Habosbabos Esküvői Magazin > Legénybúcsú  > Legénybúcsús ajándékok és kiegészítők
Legénybúcsús ajándékok

Legénybúcsús ajándékok és kiegészítők

Hölgyeim, kérünk benneteket, hogy most adjátok át a helyeteket az uraknak, mert a következőkben a legénybúcsús ajándékok kerülnek górcső alá. Már jó ideje azon gondolkodtok, hogy mit vigyetek ajándékba egy barátotok legénybúcsújára? Végigvettétek magatokban, hogy melyek a lehetséges legénybúcsús ajándékok, de még nem akadtatok rá arra, amire azonnal lecsaptatok volna? Segítünk a döntésben!

Nektek pedig már csak azzal kell majd foglalkozni, hogy jól érezzétek magatokat ezen a hatalmas bulin, amiről évek múlva is csak rébuszokban fogtok tudni beszélni!

 

Hirdetés

 

Ugye emlékeztek a Másnaposok filmekre? Reméljük, hogy több emléketek marad majd a legénybúcsúról, mint Alan-nek és a társainak, de ha másnap mégis gondban lennétek, felírtuk a listánkra az egyszer használatos fényképezőgépet, ami még hasznotokra válhat. Azért a foghúzás, a házasságkötés és egy tigris elszállásolása kimaradhat az estéből, nem gondoljátok?

Kategóriafüggetlen banner

Legénybúcsús ajándékok és kiegészítők

Valójában sehol nincs előírva, hogy ajándékot kell vinni egy legénybúcsúra, mindazonáltal azért az teljesen általános szabály, hogy vendégként illik az ünnepeltet megajándékozni egy kis kedvességgel, legyen az egy párszáz forintos kis apróság, vagy egy nagy élmény, amire többen dobjátok össze a pénzt. A legénybúcsús ajándékok lényege nem az ajándék értéke, sokkal inkább az üzenete.

Most azokat az ajándékötleteket szedtük nektek össze, amelyeket minden nagyobb nehézség nélkül könnyedén hasznosíthattok, ha sürget az idő, de még mindig nem vásároltatok semmit az évszázad bulijára. Esetleg csak egy laza pecázást és sütögetést terveztek legénybúcsú gyanánt? Ehhez is tudunk olyan ajándéktippet adni, ami biztosan emlékezetessé teszi majd az estét. Azt sajnos nem tudjuk garantálni, hogy 5 perc alatt beszerezhető lesz minden, de reméljük, hogy nem is csak ennyi időt szántok az ajándék beszerzésére. Ekkor ugyanis egy kicsivel nehezebb dolgotok lesz, mint hittétek.

Jöjjenek hát az ötletek, induljon a felfedező és beszerzőkörút! Mutatjuk a legénybúcsús ajándékok közönség kedvenceit!

Vicces legénybúcsús ajándékok

Ezek a legénybúcsús ajándékok a vőlegény számára feltétlenül legyenek ajándékok, még akkor is, ha több mindent szeretnétek beszerezni, nagyobb összegben. Ha szívesen bevállaljátok azt, hogy egész este, vagy akár több napon keresztül is magatokon viselitek ezeket az összeillő ruhaneműket és kiegészítőket, akkor már csak egy olyan szolgáltatót kell keresnetek, ahol rövid határidővel készítik el a feliratozott, személyre szóló ajándékokat. Melyek lehetnek ezek?

Közös legénybúcsús póló

A legtöbb legénybúcsús társaságot először a közös pólóról lehet felismerni, a legkülönfélébb feliratokkal, vicces képekkel.  Írassátok rá a póló hátuljára a vőlegény nevét (pl. Levente legénybúcsúja), míg az elejére kerüljön egy frappáns, vicces felirat (pl. Legénybúcsú – Hívd meg őt egy sörre!, Ma még vőlegény, holnaptól papucsférj, Vigyázat, legénybúcsú folyamatban!, stb.)

A tapasztalat szerint nem csak nektek fog tetszeni ez a közös póló, de nagyjából minden második ember megbámul majd benneteket az utcán, vagy szolidaritásból, vagy pedig azért, hogy sok szerencsét kívánjon nektek!

Feliratos napszemüvegek

Manapság nagyon divatosak a színes partyszemüvegek, amelyekből nagyon csekély összegért elég sokat beszerezhettek – még feliratozva is. Elég rájuk csak annyi, hogy “vőlegénnyel vagyok”, vagy “legénybúcsú ON”, máris egyediek lesztek bennük.

Feliratos alsónadrág

Ez már talán egy picit 18+ kategória, és nem is biztos, hogy előkerül majd a legénybúcsú estéjén, de közös poénnak nagyon jó lehet. Láttunk már olyan legénybúcsús fiútársaságot, ahol az volt a feladata a vőlegénynek, hogy ebben a feliratos alsónadrágban járkáljon a siófoki éjszakában, és minél több aláírást gyűjtsön a szórakozóhelyeken bulizó szingli lányoktól. Mi legyen a felirat? Nekünk a kedvencünk a “Huncut nadrág, csak bátraknak!” szöveg volt.

Feliratos baseball sapka

Mivel ezeket a sapkákat úgy szokták elkészíttetni, hogy máskor is lehessen hordani, ezért érdemes olyan feliratot kitalálni, ami nem veszti érvényét a legénybúcsú végén. Nem kell túl sokat agyalni a szövegen, nagyon megy mostanában pl a Game over vagy a (F)eladva.

“Pasis” legénybúcsús ajándékok

Alkoholos italok, miniüvegek

Nem leszünk álszentek, a legtöbb legénybúcsúnak egészen biztosan az alkohol lesz a központi “figurája”, így ha tudjátok, hogy melyik a vőlegény kedvenc itala, nyugodtan lepjétek meg vele. Nagyon kreatív ajándék, ha pici üvegekbe adagoljátok ki, és miközben a vőlegény különféle feladatokat old meg az este folyamán, sorban kivégezheti ezeket a kis party italokat. A minőségre mindig ügyeljetek, nehogy ezen spóroljatok. Nem érdemes!

Ha mindegyik üvegbe más italt töltötök, akkor akár az is feladat lehet, hogy fel kell ismerni illatról, majd ízről, hogy mit rejt az adott üveg. Arra azért vigyázzatok, hogy ne keverjétek túlságosan az italokat, nehogy csúnya vége legyen az estének.

Szivar

A szivar még azoknál is nagy kedvenc a legénybúcsúkon, akik a hétköznapokon nem dohányoznak. Gondoljatok csak bele, milyen hangulatos kiülni a Duna-partra vagy a Balatonhoz az éjszaka közepén, és közösen elszívni egy szivart! Árkategóriában elég széles a skála, az ún. miniszivarok sokkal olcsóbbak, mint a nagyobb társaik, így ezer forinttól akár 8-10 ezer forintig választhattok közülük. Sőt, ennél sokkal drágább szivarokat is lehet kapni.

A minőség természetesen itt is fontos szempont, hiszen mit ér az egész szivarozás, ha nem adjátok meg a módját?

Gravírozott laposüvegek, rövides poharak, sörnyitók

Magatokkal vihetitek az este folyamán őket, és a későbbi bulizások alkalmával is használhatjátok majd anélkül, hogy műanyag poharakkal kellene bajlódni. Óvjátok a környezetet, használjatok gravírozott laposüvegeket! Na igen, ez még szlogennek is remekül beválna, a legénybúcsús ajándékok közül pedig egyenesen tökéletes választás.

Sörtorta

Ismeritek a pelenkatortát? Nem? Képzeljetek el egy hatalmas adag pelenkát, szépen egymás tetejére helyezve, ún. tortaformában. Na most, ugyanez sörrel sokkal jobban hangzik, nem igaz? Egy sörtorony sok vőlegény kedvenc legénybúcsús meglepetése, és a társaság is biztosan oda lesz a gyönyörűségtől egy ilyen ajándék láttán. Ezzel nem nyúlhattok mellé!

Túlélődoboz

Legyen benne némi alkohol, egy halom fejfájás csillapító, egy doboz ragtapasz, egy másnaposságűző napszemüveg, egy egyszer használatos fényképezőgép, egy “dugi doboz” cigaretta, energiaital, aprópénz és egy szelet túlélőcsoki. Ha mindezt összegyűjtöttétek, egy feladatnál főnyereményként adjátok át a vőlegénynek.

Tudtátok?

Ilyen dobozt a menyasszonyok is rendszeresen készítenek a vőlegényüknek a nagy napra, egyfajta házassági nászajándékként.

Óra

Nagyobb és értékesebb ajándékot szeretnétek adni a vőlegénynek? Hord órát? Vásároljatok neki egy egyedi darabot, amibe belegravíroztatjátok a jókívánságaitokat, vagy a legénybúcsú dátumát. Elképesztően jó ajándék, imádni fogja minden vőlegény!

Az esküvőn is viselheti majd, és központi eleme lehet egy kreatív fotózásnak is. A férfiak egyébként is kevesebb kiegészítőt hordanak, ha mégis van rajtuk egy-egy izgalmas darab, egy ilyen óra feltétlenül legyen köztük.

Szuperhősös cipő

Igazi szuperhősmániás a vőlegény? Alig várja a legújabb Bosszúállók filmet, és a gardróbja tele van Amerika Kapitányos és Hulkos pólókkal? Nézzetek neki ajándékot a Vans márka egyik üzletében, ahol idén debütáltak a Marvel mintás és feliratos cipők, és pulóverek. Nekünk nagyon tetszik mind, elég nehezen tudnánk választani közülük!

+1 tipp!

Ha már szuperhősökről beszélünk, a cipők és a pulóverek mellett jó ötlet lehet egy póló, egy nyakkendő és egy pár zokni is, hiszen ilyen darabok között is hatalmas most a választék a piacon.

Guminő

Khmm…szóval a guminő. Rendszeres résztvevője a legénybúcsúknak. Használjátok kreatívan, talán ennyit elég is mondanunk. Több alkalommal láttuk már Siófokon, hogy a vőlegénynek a hátára kötöttek egy ilyen guminőt, és egész nap cipelte magával a strandtól a Petőfi sétányon keresztül a belvárosig. Vicces látvány volt, imádták az emberek.

Megtetszett az ötlet? Éljetek a lehetőséggel!

Élményajándékok legénybúcsúra

Az élményajándékokban az a jó, hogy olyan dologra adtok ki pénzt, ami garantáltan emlékezetes lesz az ünnepelt számára. Mutatjuk, hogy melyik a Top15 legénybúcsús élményajándék!

1.Bigfoot tesztvezetés

2.Retro Lada vezetési élmény

3.Nappali helikopterezés Budapest felett

4.Lánctalpas tankkal egy autó összezúzása

5.8D mozi

6.Rafting

7.Bungee Jumping

8.Lebegés szélcsatornában

9.Páros tandemugrás

10.Búvárkodás

11.Tightrope

12.Flyboard

13.Extrém barlangászat

14.Szabadesés szimulátor

15.Repülőgép szimulátor

Ahogy már korábban is utaltunk rá, nem mindig a legdrágább ajándékok bizonyulnak a legütősebbnek. Ha azt szeretnétek, hogy igazán emlékezetes legyen a legénybúcsú, készüljetek egyedi, kreatív meglepetéssel, hogy valóban a vőlegényről szóljon ez az utolsó, közös, nagy szingli buli.

Reméljük, hogy az ötleteink között találtok olyat, amivel megörvendeztethetitek az ünnepeltet. Induljon a legénybúcsú, kezdődjön az “ereszd el a hajam” este!