Habosbabos Esküvői Magazin > Lánykérés  > Nézd meg, ki Tom Payne, azaz TWD Jézus menyasszonya!
Tom Payne menyasszonya, Jézus menyasszonya

Nézd meg, ki Tom Payne, azaz TWD Jézus menyasszonya!

Ha nagy The Walking Dead rajongók vagytok, akkor bizonyára nem kell tovább taglalnunk nektek, hogy ki alakítja benne Jézust, a magányos és titokzatos túlélőt. Bár a sorozatban Jézus meleg karakter, a valóságban már évek óta barátnője van…akarjuk mondani, most már menyasszonya. Tom Payne és a lány ugyanis nemrégiben a legnagyobb titokban el is jegyezte egymást! Mutatjuk, ki Jézus menyasszonya!

Kategóriafüggetlen banner

 

Tom Payne eljegyzése

 

Tom Payne karaktere nagyon szerethető a sorozatban, talán éppen ezért ért minden rajongót váratlanul ezen a héten a félévad záró epizód jelenete, (ha még nem láttátok, akkor SPOILER következik) amikor is Jézust a Suttogók egy tagja megöli.

Sokan írtak a forgatókönyv íróknak, és a rendezőknek levelet, hogy hozzák vissza a sorozatba a színészt, aki a Talking Dead című kibeszélőműsorban vendégeskedett ennek kapcsán.

Tom nem tervezte, hogy megosztja a jó hírt Chris Hardwick műsorvezetővel, ám véletlenül elszólta magát azzal a mondattal, hogy

“Írtam a barátnőmnek, vagyis most már menyasszonyomnak…”

Na, erre természetesen mindenki felkapta a fejét, így ezután az eljegyzés híre legalább annyira foglalkoztatta a rajongókat, mint a tény, hogy kedvencüket kiírták a sorozatból. Chris azonnal gratulált Tomnak, akitől sajnos több részlet nem derült ki az eljegyzéssel, és a leendő esküvővel kapcsolatban. És hogy ki Jézus menyasszonya?

Tom Payne, azaz Jézus menyasszonya

Jennifer Akerman svéd énekes, újságíró, modell és Tom már 2013 óta alkotnak egy párt, és úgy tűnik, most szeretnék még komolyabbra fűzni kapcsolatukat. Bár Tom alkalmanként azért posztol egy-két közös képet az Instagramján, az eljegyzés hírét ott még nem osztotta meg követőivel. Mi is véletlenül akadtunk a hírre a sorozattal kapcsolatos külföldi cikkeket böngészve.

Jennifer vezetékneve minden bizonnyal ismerős számotokra, ő annak a Malin Akermannak a testvére, aki a 27 idegen igen című esküvői filmben a főszereplő Katherine Heigl húgát játssza. Nem esik messze az alma a fájától, nem igaz?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Thanks to @entertainmentweekly for a fun night at the Chateau last night!

Tom Payne (@thetpayne) által megosztott bejegyzés,

Reméljük, hogy az eljegyzés történetéről idővel egy kicsivel többet is meg tudunk majd osztani veletek. No, de ami késik, nem múlik, mi pedig alig várjuk, hogy hamarosan az esküvővel kapcsolatos tervekről, Jennifer menyasszonyi ruhájáról és a lagziról is beszámolhassunk nektek!