Az esküvőn nem csak a menyasszonyok, de a vőlegények is szeretnék a legjobb formájukat hozni, és lassan már akkora a választék a vőlegény kiegészítők piacán, hogy lekörözik Vasember páncél kollekcióját.

De, ha már itt tartunk. Egészen biztos, hogy Vasember is felvenné a legszebb vascipőjét és páncél nyakkendőjét a nagy napra, hogy igazán trendi legyen, természetes hát, hogy a Marwel univerzumon kívüli vőlegények is szívesen válogatnak a stílusos kiegészítők között.

Kiegészítők banner

 

Izgalmas vőlegény kiegészítők

Nemcsak, hogy bővült a vőlegény kiegészítők tárháza, hanem egyre különlegesebb és egyedibb darabok is elérhetők már. Így az alap öltöny-mellény duón kívül lehetőségünk van a vőlegények megjelenését részletesebben összhangba hozni mind a menyasszonnyal, mind az egész esküvő stílusával.

 

  • Cipő: Bátran elfelejthetitek a klasszikus táncoló fekete lakkcipőt, és választhattok valami sokkal egyedibb darabot. Igazán kedveltek a charleston jellegű elegáns cipők, és a slip-on fazonok is.
  • Cipőfűző: Ha maradnátok egy klasszikusabb lábbeli viselésénél, de szeretnétek néhány szabályt megszegni, cseréljétek ki a cipőfűzőt egy színes, vagy mintás darabra!

 

Fotó: pinterest.com

 

  • Zokni: Fekete cipőhöz fekete, barnához barna. Évtizedek óta élt, ez az eddig megdönthetetlennek hitt szabály. Most azonban minden vőlegény fellélegezhet, és elkezdhet csipegetni a vicces, mintás zoknik svédasztaláról.

Jópofa csoportképek készülhetnek, ha nem csak a vőlegény, de a vőfélyek is extrém zokniban villanják meg a bokájukat!

 

  • Óra: Az egyik legfontosabb darab a vőlegény kiegészítők között, hisz nélküle honnan tudná a vőlegény, hogy mikor kezdődik a szertartás? Na, de viccet félretéve, a színes szíjaktól elkezdve, a fából készített órákon át, az 1700-as éveket idéző zsebórákig már mindenből válogathatnak az ifjú férjjelöltek.
Hirdetés

 

  • Hózentróger: Amit gyerekkorunkban utáltunk, kötelezőnek és divatellenesnek tartottunk, most újra éli virágkorát! A nyári esküvőszezonnak köszönhetően sok vőlegény teszi félre a zakót a lakodalom alatt, így plusz fűszert adhat megjelenéséhez egy vagány hózentróger.
  • Mandzsettagomb: Lehet, hogy apróság, de igenis fontos részlet! Tökéletes lehetőség, hogy egyedivé tegyük egy gravírozással, monogrammal, dátummal, vagy szuperhőssel… Akár még a menyasszony is adhatja vőlegényajándékként kedvesének.
  • Ing-részletek: Ha az ördög nem is, de a stílus egészen biztos, a részletekben rejlik. Egy mintás gallérral, egy ellentétes színű feltűrt ingujjal, vagy egy díszes inggombbal könnyedén egyedivé tehetitek a vőlegény outfitjét.

 

Fotó: pinterest.com

 

  • Nyakkendő: A hagyományos nyakkendőt az elmúlt években lesöpörte a piacról a csokornyakkendő, ami az összes elképzelhető színben, mintában, és anyagban elérhető már.

 

Ha maradnátok a hagyományos fazonú nyakkendőnél, bátran játsszatok a megkötésével, a háromszög formán kívül közkedvelt a francia stílusú, és a Windsor-csomó is.

 

  • Hajtókakitűző: A vőlegény kiegészítők non plus ultrája, melynek tényleg csak a képzelet szab határt. Könnyen összhangba lehet hozni a menyasszonyi csokorral, az esküvő színharmóniájával, és természetesen a vőlegény stílusával is. Bátran játsszatok az alapanyagokkal!
  • Kalap: Le a kalappal, ha a vőlegény még egy vagány fejfedőt is be mer vállalni az esküvőjére. Ha az egész lagzi a régmúlt idők stílusát idézi, szinte kihagyhatatlan kiegészítő egy jó kalap, vagy svájci sapka!

 

Vőlegény kiegészítők
Fotó: pinterest.com

 

Az új divatirányzat

Sokáig az esküvő az egyik legelegánsabb, legformálisabb esemény volt, ezért mind a jegyespárnak, mind a násznépnek kötelezően be kellett tartania az alapvető stílusetiketteket.

Az elmúlt években viszont megkérdőjelezhetetlenül teret hódítottak a vicces vőlegény kiegészítők, többek között a mesefigurás, szuperhősös és Marwel karakteres darabok. Bár az esküvő cseppet sem tréfa, igazán kellemes felüdülés lehet, ha a vőlegény megjelenésében a humor faktor is közrejátszik. Válogassatok bátran, ezekből a darabokból!

 

Fotó: pinterest.com

Valljuk be őszintén, a legtöbb esküvői döntésben a menyasszonyok hordják a nadrágot, de itt az ideje szabad(abb) kezet adni a vőlegényeknek, hogy megszabaduljanak a konvencióktól, és a vőlegény kiegészítők között bátran válogassanak kedvük szerint. Ugyan mit számít, ha Hulk, Amerika kapitány vagy Thor vendégeskedik vőlegényünk zokniján…

Borítókép: https://www.theknot.com/

[post_grid id='19978']