Lánybúcsú tippek: Petrezselyemárulás, lovaglás, erotikus programok, koncertek, koktélok, wellness, búvárkodás, karaoke. Egy lánybúcsúba sok minden beleférhet. Mutatjuk, mennyi lehetőség közül választhattok.

Az első és legfontosabb szempont a lánybúcsú típusának kiválasztásánál, hogy szem előtt tartjátok, milyen a menyasszony személyisége, stílusa és temperamentuma. Készülhettek paintballal, ha a menyasszony nem szereti ezt szórakozást, sajnos nem fogjátok elérni a kívánt hatást. Azt ajánljuk, hogy szorítkozzatok a tuti biztos tippekre, ugyanakkor csempésszetek bele egy csipet fűszert és izgalmat is.

Érdemes átgondolni azt is, hogy kiket szeretnétek meghívni, és nagyjából mekkora összeget szántok az eseményre. Lehet, hogy a menyasszonynak vannak olyan barátai is, akiket ti nem ismertek, ezért kérdezzétek meg, kik azok, akikhez mindenképpen ragaszkodik ezen az estén.

Mivel nem láthattok bele mindenki pénztárcájába, közösen döntsétek el, hogy mennyi pénzt tudtok rááldozni az estére, így nem érhet senkit kellemetlen meglepetés, amikor fizetésre kerül a sor. Bár sok szervezést és ötletet igényel egy igazán sikeres lánybúcsú kivitelezése, ha ügyesek és leleményesek vagytok, az egyik legszebb közös élményt élhetitek át együtt. Lássuk, hogy milyen típusú lánybúcsúk jöhetnek szóba.

Hirdetés

Hagyományos lánybúcsú

Ha a hagyományok hívei vagytok, és barátnőtök is szereti a kihívásokat, akkor tartsatok tradicionális lánybúcsút! A menyasszonynak ilyenkor gyakran az utcán kosárból kell árulnia a petrezselymet, vagy akár több száz apró cukorkát. Élvezetes lehet az este, ha felkészültök előre, és kitöltetitek a menyasszonnyal a férjismereti tesztet, vagy megbízzátok, hogy a nap végére gyűjtsön legalább 200 aláírást a felsőjére. Öltözhettek egyen pólóba, köthettek héliumos lufit a derekatokra, a menyasszony pedig tiarában, fátyolban és különféle vicces feliratú kiegészítőkben pompázhat egész este. Minden csak a ti fantáziátokra van bízva!

lanybucsufeladatok.hu

Lánybúcsú tippek: Pikáns éjszaka

Ha a menyasszony igazán bevállalós, méltó módon zárhatjátok le barátnőtök szingli korszakát, ha erotikus jellegű feladatokkal látjátok el! Manapság már egyáltalán nem trendi vetkőzős fiúkat rendelni a lánybúcsúkra, ennél sokkal izgalmasabb programot szervezhettek saját magatok is.

Megbízhatjátok a menyasszonyt azzal, hogy hangosan olvasson fel az utcán erotikus történeteket, hogy pikáns feliratú pólóban töltse el az estét a társaságotokban, és mindenféle színű és formájú huncutságot viseljen magán aznap. Rengeteg kellékboltban lehet ehhez megfelelő holmikat kapni, szinte akkora a választék, hogy nem is tudjátok majd eldönteni, mire is lesz igazán szükségetek.

Lánybúcsú tippek: Exkluzív szórakozás

Egyre elterjedtebb, hogy a menyasszony és a barátnői kibérelnek egy nyaralót vagy egy hotelben szállást foglalnak maguknak, és elutaznak megünnepelni a lánybúcsút. Választhattok egy kellemes vidéki várost (pl. Vác vagy Szentendre), de egy trendi helyet is magatoknak, a lényeg, hogy minden szempontból megfeleljen az igényeiteknek.

Szerettek fürdeni, élvezitek a szaunázást, a masszázsokat és szívesen felfrissülnétek a nagy nap előtt? Keressetek egy wellness hotelt, ami minden földi jóval fel van szerelve. Ha pedig a Balaton partján buliznátok egyet, érdemes körbenézni, milyen fesztiválok, koncertek lesznek azokon a napokon. Mindenképpen jó választás lehet Zamárdi, Siófok, de akár Balatonfüred is.

Lánybúcsú tippek: Extrém élmények

Ha valami nagy dobásra vágytok a lánybúcsún, ami izgalmas, vérpezsdítő és örökké emlékezetes élményt ígér, menjetek el közösen vitorlás hajózni, siklóernyőzni, vagy akár sziklát mászni. Nincs is annál jobb, amikor közösen tapasztalhatjátok meg, hogyan lépitek át a saját határaitokat, hogyan győzitek le a félelmeiteket. Ha kipróbálnátok, mondjuk a búvárkodást, a vadvízi evezést vagy a motocrosst, járjátok körül a témát, bízzátok magatokat szakemberre és tegyétek emlékezetessé a lánybúcsút!

Csajos este

Nem mindenki vágyik arra, hogy lánybúcsúja napján pikáns feladatokat oldjon meg a budapesti éjszakában. Egy hosszabb utazás pedig jelentős anyagi költségekkel járhat. Ha ennél szolidabb estére vágytok, tarthattok valakinél egy tipikus csajos estét. Vigyetek bele egy csepp különlegességet, hogy ne egy teljesen hagyományos buli legyen, pl. vágjatok össze egy klassz videót a régi csajos felvételekből, és tegyetek alá a jelenetekhez illő számokat, vagy vigyetek egy szuper társasjátékot! Vidám dekorációval, színes koktélokkal, vicces formájú süteményekkel, és házi karaoke partyval is emlékezetessé tehetitek a lánybúcsú estéjét.

lánybúcsú_koktél

lánybúcsú_koktél

Vidám ötletelést, izgalmas feladatokat és hangulatos programokat kívánunk nektek!