Habosbabos Esküvői Magazin > Lánykérés  > Friss! Jennifer Lawrence eljegyzése
Jennifer Lawrence eljegyzése

Friss! Jennifer Lawrence eljegyzése

A színésznő eljegyzésétől hangos a világsajtó, és bár a híres nevezetes gyűrűt még nem láthattuk teljes valójában, annyi bizonyos, hogy Jennifer Lawrence eljegyzése nem marad hatalmas visszhang nélkül.

Főleg addig nem, amíg az eljegyzési gyűrűről nem kapunk képet minden lehetséges méretben, és rengeteg infóval.

Kategóriafüggetlen banner

Jennifer Lawrence hollywoodi sztorija

Hollywood idén sem szűkölködik lánykéréses sztorikban, hiszen már rögtön az év elején számos hír látott napvilágot mesés gyűrűkről, hetedhét országra szóló lakodalmakról, és hihetetlenül fényűző esküvőszervezési kavalkádról.

A napokban derült ki, hogy az Éhezők viadala filmek sztárja, Jennifer Lawrence eljegyzése is most történt meg, 2019 elején. A szemfüles fotósok már a gyűrűt is kiszúrták a színésznő ujján, igaz, túl részletgazdag kép még nem érkezett róla.

Hirdetés

A rendkívül jó humorral megáldott Jennifer Lawrence tavaly óta van együtt párjával, a műkereskedő Cooke Maroney-val, akivel olyan a történetük, akár egy tündérmese.

Hamar egymásba szerettek, és feltételezések szerint rövidesen az esküvőre is sort kerítenek majd. Erről persze feltehetőleg véletlenül fog bárki is hírt szerezni, tekintve, hogy Jennifer és Cooke nem élik a nyilvánosság előtt mindennapjaikat.

Csoda, hogy egyáltalán máris kitudódott Jennifer Lawrence eljegyzése…

Jennifer Lawrence eljegyzése

A színésznő rajongói tűkön ülnek, hogy végre láthassák az eljegyzési gyűrűt. Főként a róla készült fotókat figyelik, hiszen köztudott, hogy Jennifer szeret elvonulni a nyilvánosság elől. Ami talán ennél is meglepőbb, Instagramja sincs, tehát ott biztosan nem találkozunk majd az ékszerrel. Ez a mai világban szinte elképzelhetetlen, nem igaz?

Jenifer és Cooke azért teljesen mégsem tud elbújni a kíváncsi szemek elől, nemrégen New Yorkban jártak egy étteremben, ahol az alábbi fotót készítették róluk. Innen derült aztán ki Jennifer Lawrence eljegyzése.

A gyűrűt hiába is figyelitek, hiszen alig kivehető, egyelőre meg kell elégednetek magával a hírrel, hogy Hollywood egyik legnépszerűbb “A-listás” sztárjának is bekötik hamarosan a fejét. Persze amint napvilágot látnak a gyűrűről készült fotók, máris hozzuk nektek őket.

Jennifer Lawrence eljegyzés

És bár a menyasszonyi ruhát még biztosan nem láthatjuk egyhamar, azért a színésznő – ha emlékeztek rá – a filmvásznon viselt már ilyen darabot, nem is akármilyet!

A Tex Saverino  által megálmodott mesés ruhakölteményt ide kattintva csodálhatjátok meg Jenniferen! Mi imádjuk!