Habosbabos Esküvői Magazin > Lánykérés  > Megható lánykérés a diósgyőri stadionban!
Megható lánykérés a diósgyőri stadionban!

Megható lánykérés a diósgyőri stadionban!

Lánykérés a diósgyőri stadionban: Oly’ sok külföldi példa után végre egy hazai leánykérést is mutathatunk nektek, ami a tipikus amerikai „stadionos-leánykérést” mintázza. Ha mindig is arra vágytatok, hogy élő adásban, több ezer ember előtt térdeljen le elétek (és így tegye fel a nagy kérdést) életetek szerelme, akkor hozzánk hasonlóan biztosan ti is együtt örültök most Edinával. Mutatjuk a lánykérés részleteit.

“Stadionavató kimaxolva” – írja az M4Sport

A tegnapi diósgyőri stadionavatón több meglepő mozzanatot is láthattak a Diósgyőr szurkolók és a tévénézők, de Róberten kívül igen kevesen tudták, hogy egy lánykérést is élőben közvetít majd a tévé! Mi (esküvőimádók, menyasszonyok, leendő menyasszonyok és feleségek) hálásak vagyunk a közvetítésért, ugyanis így szemtanúi lehettünk a jelenetnek, amikor is a DVTK–Mezőkövesd mérkőzés második félideje előtt egy diósgyőri szurkoló és a párja a kezdőrúgáshoz készülődtek, amiből – mint ahogyan már írtuk – leánykérés lett. A videót azóta közel 50 ezren látták.

Megható lánykérés a diósgyőri stadionban!

„Ó, ebből leánykérés van, kérem szépen!”

A kopasz, tetovált drukker 20 éve szurkol a Diósgyőrnek, így talán benneteket sem lep meg a leánykérés időpontjának és helyszínének kiválasztása, de a módja annál inkább! A mérkőzés közvetítője a kezdőrúgásnál a mondatát félbeszakítva már jelezte a tévénézőknek, hogy „Ó, ebből leánykérés van, kérem szépen!”, miközben Róbert szurkolótársai a magasba tartottak a feliratot, amelyen az „Edina, leszel a feleségem?” kérdés szerepelt. Persze Edina válasza IGEN volt, és mint a mesékben, a leendő férj térdelve ölelte át újdonsült menyasszonyát. Nem, nem viccelünk, és bár giccsesen hangozhatott az előbbi mondatunk, a helyzet valójában nagyon romantikus volt.

Kategóriafüggetlen banner

E cikk írója pedig véletlenül hatalmas esküvőmániás és Diósgyőr szurkoló is egyben, így részünkről dupla gratulációt küldünk a párnak. Sok boldogságot kívánunk nekik!

Lánykérés a diósgyőri stadionban

Lánykérés a diósgyőri stadionavatón

Stadionavató kimaxolva: kezdőrúgásnak álcázott, tökéletesen megkomponált lánykérés a DVTK–Mezökövesd mérkőzés második félideje előtt.

Közzétette: M4Sport – 2018. május 5., szombat

Video: M4Sport