Habosbabos Esküvői Magazin > Lánykérés  > Valentin napi hír! Orlando Bloom és Katy Perry eljegyzése
Katy Perry eljegyzése

Valentin napi hír! Orlando Bloom és Katy Perry eljegyzése

Minden évben sejteni lehet, hogy a Valentin nap igazi lánykérés dömpinget hoz magával. Idén sem volt ez másként. Úgy tűnik, a hírességek között is akad, aki a szerelmesek napján kéri meg párja kezét, így söpört végig Valentin napon vezető hírként Katy Perry eljegyzése is.

Hirdetés

Orlando Bloom ezt a napot választotta ugyanis arra, hogy eljegyezze az amerikai énekesnőt.

A színész és párja már hosszú ideje él se veled, se nélküled kapcsolatban egymással, az elmúlt hónapokban felváltva cikkeztek szakításukról és békülésükről a magazinok. Február 14-én azonban mindketten árulkodó képet osztottak meg követőikkel Instagram oldalukon.

Kategóriafüggetlen banner

Katy Perry eljegyzése

Az énekesnő első férje Russell Brand komikus volt, Orlando Bloom pedig Miranda Kerr szupermodellel élt házasságban, ám válásuk után a Golden Globe gálán egymásra találtak. Azóta egy szakítást ugyan átéltek együtt, de most megerősítették kapcsolatukat az eljegyzéssel.

Orlando egy hatalmas, rubinköves eljegyzési gyűrűvel kérte meg párja kezét, amely a fotók tanúsága szerint a legkevésbé sem szokványos ékszer.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Lifetimes

Orlando Bloom (@orlandobloom) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnőtől megszokhattuk már a rendhagyó megjelenést, ezért a gyűrű láttán csak az jut eszünkbe: Mennyire illik a sztárhoz!

Katy édesanyja, Mary szintén megosztotta a jó hírt a követőivel, azzal a mondattal, hogy

“Nicsak, kik jegyezték el egymást Valentin napon”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

full bloom

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

Valentin napi eljegyzések és esküvők

Nem csak Katy és Orlando nevéhez köthető Valentin napon eljegyzés, számos más sztár is ragaszkodott a szerelmesek napjához.

Az Indiana Jones sztárja, Harrison Ford 2009. február 14-én jegyezte el 22 évvel fiatalabb barátnőjét, az Ally McBeal címszereplőjét, Calista Flockhartot. Salma Hayek és François-Henri Pinault szintén 2009-ben kötötte össze az életét, nekik az esküvőjük volt ezen a napon, Párizsban.

A Sherlock sztárja, Benedict Cumberbatch 2015-ben, szintén Valentin napon vette feleségül Sophie Hunter színésznőt. A pár a Wight-szigeten fogadott egymásnak örök hűséget.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#happyvalentinesday #felizdiadesanvalentin #love

Salma Hayek Pinault (@salmahayek) által megosztott bejegyzés,

Kíváncsian várjuk, mikor érkezik hír Katy és Orlando esküvőjéről, addig pedig nyilvánvalóan sokszor csodálhatjuk meg a különleges virágos eljegyzési gyűrűt!