Egy magyar tűzoltós lánykérés felvétele úgy söpör végig az interneten, hogy öröm nézni. Menyasszonyok és leendő menyasszonyok ezrei azonnal meg is osztják egymással a romantikus lánykérés történetét, amely hamarosan bejárja az egész országot. Ha megnézitek a felvételt, azonnal megértitek, miért!

Úgy tűnik, van még olyan videó az interneten, ami egyöntetűen vidámságot és pozitív érzéseket vált ki az emberekből. Természetes esküvői videóról beszélünk, nem is akármilyenről!

A különféle videó megosztó oldalakon már számtalanszor láthattunk egyenruhás lánykérést, most azonban végre hazánkban is megosztottak egy hasonlót. Méghozzá nem más, mint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kategóriafüggetlen banner

Tűzoltós lánykérés Magyarországon

Egy péntek reggel Viktória, aki pszichológus asszisztens a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, munkába indult. Amikor azonban megérkezett még sötétben a munkahelyére, már korántsem volt számára ez a nap olyan, mint a többi. Párjával, Bencével, négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg itt, a tűzoltó őrmester akkor szerelt fel tűzoltónak.

A fiatal tűzoltó pedig négy év együttlét után úgy döntött, hogy megkéri Viktória kezét, és ehhez egy olyan kreatív és romantikus megoldást választott, amire a lány egész életében garantáltan emlékezni fog.

Hirdetés

A Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos Facebook oldalán így ír a lánykérésről:


„A reggeli szolgálatváltás előtt bajtársaival a fecskendős gépjárműbe ültek, majd a szerállás felől érkező Viktória elé fordultak kéklámpával. Bence kipattant az autóból, majd letérdelt Viki elé. A nagy kérdésre a válasz természetesen igen volt, amelyet a most már menyasszony meglepetten és elérzékenyülve, halkan mondott ki.”

És akkor most következzen a videó, amit több mint négyszázan osztottak már meg a közösségi oldalon, és csaknem 93 ezren tekintettek meg:

Lánykérés korán reggel

Szokásos munkanapnak indult a péntek reggel Bittmann Viktória számára. Még sötétben érkezett meg munkahelyére a pszichológus asszisztens a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra. Itt ismerte meg négy évvel ezelőtt barátját, Bereczki Bence tűzoltó őrmestert, aki akkor szerelt fel tűzoltónak. Azóta boldog párt alkotnak. A fiatal tűzoltóban megérett az elhatározás, hogy szerelmüket megpecsételjék. A reggeli szolgálatváltás előtt bajtársaival a gépjárműfecskendőbe ültek, majd a szerállás felől érkező Viktória elé fordultak kéklámpával. Bence kipattant az autóból, majd letérdelt Viki elé. A nagy kérdésre a válasz természetesen igen volt, amelyet a most már mennyasszony meglepetten és elérzékenyülve, halkan mondott ki.Videó: Nagyházi Csaba tűzoltó törzszászlós

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. december 21., péntek

A kommentek között egyébként nagyon sok gratulációt kap a pár. Sokan elérzékenyülnek a romantikus felvétel láttán, és van, aki egészen egyszerűen csak annyit mondott Bence lánykérésére: „Vannak még igazi férfiak”.

Mi ez úton is gratulálunk nekik, és sok boldogságot kívánunk!

A videót készítette: Nagyházi Csaba tűzoltó törzszászlós, a borítókép illusztráció ( Brenda Hoffman Photography )