvői fotóalbum – Ötletek, árak, inspirációk Az esküvői fotóalbum egészen biztos, hogy életünk végéig kiemelt helyet fog kapni, sőt, még az után is ott fog porosodni a padláson, hogy unokáink is nosztalgiázhassanak majd. Esküvőnk napjának minden élménye egy kicsit olyan, mint a babaillat....
Instax nászútra? Ez lesz a legtrendibb kiegészítőd! Egy nászút olyan élmény, ami egyszeri, különleges és megismételhetetlen. Mint egy tökéletes fotó, amit évek múlva is boldogan vesztek elő, és büszkén néztek rá, mert tudjátok, hogy egyetlen jól elkapott pillanat műve. Ha ránk hallgattok, az Instax n...
Gyerekek az esküvőn – 5+1 igazi troll-sztori! Futkározó karikagyűrűk, összefirkált abroszok, törött dekoráció, színes monoklik. Bizony, rengeteg meglepetés érhet benneteket akkor, ha profi gyermekfelügyelet és animátor szolgáltatás híján a gyerekek az esküvőn szabad kezet kapnak. Folyton rém...
Esküvői fotósarok – Instax Share fotónyomtató segítségével Szükségetek lenne egy szupererőre, amellyel az esküvő összes varázslatos pillanatát azonnal konzerválni tudnátok? Amelynek segítségével azonnal felidézhetnétek az egyszeri és megismételhetetlen élményeket? A mi szupererőnk az Instax, és az Instax Sh...
Gyűrűpárna – Árak, ötletek, inspirációk A gyűrűpárna igen előkelő helyet foglal el az esküvői kellékek díszes sorában. Manapság már rengeteg fazonból, stílusból és színből választhatunk, éppen ezért, a bőség zavarában egyre nehezebb feladat a tökéletes gyűrűpárna mellett letenni a voksun...
Új kollekció részeként debütál a híres kék Manolo Blahnik cipő! Gondoltátok volna, hogy már 10 év telt el azóta, hogy türelmetlenül vártuk a moziban egy zacskó popcorn és egy pohár cola társaságában, hogy felcsendüljön a Szex és New York ezerszer hallott főcímdala? 10 év ide vagy oda, még ma is megdobogtatja a sz...
Új trend! Fehér tetoválás hódít a menyasszonyok körében! A tetoválások kérdésköre többféleképpen is felmerülhet esküvőszervezés közben. Eltakarjuk a korábban magunkra varratott mintákat? Esetleg készíttessünk közös esküvői tetoválást? Karikagyűrű helyett válasszuk a gyűrű tetoválást? Mindegyik nagyon izgal...
Esküvői gyermekfelügyelet vs. animátor szolgáltatás – Van különbség! Biztosan jártatok már olyan esküvőn, ahol a gyerekek úgy rohangáltak a lagzi helyszínén, hogy igazi kihívás volt őket szemmel tartani. Ez így van rendjén, hiszen ők is élvezik a pezsgést és az ünneplést. A több órás lakodalom alatt azonban nagyon nag...
Menyasszonyi fejdíszek típusai – 2019-es körkép! Nem vagytok biztosak abban, hogy illik-e hozzátok és a menyasszonyi ruhátokhoz a fátyol? Szerencsére már nem csak ez az egyetlen esküvői kiegészítő, amit a fejeteken vagy a hajatokban viselhettek, napjainkban egyre divatosabbak a kalapok, és a tiarák...
Jimmy Choo esküvői kiegészítők FANCY KOSZORÚSLÁNYOKNAK Ha rajongtok a Jimmy Choo kiegészítőkért, és olyan szerencsések vagytok, hogy nemsokára koszorúslányok lesztek egy rokonotok vagy barátnőtök esküvőjén, ideje shopping körútra indulnotok. És miért ne vennétek éppen a Jimmy Choo esküvői kiegészítők fel...