Habosbabos Esküvői Magazin > Lánykérés  > Magyar tűzoltós lánykérés videója tarol az interneten!
Tűzoltós lánykérés

Magyar tűzoltós lánykérés videója tarol az interneten!

Egy magyar tűzoltós lánykérés felvétele úgy söpör végig az interneten, hogy öröm nézni. Menyasszonyok és leendő menyasszonyok ezrei azonnal meg is osztják egymással a romantikus lánykérés történetét, amely hamarosan bejárja az egész országot. Ha megnézitek a felvételt, azonnal megértitek, miért!

Úgy tűnik, van még olyan videó az interneten, ami egyöntetűen vidámságot és pozitív érzéseket vált ki az emberekből. Természetes esküvői videóról beszélünk, nem is akármilyenről!

A különféle videó megosztó oldalakon már számtalanszor láthattunk egyenruhás lánykérést, most azonban végre hazánkban is megosztottak egy hasonlót. Méghozzá nem más, mint a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Kategóriafüggetlen banner

Tűzoltós lánykérés Magyarországon

Egy péntek reggel Viktória, aki pszichológus asszisztens a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon, munkába indult. Amikor azonban megérkezett még sötétben a munkahelyére, már korántsem volt számára ez a nap olyan, mint a többi. Párjával, Bencével, négy évvel ezelőtt ismerkedtek meg itt, a tűzoltó őrmester akkor szerelt fel tűzoltónak.

A fiatal tűzoltó pedig négy év együttlét után úgy döntött, hogy megkéri Viktória kezét, és ehhez egy olyan kreatív és romantikus megoldást választott, amire a lány egész életében garantáltan emlékezni fog.

A Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hivatalos Facebook oldalán így ír a lánykérésről:


„A reggeli szolgálatváltás előtt bajtársaival a fecskendős gépjárműbe ültek, majd a szerállás felől érkező Viktória elé fordultak kéklámpával. Bence kipattant az autóból, majd letérdelt Viki elé. A nagy kérdésre a válasz természetesen igen volt, amelyet a most már menyasszony meglepetten és elérzékenyülve, halkan mondott ki.”

És akkor most következzen a videó, amit több mint négyszázan osztottak már meg a közösségi oldalon, és csaknem 93 ezren tekintettek meg:

Lánykérés korán reggel

Szokásos munkanapnak indult a péntek reggel Bittmann Viktória számára. Még sötétben érkezett meg munkahelyére a pszichológus asszisztens a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra. Itt ismerte meg négy évvel ezelőtt barátját, Bereczki Bence tűzoltó őrmestert, aki akkor szerelt fel tűzoltónak. Azóta boldog párt alkotnak. A fiatal tűzoltóban megérett az elhatározás, hogy szerelmüket megpecsételjék. A reggeli szolgálatváltás előtt bajtársaival a gépjárműfecskendőbe ültek, majd a szerállás felől érkező Viktória elé fordultak kéklámpával. Bence kipattant az autóból, majd letérdelt Viki elé. A nagy kérdésre a válasz természetesen igen volt, amelyet a most már mennyasszony meglepetten és elérzékenyülve, halkan mondott ki.Videó: Nagyházi Csaba tűzoltó törzszászlós

Közzétette: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság – 2018. december 21., péntek

A kommentek között egyébként nagyon sok gratulációt kap a pár. Sokan elérzékenyülnek a romantikus felvétel láttán, és van, aki egészen egyszerűen csak annyit mondott Bence lánykérésére: „Vannak még igazi férfiak”.

Mi ez úton is gratulálunk nekik, és sok boldogságot kívánunk!

A videót készítette: Nagyházi Csaba tűzoltó törzszászlós, a borítókép illusztráció ( Brenda Hoffman Photography )