Habosbabos Esküvői Magazin > Lánykérés  > Lánykérés a Dunakanyarban? Remek ötlet!
Lánykérés a Dunakanyarban? Remek ötlet!

Lánykérés a Dunakanyarban? Remek ötlet!

A legtöbb nő arra vágyik, hogy a párja egy különleges helyen, romantikus körülmények között kérje meg a kezét, hogy az alkalom örökre emlékezetes legyen. Van egy szuper tippünk: lánykérés a Dunakanyarban!
A következő öt helyszínt szívből ajánljuk minden vállalkozó kedvű férfinak egy tökéletesen romantikus lánykéréshez a Dunakanyarban. Mutatjuk, hol érhetitek el ezt az élményt.

Kategóriafüggetlen banner

Hölgyek! Kapjátok kezetekbe az egeret, és klikkeljetek a megosztás gombra, ha meg szeretnétek üzenni a párotoknak, hogy milyen lánykérésre vártok valójában! A szerényebbek óvatosan közelítsenek, a bátrabbak nyugodtan küldjék el ezt a cikket a kiválasztottnak, itt ugyanis nekik szeretnénk tippeket adni, hogyan és hol kérjék meg a kezeteket a Dunakanyarban!

Lánykérés a Dunakanyarban

Kisoroszi, Szigetcsúcs

Egy igazán csendes, szolid, bensőséges lánykéréshez tökéletes választás lehet Kisoroszi szigetcsúcsa. Gyönyörű, ahogyan körbeveszi a víz, olyan érzés, mintha egy csónakban ringatóznánk. Kevesebben látogatják, mint Esztergomot és Szentendrét, így ha türelmesek vagytok, kivárhattok egy olyan pillanatot, amikor kettesben állhattok a titeket körülölelő víznél. Egy ilyen pillanat örökre emlékezetes marad egy nő számára!

Lánykérés a Dunakanyarban? Remek ötlet!

Visegrád, Fellegvár

Visegrád igen népszerű a turisták körében, elhelyezkedése és a csodálatos panorámája miatt. A keskeny kis utcákon, és a várhoz vezető szerpentinen romantikus sétát tehettek, míg végül a Fellegvárhoz értek. Az előttetek elterülő Duna felett gyönyörűen kéklő ég látványa már előbb kimondatja azt a bizonyos „igent”, mielőtt még elhangzana az a bizonyos kérdés.

Kristinus

Ha nagyon nagy hatást szeretnétek elérni a helyszín megválasztásával, és előkelő, örök élményre vágytok, a visegrádi Fellegvár lehet az egyik legjobb választás a lánykéréshez. Ki ne olvadozna a Dunakanyar látványától akár egy viharos, akár egy szikrázó napsütéses napon?

Vác, Szent Erzsébet sétány

Vác legalább annyira népszerű a kirándulók körében, mint Visegrád, és félórányi autóútra sincs a fővárostól. Ha igazán egyedi lánykérést terveztek, érdemes megfontolni, hogy felkeresitek a váci Szent Erzsébet sétányt. A sétány a révtől egészen a Zenepavilonig elvezet, ahonnan felgyalogolhattok a Nagyboldogasszony-székesegyházig. A Dunával párhuzamosan haladó sétányról gyönyörű a kilátás a Duna partra, és a parkban a padokon ülve feledhetetlen élmény és örök emlék lehet egy romantikus lánykérés.

Lánykérés a Dunakanyarban? Remek ötlet!

Szentendre, sétahajózás

Szentendre a Szentendrei-szigettel szemben, gyönyörű természeti környezetben található. Fantasztikus kilátás nyílik a városra a Dunán közlekedő sétahajóról, amelynek fedélzetéről meg lehet csodálni a Dunakanyar kapujának nevezett kisváros különleges szépségét. Eközben olyan élmény lehet a lánykérés, ami semmihez sem fogható. Melyik hölgy mondana nemet ilyen körülmények között?

Nagymaros, Julianus-kilátó

A Julianus-kilátó 486 méter magasságból tekint le a Dunakanyarra, és páratlanul szép panorámát ígér. Ha biztosra akarjátok venni, hogy párotok igennel válaszol, tegyétek a lánykérés időpontját a késő délutáni/esti órákra, amikor a naplemente csodálatos színekben játszik a Duna felett. Persze ezt a lánykérést csak azoknak ajánljuk, akik nem félnek a kihívásoktól, ugyanis az alkalom csak akkor marad emlékezetes, ha mindkét fél élvezi a kirándulást.

Nos, Urak! Kerekedjetek fel, és tegyétek meg azt a lépést, amire a párotok talán már hónapok, esetleg évek óta vár. Meglátjátok, a romantikus helyszínek bármelyike meghozza majd a várt választ!

Témába vág

Eljegyzés bejelentése – Így tudasd a nagy hí... Úgy érzitek, hogy a boldogságtól méterekkel a föld felett lebegtek? Hogyha szárnyaitok lennének, már körberepültétek volna a világot, hogy elmeséljétek mindenkinek, megkérték a kezeteket? Igen, ez teljesen érthető, fogadjátok őszinte gratulációnkat! ...
50 tipp, amitől a MEGLEPETÉS LÁNYKÉRÉS ütős lesz!... Meglepetés lánykérés...bizony, a legtöbb nő számára ez a két bűvös szó olyan tartalommal bír, hogy legszívesebben bekereteznék, és a nappaliban fő helyre tennék őket, hogy egész nap szem előtt legyenek. Az esküvőmániás lányok számára a meglepetés lán...
Megható lánykérés a diósgyőri stadionban! Lánykérés a diósgyőri stadionban: Oly’ sok külföldi példa után végre egy hazai leánykérést is mutathatunk nektek, ami a tipikus amerikai „stadionos-leánykérést” mintázza. Ha mindig is arra vágytatok, hogy élő adásban, több ezer ember előtt térdeljen ...
Lánykérési szokások, eljegyzés bejelentése A lánykérési szokások között böngészve rengeteg új kifejezéssel találkozhattok. Ha fontosak számotokra az esküvői hagyományok, akkor nem árt, ha tudjátok, mit jelent pontosan a lánykérés, az eljegyzés, az eljegyzési vacsora, az eljegyzési ajándék vag...
Karácsonyi eljegyzés, nyári esküvő? Nálatok is gyűrű lapult karácsonykor a fa alatt? Micsoda romantikus gesztus is a karácsonyi eljegyzés! Bizonyára elgondolkodtatok már azon, hogy mikorra tűzzétek ki a Nagy Napot, ehhez azonban figyelembe kell vennetek néhány szempontot. Ha megfogadjá...