Tóth Gabit eljegyezték! Ezen a héten egyértelműen ettől a hírtől lesz hangos a sajtó, hiszen Magyarország egyik legnépszerűbb énekesnője kezére nem más húzott eljegyzési gyűrűt, mint Krausz Gábor séf, akit a közönség jól ismerhet a Séfek séfe című főzős reality műsorból.

A gyűrű ráadásul igazán különleges, nem hétköznapi darab! Mutatjuk az eljegyzés részleteit!

Kategóriafüggetlen banner

Tóth Gabit eljegyezték!

Bizony a hír igaz, annál is inkább mivel Gabi az Instagram oldalán osztotta meg követőivel a #mátkádlettemszerelmem kiegészítéssel.

Az eljegyzésről készült posztra reagálva rövid időn belül olyan magyar hírességek gratuláltak a párnak, mint Király Linda, Tolvai Reni, Csonka András, Weisz Fanni, Ábel Anita, Radics Gigi, Zimány Linda, Palya Bea és természetesen Gabi nővére, Tóth Vera is.

Hirdetés

A párról készült fotó igen hamar bejárta az internetet, mint ahogyan a hír is: „Tóth Gabit eljegyezték!”. Na de lássuk, hogyan történt az eljegyzés, hiszen biztosan kíváncsiak vagytok rá, mivel rukkolt elő a híres magyar séf, amire Gabi az Instagramon csak annyit írt:

„A legbiztosabb IGEN amit valaha mondhattam!”

Az eljegyzés sztorija

Az eljegyzés híre természetesen Krausz Gábor Instagramján is megjelent, ahol többek között Peller Mariann, Nagy Alexandra, Ördög Nóra és Kulcsár Edina is gratulált a párnak. Arra azonban továbbra is mindenki kíváncsi volt, hogy hogyan hangzott el a NAGY KÉRDÉS?

A válaszra nem is kellett olyan sokat várni, hiszen Gabi késő este  Insta Storyban osztotta meg 250ezres követőtáborával, hogy Gábor a nagy kérdést egy társasjáték segítségével tette fel. Az ötlet fantasztikusan kreatív és egyedi, a fekete eljegyzési gyűrű pedig egyértelműen olyan darab, amit csak egy olyan bevállalós menyasszony tud igazán viselni, mint amilyen Tóth Gabi.

Tóth Gabit eljegyezték

Az esküvővel kapcsolatban természetesen még nem érkeztek hírek, hiszen most robbant csak be a hír, hogy Tóth Gabit eljegyezték, de amint megtudunk valami biztosat, azonnal benneteket is értesítünk róla.

A szerelmespárnak pedig ezúton kívánunk sok boldogságot az eljegyzéshez és természetesen a közös életükhöz is!

Borítókép: joy.hu