Hát csajok, azt kell, hogy mondjuk, úgy tűnik, ismét elkel Chris Pratt, és nem más a választottja, mint Katherine Schwarzenegger, Arnold Schwarzenegger lánya. A pár nemrégen jegyezte el egymást, Katherine és Chris Pratt eljegyzése pedig olyan hír volt, amely mindenkit meglepett.

Kategóriafüggetlen banner

Chris Pratt eljegyzése

Nem is olyan régen derült ki, hogy a korábban álompárként emlegetett Chris Pratt és Anna Daris szakított egymással, de úgy tűnik, mindkettőjükre hamar rátalált a boldogság.

Chris Prattet talán nem kell bemutatnunk nektek, hiszen rá szegeződött minden szem a Jurassic World és a Jurassic World: Bukott birodalom főszereplőjeként, de a Bosszúállókból is ismerős lehet a színész neve.

Hirdetés

Választottja pedig, a 29 éves Katherina Schwarzenegger életmód bloggerként tevékenykedik, és több könyvet is írt már. A pár nagyjából hét hónapja jár egymással, a tervek szerint pedig hamar összeházasodnak majd.

A színész több felkérésre is nemet mondott már, csak hogy együtt lehessenek.

A Jurassic World filmek sztárja az Instagram oldalán osztotta meg követőivel a hírt, hogy megkérte szerelme kezét.

Chris Pratt eljegyzése pedig nem maradt szó nélkül, közel 4 millió követője kedvelte azonnal a bejegyzést.

A színész elképesztően romantikus szavakkal posztolta a képet, amelyen természetesen a hatalmas köves eljegyzési gyűrű is szerepelt. Ezután azt nyilatkozta, hogy “egy csomó közös gyereket” is szeretne.

“Édes Katherine, olyan boldoggá tettél azzal, hogy igent mondtál! Alig várom, hogy feleségül vegyelek” – írta Chris.

A színész a hírek szerint a Terminátor apóstól, és feleségétől is megkérte lányuk kezét karácsonykor, 2019-ben pedig várhatóan az ő esküvőjükkel lesznek tele a híroldalak.

Mi már nagyon kíváncsiak vagyunk Katherine menyasszonyi ruhájára!