Imádjuk az egyedi eljegyzés-sztorikat, főleg akkor, ha látjuk, hogy bizony Magyarországon is akad belőlük bőven. Emlékeztek még a híres karácsonyi vásáros vagy tűzoltós eljegyzésre? Most is rábukkantunk egyre a Budapest Airport Facebook oldalán, ez a lánykérés Ferihegyen igazán vagány történet! Máris mutatjuk, miért!

Kategóriafüggetlen banner

Egyedi lánykérés a budapesti reptéren

A történet szereplői János és Éva, akik a British Airways utasaiként
Londonon át Las Vegasba utaztak.

János úgy akarta megkérni párja kezét, hogy Ferihegyen a hangosbemondóban szerette volna elmondani a lánynak, hogy vele szeretné leélni az életét. Sajnos azonban a szigorú szabályzat ezt nem tette lehetővé, viszont a reptér szerette volna valóra váltani a fiú álmát, így közösen kitaláltak a lánykéréshez egy B változatot.

Elvégre egy lánykérés Ferihegyen még úgy is nagyon egyedi, ha nem a hangosbemondón keresztül történik, nem igaz?

Hirdetés

Lánykérés Ferihegyen – A romantikus beszállókártya

Mivel a reptér dolgozói szimpatikusnak találták János ötletét, ezért végül részt vettek a lánykérés előkészületeiben, sőt, még tulajdonképpen közvetve a megvalósításban is.

A British Airways check-in pultjánál a csomagfeladás után a személyzet adott Évának egy borítékot, benne a Budapest Airport által számukra készített különleges, közös életre szóló beszállókártyájával.

Ezen a beszállókártyán úti célként az szerepelt: közös élet és boldog család, poggyászként pedig: ami csak belefér, de fontos, hogy közös legyen.

Hát nem romantikus? A romantikus lánykérés Ferihegyen mégiscsak megvalósult, a válasz pedig természetesen “igen” volt.

A pár azt tervezi, hogy Las Vegasban össze is házasodnak, és valljuk be, a történet így igazán kerek.

Jánosnak gratulálunk a fantasztikusan emlékezetes (és irigylésre méltóan ötletes) lánykéréshez, és mindkettőjüknek sok boldogságot kívánunk!

Fotó: Budapest Airport