Habosbabos Esküvői Magazin > Kiegészítők  > Szórj szilveszteri csillogást a Nagy Napba!

Szórj szilveszteri csillogást a Nagy Napba!

Ha egy hamisíthatatlan szilveszteri esküvőre vágytok, aminek minden egyes eleme passzol az általatok elképzelt csillogáshoz, akkor érdemes mindent fénybe öltöztetnetek. Mutatjuk, hogyan valósíthatjátok meg!

Kiegészítők banner

Nyilván senkinek nem kell bemutatnunk, milyen egy igazi szilveszteri party. Ragyogás, mindenhol aranyszínű flitterek, csillagszóró és tűzijáték…erre vágytok az esküvőtök napján is? Akkor idézzétek meg az év utolsó napjának hangulatát a szertartáson, és a lagzin is. A menyasszonyi ruha, a vőlegény nyakkendője, a dekoráció, a menü, a sütemények, a torta, a virágok, a meghívók és a köszönőajándékok is rengeteg lehetőséget rejtenek magukban, a lényeg csak annyi, hogy próbáljátok ízléses keretek között tartani a csillogást.

pinterest.com

A menyasszonyi ruhák között keressetek flitterekkel, kövekkel és aranyszállal díszített darabokat, amit kiemelhettek egy-egy izgalmas ékszerrel, és vagány cipővel is. Érdemes arany, ezüst, bronz és fekete színekben gondolkodni, mert ezek egyrészt nagyon szépen illenek egymáshoz, másrészt nagyon hangulatossá tehetnek egy lagzit. Ha nem szeretnétek, hogy túl sötét színek domináljanak, keressetek fel egy dekoratőrt, és kérjétek meg, hogy álmodja meg nektek a terem díszítését több ezer meleg fényű izzóval.

Kristinus

Az asztalokon jól mutatnak a gyertyák, és az aranyspray-vel lefújt üvegek, és persze rendelhettek pezsgőtornyot is. Talán elsőre furcsának tűnik az ötlet, de bérelhettek fekete székszoknyákat, amiket szalaggal fel lehet díszíteni, így igazán stílusos köntösbe öltöztethetitek az éttermet.

A cukrászdában érdemes előre megrendelni a süteményeket, amennyiben egyedi formára vágytok. Ugye milyen jól mutatnának a pici trombiták, órák, kalapok, és pezsgős üvegek a tányérokon? Ezek is pompázhatnak csillogó színekben, akárcsak a szalvéták, ültető- és menükártyák, és a köszönőajándékok. Mivel az alaptéma a szilveszter, vásárolhattok mindenféle sípolós eszközt, fejdíszt, és szemüveget is, a szertartás után pedig rizs helyett remekül beválnak majd a konfettik.

pinterest.com

A szertartás helyszíne lehet egy picit szolidabb, de hogy mégis megmaradjon a csillogás, használjatok rengeteg gyertyát, vagy fényfüzért a díszítéshez. A virágdekoráció ez esetben kicsit a háttérbe szorul, de egy ügyes kezű virágkötő biztosan kreatívan készíti el a menyasszonyi csokrot, a dobócsokrot és a többi virágdíszt úgy, hogy belecsempészi a szilveszteri ragyogást és hangulatot.

Természetesen a koszorúslányok sem maradhatnak ruha nélkül, ám szerencsére talán ezzel a ruhadarabbal lesz a legkisebb problémátok. Év végén mi sem egyszerűbb, mint aranyszínű ruhákat és cipőket találni! Arra mindenképpen figyeljetek oda, hogy ne vigyétek túlzásba a csillogást, sokszor a kevesebb valóban többnek bizonyulhat.

pinterest.com

Ha egy egyszerűbb menyasszonyi ruhát választotok, viszont kiemelitek a szépségét egy izgalmas sminkkel, cipővel és fátyollal, nyert ügyetek van! Egy ilyen esküvőre biztosan évek múlva is mindenki emlékezni fog, főleg, ha vásároltok vagy béreltek néhány polaroid gépet, és hagyjátok, hogy a násznép egész este szabadon garázdálkodjon velük. A party fotókat eltehetitek egy emlékkönyvbe, vagy akár készíthettek belőlük montázst is, amit kitesztek majd a nappaliba vagy a dolgozószobába egy vidám, egyedi keretben. Jól hangzik?

Álmodjátok meg a tökéletes szilveszteri hangulatú esküvőt, ha pedig nem boldogultok a szervezéssel, bízzatok meg egy esküvőszervezőt a feladatokkal!