“Igent mondtam!!! Úristen menyasszony lettem!!!!” – írta boldogan Instagramján Rubint Réka unokahúga, Rella. Rubint Rella eljegyzési gyűrűje elképesztően szép, vőlegénye pedig – mi tagadás – még a gyűrűnél is jobban lenyűgözi a lány követőit.

Kategóriafüggetlen banner

Rubint Rella eljegyzési gyűrűje

Réka gyönyörű unokahúga az Újpest jóképű focistájával, Novothny Somával már hosszú ideje együtt jár, rengeteg fotó jelenik meg kettőjükről nap mint nap a közösségi oldalaikon és a hazai sajtóban.

Az eljegyzés híre tehát a legkevésbé sem volt meglepő, számítani lehetett rá, ahogyan arra is, hogy Rubint Rella eljegyzési gyűrűje is gyönyörű lesz.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Igent mondtam!!! 😍❤️ Úristen menyasszony lettem !!!!💍 @novothnysoma 😍😍😍

Rubint Rella (@rellarubint) által megosztott bejegyzés,

A gyűrű szolid, visszafogott, de pontosan olyan, mint amiről minden lány álmodozik. Rella és Soma szerencsére nem titkolóztak sokáig az eljegyzéssel kapcsolatban, ám a csavar csak most jön a dologban.

Éppen hogy kiderült a lánykérés híre, máris egy újabb hírrel szembesült a pár követőtábora. A 24 éves csatár elbúcsúzott az Újpesttől, mert egy dél-koreai csapatnál folytatja a karrierjét. Azt még nem tudni, hogyan alakul így Rella hazai karrierje, de a párt látszólag egyáltalán nem zavarja ez a költözés.

Hirdetés

Arról még nincs hír, hogy Rella és Soma mennyi ideig élnek majd kint, és hogy ez hogyan befolyásolja az esküvő napjának és időpontjának kitűzését.

Reméljük, hamarosan hírt kapunk a nagy napról és Rella menyasszonyi ruhájáról is! Mert abban biztosak vagyunk, hogy Rella ruhája sokakat inspirál majd.

Sok boldogságot kívánunk nekik!