Ismét bebizonyosodott, hogy van még férfi, aki igenis a romantikus lánykérésre szavaz, ha végre úgy dönt, hogy megkéri párja kezét. Nos, Király Viktor és Virág Anita biztosan sokszor emlegeti még majd azt a bizonyos pillanatot, amikor Viktor letérdelt a lány elé. Annál is inkább, mert valóban mesébe illő a sztori. Nézzétek csak!

Kategóriafüggetlen banner

Király Viktor és a romantikus lánykérés sztorija

Király Viktor és párja, a modell Virág Anita kapcsolata egy szórakozóhelyen indult, azóta pedig folyamatosan arról érkeznek a hírek, hogy milyen boldogok egymás mellett. Így tulajdonképpen az eljegyzés híre nem érte a rajongókat váratlanul, azonban Király Viktor romantikus lánykérése mellett így sem lehet szó nélkül elmenni.

Hirdetés

A pár a napokban Rómába utazott, Viktor a Trevi-kútnál féltérdre ereszkedett kedvese előtt, így kérte meg Anita kezét. Mindketten az Instagram oldalukon újságolták el a jó hírt a követőiknek, és ahogyan a fotóikon is látszik, boldogságuk határtalan.

Tudtátok?
A Trevi-kúthoz egy monda fűződik, amely szerint aki bedob egy pénzérmét, az még biztosan visszatér Rómába, az „örök városba”. A mondának több változata is él: az 1954-es Three Coins in the Fountain című film alapján úgy tartják, hogy a kútba dobott két pénzérme szerencsét hoz a házastárs keresésben.

Anita kívánsága hamar valóra vált, a bedobott pénzérméről egy videót is készített a pár.

Az eljegyzésről készült képeket pedig ide kattintva nézhetitek meg!

Viktor és Anita boldogsága

Király Viktor az elmúlt hónapokban már többször nyilatkozott arról, hogy a boldogsága felhőtlen:

“Anita megfogja a kezemet, és olyan új dolgokat ismertet meg velem, amik eddig kimaradtak az életemből. Ilyen eddig nem fordult elő velem (…) egyre biztosabban haladunk az eljegyzés felé; ha belenézek a szemébe, a jövőt látom”

A lánykérést követően pedig Anita is kifejtette néhány mondatban, hogy mennyire boldog attól, hogy párja megkérte a kezét:

„Igen-igen-igen! Elmondhatatlanul büszke vagyok Ránk, hogy a menyasszonyod lettem, Te pedig a Vőlegényem. Ez az igazi szerelem, a legboldogabb vagyok. Szeretlek”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Hello! ❤️ @anita_virag

Király Viktor Official (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

Reméljük, hamarosan a gyönyörű modell menyasszonyi ruháját, és gyűrűjét is megcsodálhatjuk közelebbről. A párnak gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk!

Borítókép: Instagram/kiralyviktor