Azok a menyasszonyok, akik nem szeretnének tűsarkúban az oltár felé sétálni, idén biztosan tornacipő, vagy Keds cipő mellett döntenek. Elképesztően divatosak ezek a darabok, a szivárvány minden színében kaphatók, és az sem ritka, hogy flitterekkel, vagy strasszokkal díszítik őket. Most utánajárunk, hogyan viselhetitek ezeket a bájos darabokat!

Hirdetés

Azoknak, akik imádják a tornacipőket!

Először talán furcsán hangzik, hogy valaki tornacipőt szeretne viselni az esküvőjén, de ha van olyan menyasszony, aki gumicsizmában vagy cowboy csizmában megy férjhez, akkor az sem jelenthet akadályt, ha ti tornacipőben mondjátok ki a boldogító IGENt! Nézzük, hogyan illeszthetitek be a nagy napba ezt a végtelenül izgalmas és vidám kiegészítőt!

Viseljetek tornacipőt egész nap!

Ha egész nap tornacipőben lesztek, válasszatok olyan színt vagy mintát, ami kiemeli a személyiségeteket. Nagyon mutatósak a piros, rózsaszín vagy menta árnyalatai, ám a menyasszonyok egyik kedvence a hófehér, kristályokkal díszített változat. Nagyon vicces képek készülhetnek, ha a cipő talpára ráírjátok az esküvő dátumát, vagy a Mr&Mrs feliratot, de ha az esküvő választott színéhez igazítjátok a cipőtök színét, az is imádni valóan sülhet el. Válasszatok akár rövid menyasszonyi ruhát, akár hatalmas szoknyás álomdarabot, a cipőtökkel kifejezhetitek azt, hogy milyen az egyéniségetek!

Táncoljatok hajnalig a kedvenc cipőtökben!

Ha olyan esküvő szerepel a terveitekben, amihez nem igazán illik egy pár vagány tornacipő, akkor viseljetek fehér, vagy ekrü színű hagyományos magassarkút a szertartáson, a lagzin viszont ragaszkodjatok akár egy Disney mintás, vagy helyes pöttyös darabhoz. Táncolni különben is sokkal kellemesebb lapos cipőben, és a bokátok sem készül ki nap végére.

Tornacipő, mint fotózási kellék

Biztosan ti is láttatok már olyan esküvői képet, amin a menyasszony és a vőlegény is tornacipőt visel. Ugye milyen mesés kiegészítő? Ha a hétköznapokban is szívesen viseltek ilyen lábbelit, akkor ti is nyugodtan kérhettek ilyen esküvői képeket a fotóstól. Sőt! A vőlegény többi kiegészítőjét is nyugodtan igazítsátok a cipőhöz, akár a nadrágtartót, csokornyakkendőt, vagy kalapot is. A magasszárú változatok is nagyon divatosak, bár egy meleg nyári napon kissé melegetek lehet bennük.

Kiegészítők banner

TIPP!

Ha a vőlegényetek ragaszkodik az elegáns, ünnepélyes cipőhöz, nektek is illik hasonlóan ünnepélyes lábbelit választani a nagy napra, mert az semmiképpen sem mutat jól, ha teljesen eltérő a megjelenésetek.

Amennyiben nem tudtok tűsarkúban járni, vagy jobban kedvelitek a lapos cipőket, nyugodtan választhattok tornacipőt, de ha a szürke hétköznapokon sem viseltek soha sportcipőt, vagy úgy érzitek, hogy egyáltalán nem illik a személyiségetekhez, nem biztos, hogy jól fogjátok érezni magatokat benne.

Ha hatalmas, elegáns esküvőre vágytok, viszont ragaszkodtok a tornacipőtökhöz is, kössetek kompromisszumot. A szertartáson viselhettek visszafogott, csinos magassarkút, aztán a lagzin vagy az esküvői fotózáson már vidáman tipeghettek a kedvenc lábbelitekben.

Ti is belezúgtatok a Keds cipellőkbe?

Ha nem szeretnétek tűsarkút vagy balerinát viselni a menyasszonyi ruha mellé, de a tornacipőt túlságosan sportosnak találjátok, nézelődjetek a csillámos kiscipők között!

A Kate Spade New York divatmárka most összeállt a Keds cipőkkel, és piacra dobták az ellenállhatatlanul szép menyasszonyi sneakereket! A cipők többnyire fehér színűek, de ha hercegnősebbre vennétek a figurát, válasszatok olyan verziót, amin különféle csillogó díszeket helyeztek el. Van köztük olyan, amelyik glitterrel van bevonva, és olyan is, amire fényes gyöngyöket vagy brosst rögzítettek, így tökéletesen passzol szinte bármilyen menyasszonyi ruhához.

Iszonyatosan aranyos és finom darabokra bukkanhattok, melyek a koszorúslányok szívét is biztosan megdobogtatják. Az sem baj, ha nekik is hasonló cipőket néztek, így a fotózáson garantáltan egyedi és vagány képek születnek majd!

Nem baj, ha kilógtok a sorból ezekkel a bájos vagy szupervagány darabokkal, a lényeg, hogy ti maximálisan elégedettek legyetek a kiválasztott cipellővel! A vőlegényeteknek pedig azt üzenjük, hogy ha ő is tornacipőt húz, az lesz igazán menő döntés!