Már vagy ezer és egyszer írtunk olyan lánykérésről nektek, ami nem csak súrolta a romantika határát, hanem valóban fergetegesen egyedi és elképesztően romantikus volt. A mostani azonban túltesz mindegyiken. Ez a történet a toplistánk élén áll még valószínűleg jó ideig, annál is inkább, mert a csodálatosan kivilágított adventi vásárban történt a lánykérés a Bazilikánál.

Hirdetés

A karácsonyi eljegyzések már messze földről híresek, hiszen sok-sok lány kap jegygyűrűt a karácsonyfa alatt minden évben. Az említett lánykérés azért egy picit máshogyan történt, hiszen Gergő szerette volna ennél sokkal emlékezetesebbé tenni Ninetta számára ezt a felejthetetlen alkalmat. Sikerült is neki, méghozzá több ezer ember előtt, december 10.-én a Bazilika előtt. Mutatjuk a részleteket!

Kategóriafüggetlen banner

 

Lánykérés a Bazilikánál

 

Az “Adventi ünnep a Bazilikánál” Facebook oldalán találtunk rá a videóra, amelyet nem egészen egy nap alatt több mint hatezren láttak már. Nem véletlenül, hiszen a lánykérés híre terjed a világhálón, sokan osztják meg ezt a csodás karácsonyi történetet.

Gergő szerelme, Ninetta minden évben ellátogat a Bazilika előtti adventi forgatagba, hogy egy újabb karácsonyfadísszel bővítse gyűjteményét. Mivel Gergő olyan lánykérést tervezett, ami örökké emlékezetes marad majd párja számára, megkereste a vásár szervezői csapatát, és a segítségüket kérte.

Így történt, hogy az egyik pillanatban még a zenei aláfestéssel készített karácsonyi fényfestést nézték a körülöttük álló emberek gyűrűjében, majd a következő pillanatban már az alábbi feliratot festették a Bazilikára:

Szerelmem Ninetta! – majd Gergő letérdelt Ninetta elé, és megkérdezte tőle, hogy hozzá megy-e feleségül.

 

A lány természetesen igennel válaszolt, a körülöttük állók pedig meghatottan figyelték a jelenetet. Majd ezt követően sokan kiabálták nekik, hogy “Éljen az ifjú pár”, és nem maradhatott el az “Igyatok egy páleszt, gyertek!” invitálás sem. Gergő felhúzta a menyasszony kezére a gyűrűt, majd Ninetta az ismeretlen gratulálók gyűrűjében meghatottan álldogált a téli estén, a karácsony vásár csodás fényei között.

Ha azt gondoljátok, hogy giccses jelenet lehetett, nézzétek végig a videót. Meglátjátok, hogy ennél meghatóbbra nem is sikerülhetett volna a vőlegény terve. A vendéglátósok és a nézelődők is örömmel fogadták ezt a romantikus sztorit.

Mi pedig sok boldogságot kívánunk nekik!