Oké, már 2018 végén is elképesztő eljegyzési hírek érkeztek hozzánk, 2019 első heteiben pedig úgy tűnik, még több híresség döntött úgy, hogy összeköti párjával az életét. A napokban Jennifer Lopez eljegyzése söpört végig a világon, no és persze az eljegyzési gyűrűjének fotója. Mutatjuk, miért!

Ha pedig kíváncsiak vagytok az elmúlt hetek legromantikusabb eljegyzéseire, nézzétek meg Tom Payne, Chris Pratt, Jennifer Lawrence, és Katy Perry és Orlando Bloom eljegyzésének hírét!

Kategóriafüggetlen banner

Alex Rodriguez és Jennifer Lopez eljegyzése

JLo idén lesz 50 éves, de szépségéből mit sem veszített az elmúlt évtizedekben. Túl három sikertelen házasságon (Marc Anthony (2004–2014, Beverly Hills), Cris Judd (2001–2003, Los Angeles), Ojani Noa (1997–1998), az énekes- és színésznőre most végre úgy tűnik, rátalált a boldogság.

Hirdetés

Alex Rodriguez és JLo két évvel ezelőtt, márciusban kezdett randizgatni egymással, így Jennifer Lopez eljegyzése egy cseppet sem lepett meg senkit, tekintve, hogy mostanában sztáresküvők néhány hónap ismeretség után is gyakran köttetnek.

ARod és JLo jó párost alkotnak, a korábbi baseball sztár és az énekesnő szereti egymás gyerekeit, az eljegyzés hírét pedig maga JLo osztotta meg Instagram oldalán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Me & mine…

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez eljegyzési gyűrűje

Miután JLo megmutatta elképesztő eljegyzési gyűrűjének fotóját az Instagram oldalán, amelyet egy csaknem Koh-i-Noor-méretű gyémánt díszít, pillanatok alatt 5 millióan kedvelték a képet, és gratuláltak a párnak.

Jennifer Lopez eljegyzése pedig nem is lenne teljes egy hatalmas köves gyűrű nélkül, nem igaz? Az Entertainment Tonightnál pedig utánajártak annak Kathryn Money ékszerszakértő és értékesítő segítségével, hogy vajon mennyibe kerülhetett a gyűrű.

J.Lo lenyűgöző gyűrűje 12-15 karátos smaragdvágású gyémántnak látszik, fehér arannyal. Elegánsan egyszerűnek tűnik. – mondta a szakértő.

Ez pedig azt jelenti, hogy a gyűrű átszámolva nagyjából 286 millió forintba kerülhetett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Jennifer Lopez eljegyzése egyébként egy tengerparti nyaraláson történt, ahol Arod az ágyat rózsaszirommal díszítette fel, így tette fel a nagy kérdést szerelmének. Arról még nincs hír, hogy mikorra tervezik az esküvőt, melyről Jennifer így nyilatkozott:

„Eddig három esküvőbe rohantam már bele. Most már biztosra szeretnék menni.”

Azért arra a hamisítatlan JLo-féle menyasszonyi ruhára mi bizony nagyon kíváncsiak vagyunk már!

Borítókép: us.hola.com