Habosbabos Esküvői Magazin > Lánybúcsú és legénybúcsú  > Mit illik vinni legénybúcsúra? – Ajándéktippek, ötletek!

Mit illik vinni legénybúcsúra? – Ajándéktippek, ötletek!

Már jó ideje azon gondolkodtok, hogy mit vigyetek ajándékba egy barátotok legénybúcsújára? Végigvettetek magatokban minden lehetséges ajándékötletet, de még nem akadtatok rá arra, amire azonnal igent mondtatok volna? Segítünk a döntésben! Nektek pedig már csak azzal kell majd foglalkozni, hogy jól érezzétek magatokat ezen a hatalmas bulin, amiről évek múlva is csak rébuszokban fogtok tudni beszélni!

Ugye emlékeztek a Másnaposok filmekre? Reméljük, hogy több emléketek marad majd a legénybúcsúról, mint Alan-nek és a társainak, de ha másnap mégis gondban lennétek, felírtuk a listánkra az egyszer használatos fényképezőgépet, ami még hasznotokra válhat. Azért a foghúzás, a házasságkötés és egy tigris elszállásolása kimaradhat az estéből, nem gondoljátok?

Miért van szükség ajándékra? 

Valójában sehol nincs előírva, hogy ajándékot kell vinni egy legénybúcsúra, mindazonáltal azért az teljesen általános szabály, hogy vendégként illik az ünnepeltet megajándékozni egy kis kedvességgel, legyen az egy párszáz forintos kis apróság, vagy egy nagy élmény, amire többen dobjátok össze a pénzt.

Most azokat az ajándékötleteket szedtük nektek össze, amelyeket minden nagyobb nehézség nélkül könnyedén hasznosíthattok, ha sürget az idő, de még mindig nem vásároltatok semmit az évszázad bulijára. Esetleg csak egy laza pecázást és sütögetést terveztek legénybúcsú gyanánt? Ehhez is tudunk olyan ajándéktippet adni, ami biztosan emlékezetessé teszi majd az estét. Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy 5 perc alatt beszerezhető lesz minden, de reméljük, hogy nem is csak ennyi időt szántok az ajándék beszerzésére. Ekkor ugyanis egy kicsivel nehezebb dolgotok lesz, mint hittétek.

Jöjjenek hát az ötletek, induljon a felfedező és beszerzőkörút! Mutatjuk a nagy közönség kedvenceket!

Kategóriafüggetlen banner

Vicces öltözetek legénybúcsúra

Ez a vőlegény számára feltétlenül legyen ajándék, még akkor is, ha több mindent szeretnétek beszerezni, nagyobb összegben. Ha szívesen bevállaljátok azt, hogy egész este, vagy akár több napon keresztül is magatokon viselitek ezeket az összeillő ruhaneműket, akkor már csak egy olyan szolgáltatót kell keresnetek, ahol rövid határidővel készítik el a feliratozott, személyre szóló ajándékokat. Melyek lehetnek ezek?

Közös póló –  a legtöbb legénybúcsús társaságot először a közös pólóról lehet felismerni, a legkülönfélébb feliratokkal, vicces képekkel.  Írassátok rá a póló hátuljára a vőlegény nevét (pl. Levente legénybúcsúja), míg az elejére kerüljön egy frappáns, vicces felirat (pl. Legénybúcsú – Hívd meg őt egy sörre!, Ma még vőlegény, holnaptól papucsférj, Vigyázat, legénybúcsú folyamatban!, stb.) A tapasztalat szerint nem csak nektek fog tetszeni ez a közös póló, de nagyjából minden második ember megbámul majd benneteket az utcán, vagy szolidaritásból, vagy pedig azért, hogy sok szerencsét kívánjon nektek!

Feliratos napszemüvegek – Manapság nagyon divatosak a színes partyszemüvegek, amelyekből nagyon csekély összegért elég sokat beszerezhettek – még feliratozva is. Elég rájuk csak annyi, hogy “vőlegénnyel vagyok”, vagy “legénybúcsú ON”, máris egyediek lesztek bennük.

Feliratos alsónadrág – Ez már talán egy picit 18+ kategória, és nem is biztos, hogy előkerül majd a legénybúcsú estéjén, de közös poénnak nagyon jó lehet. Láttunk már olyan legénybúcsús fiútársaságot, ahol az volt a feladata a vőlegénynek, hogy ebben a feliratos alsónadrágban járkáljon a siófoki éjszakában, és minél több aláírást gyűjtsön a szórakozóhelyeken bulizó szingli lányoktól. Mi legyen a felirat? Nekünk a kedvencünk a “Huncut nadrág, csak bátraknak!” szöveg volt.

Feliratos baseball sapka – Mivel ezeket a sapkákat úgy szokták elkészíttetni, hogy máskor is lehessen hordani, ezért érdemes olyan feliratot kitalálni, ami nem veszti érvényét a legénybúcsú végén. Nem kell túl sokat agyalni a szövegen, nagyon megy mostanában pl a Game over vagy a (F)eladva.

“Pasis” ajándékok legénybúcsúra

Alkoholos italok, miniüvegek – Nem leszünk álszentek, a legtöbb legénybúcsúnak egészen biztosan az alkohol lesz a központi “figurája”, így ha tudjátok, hogy melyik a vőlegény kedvenc itala, nyugodtan lepjétek meg vele. Nagyon kreatív ajándék, ha pici üvegekbe adagoljátok ki, és miközben a vőlegény különféle feladatokat old meg az este folyamán, sorban kivégezheti ezeket a kis party italokat. A minőségre mindig ügyeljetek, nehogy ezen spóroljatok. Nem érdemes!

Szivar – A szivar még azoknál is nagy kedvenc a legénybúcsúkon, akik a hétköznapokon nem dohányoznak. Gondoljatok csak bele, milyen hangulatos kiülni a Duna-partra vagy a Balatonhoz az éjszaka közepén, és közösen elszívni egy szivart!

Gravírozott laposüvegek, rövides poharak, sörnyitók – Magatokkal vihetitek az este folyamán őket, és a későbbi bulizások alkalmával is használhatjátok majd anélkül, hogy műanyag poharakkal kellene bajlódni. Óvjátok a környezetet, használjatok gravírozott laposüvegeket!

Sörtorta – Ismeritek a pelenkatortát? Nem? Képzeljetek el egy hatalmas adag pelenkát, szépen egymás tetejére helyezve, ún. tortaformában. Na most, ugyanez sörrel sokkal jobban hangzik, nem igaz? Egy sörtorony sok vőlegény kedvenc legénybúcsús meglepetése, és a társaság is biztosan oda lesz a gyönyörűségtől egy ilyen ajándék láttán. Ezzel nem nyúlhattok mellé!

Túlélődoboz – Legyen benne némi alkohol, egy halom fejfájás csillapító, egy doboz ragtapasz, egy másnaposságűző napszemüveg, egy egyszer használatos fényképezőgép, egy “dugi doboz” cigaretta, energiaital, aprópénz és egy szelet túlélőcsoki.

Kristinus

Óra – Nagyobb ajándékot szeretnétek adni a vőlegénynek? Hord órát? Vásároljatok neki egy egyedi darabot, amibe belegravíroztatjátok a jókívánságaitokat, vagy a legénybúcsú dátumát. Elképesztően jó ajándék, imádni fogja minden vőlegény!

Szuperhősös cipő – Hatalmas szuperhősmániás a vőlegény? Nézzetek neki ajándékot a Vans márka egyik üzletében, ahol idén debütáltak a Marvel mintás cipők, és pulóverek. Nekünk nagyon tetszik mind, elég nehezen tudnánk választani közülük!

Guminő – Khmm…szóval a guminő. Rendszeres résztvevője a legénybúcsúknak. Használjátok kreatívan!

Élményajándékok legénybúcsúra

Az élményajándékokban az a jó, hogy olyan dologra adtok ki pénzt, ami garantáltan emlékezetes lesz az ünnepelt számára. Mutatjuk, hogy melyik a Top10 legénybúcsús élményajándék!

1.Bigfoot tesztvezetés

2.Retro Lada vezetési élmény

3.Nappali helikopterezés Budapest felett

4.Lánctalpas tankkal egy autó összezúzása

5.8D mozi

6.Rafting

7.Bungee Jumping

8.Lebegés szélcsatornában

9.Páros tandemugrás

10.Búvárkodás

Ahogy már korábban is utaltunk rá, nem mindig a legdrágább ajándékok bizonyulnak a legütősebbnek. Ha azt szeretnétek, hogy igazán emlékezetes legyen a legénybúcsú, készüljetek egyedi, kreatív meglepetéssel, hogy valóban a vőlegényről szóljon ez az utolsó, közös, nagy szingli buli. Reméljük, hogy az ötleteink között találtok olyat, amivel megörvendeztethetitek az ünnepeltet.

Induljon a legénybúcsú, kezdődjön az “ereszd el a hajam” este!