Gondoltatok már arra, hogy milyen emlékezetes lenne egy menő fesztiválon, fantasztikus koncertekkel búcsúztatni az utolsó szingli napjaitokat? Nyakunkon a fesztiválszezon, ami tökéletes lehetőség arra, hogy kirúgjatok a hámból, és egy jót bulizzatok a legény-, és lánybúcsútokon. Máris benne van a boogie a lábatokban? Induljon a készülődés!

Kategóriafüggetlen banner

Hogy jön össze a lánybúcsú vagy a legénybúcsú egy fesztivállal?

Ha jártatok már fesztiválokon, akkor tudjátok, hogy ezeken a rendezvényeken teljesen más a hangulat, mint egy „átlagos” koncerten. Itt pezseg az élet, teljesen ellazultok, és felejthetetlen élményekben lehet részetek, 0-24-ben! A színes koncertkínálatnak köszönhetően nem csak a csajok, de a srácok is találhatnak olyan koncerteket, ami igazán lázba hozza őket, és ami valóban megadja a hangulatot egy közös bulizáshoz. Akkor miért ne tartanátok itt a legénybúcsút vagy a lánybúcsút?

Lánybúcsú vagy legénybúcsú fesztiválon? Simán!

Ezért tartsd a legénybúcsúdat egy fesztiválon!

Meg sem tudnánk számolni, hogy hány legénybúcsús társasággal szoktunk nyáron találkozni a különböző fesztiválokon. A legnépszerűbb hely erre egyértelműen Balaton, ahol egész nap fürödhettek, sörözhettek és napozhattok a strandon, este pedig tárt karokkal vár a Plázs Siófok, a Balaton Sound, vagy éppen a Strand fesztivál. Ezek a fesztiválok rengeteg zenei stílust felkarolnak, de ha még maradt egy kis hiányérzetetek, akkor nézzetek körül az északi parton, vagy a Dunakanyarban is, mert itt is szuper fesztiválokra bukkanhattok.

Hirdetés

A legénybúcsús csapatok körében nagyon népszerűek a feliratos pólók, és a különféle felfújható babák (amiket a vőlegényekhez kötnek, mint egy lufit), de találkoztunk már fesztiválokon Borat fürdőnadrággal, és félpucér Amerika kapitánnyal is. A pólófeliratok között találkozhattok sablonos, és egészen egyedi szövegezéssel is, ezért ha ilyet szeretnétek viselni a legénybúcsún, mi arra buzdítunk benneteket, hogy legyetek kreatívak, és csináltassatok személyre szóló pólókat, amire még évek múlva is jó lesz ránézni.

Tipp!

Vannak olyan Facebook csoportok, ahol SOS is le tudtok foglalni szállást magatoknak néhány éjszakára, de nem árt azzal számolni, hogy valószínűleg hétköznapokra hamarabb találhattok magatoknak nyaralót, a hétvégék ugyanis már januárban be szokta telni!

Lánybúcsú vagy legénybúcsú fesztiválon? Simán!

Ezért tartsd a lánybúcsúdat egy fesztiválon!

Ha a legénybúcsúnál úgy fogalmaztunk, hogy népszerű helyszín hozzá egy fesztivál, akkor ez a lánybúcsúknál hatványozottabban igaz, de az is lehet, hogy a leánybúcsús csapatok jobban felhívják magukra a figyelmet a tüllfátylakkal, tiarákkal, héliumos lufikkal és más látványos kiegészítőkkel.

Egy forró siófoki estén nagyjából 10-15 különböző lánycsapattal lehet összefutni, akik egytől egyig kreatív kiegészítőkbe burkolózva, vidáman hívják fel a figyelmet arra, hogy a menyasszony most bulizik szingliként utoljára közösen a barátnőkkel. És akkor még nem említettük Zamárdit, vagy akár a budapesti fesztiválokat!

Évek óta nagyon népszerű a lánybúcsús csapatok körében a Wellhello, a Halott pénz, Majka&Curtis, és az Anna and the Barbies, de persze sok ugrándozó menyasszonyt lehet látni a Kiscsillag, vagy mondjuk a 30Y koncertjein is.

Ha megfordult már a fejetekben, hogy egy fesztiválon tartanátok a leánybúcsút, mi azt tanácsoljuk, hogy óvatosan induljatok neki az éjszakának, mert nagyon sok váratlan helyzettel találkozhattok. Legyen nálatok személyi igazolvány, telefon, elegendő pénz. Ügyeljetek rá, hogy mindig legyen valaki, aki figyel rátok, és „képben” lesz akkor is, ha kicsit felöntötök a garatra.

Legénybúcsú és lánybúcsú közösen

Ó igen, erre is láthattok példát, nem is egyet. A fesztiválok területén általában több színpad is található, így közösen, együtt is bulizhattok, és vigyázhattok is egymásra. Ha közös nyaralót béreltek, napközben bográcsozhattok a kertben, vagy hűsölhettek az árnyékban, és a baráti társaságot sem kell szétszakítani. Együtt talán még jobb bulizni, és fesztiválozni, ráadásul így még több közös élményben lehet részetek.

Úgy érzitek, hogy sokkal kreatívabb programokon vehettek részt, mint egy vetkőzős show? Ez valóban így van. Nézelődjetek a nyári és kora őszi fesztiválok programjai között, és csapjatok le a legjobb lehetőségekre. A hazai és a külföldi fesztiválok tárt karokkal várnak!

Fotók: balatonsound.com