Ezek a pikáns menyasszonyi ruhák merészebbek és izgalmasabbak, mint eddig bármikor. Idén nagy hangsúlyt kapnak a kivillanó combok, a csupaszon hagyott hátak és a köldökig kivágott darabok, nem véletlenül állítjuk azt, hogy ez a bevállalós lányok éve lesz. Nem győzünk csodálkozni a pikáns képek láttán, de be kell vallanunk, elképesztően várjuk az idén házasodó párok esküvői fotóit. Mutatjuk, nekünk melyik ruhák a kedvenceink.

Hirdetés

Hosszú, mutatós combokra csak ezt ajánljuk!

Ha olyan combotok van, mint Claudia Schiffernek, és úgy tipegtek tűsarkúban, mint Eva Longoria született feleségként a legújabb topánkájában, akkor biztosan csodálatosan áll majd rajtatok minden olyan menyasszonyi ruha, ami az egész combotokat láttatni engedi. A lenge, és a testhezálló darabok egyaránt jó választásnak bizonyulnak idén, a lényeg csak annyi, hogy nagy hangsúlyt kell fektetni a megfelelő cipő kiválasztására. Enélkül sajnos csak félúton jártok a tökéletes összhang felé.

A csupaszon hagyott hát szexibb, mint valaha!

Idén feltehetően nagyon sok menyasszony választja majd azokat a menyasszonyi ruhákat, amelyek a teljes hátat szabadon hagyják. Ehhez persze elengedhetetlen az, hogy makulátlan bőrötök, és szép hátatok legyen, ezért azt tanácsoljuk, hogy ha szükséges, gyúrjatok rá egy kicsit, hogy a legjobb formátokat tudjátok nyújtani a nagy napon.

Menyasszonyi ruha banner

Persze ehhez nem szükségesek Hosszú Katinka izmai, de ha félúton jártok felé, már akkor is gyönyörűen fogtok mutatni ezekben a költeményekben. Vigyázat! Az ilyen ruhákhoz szükségtelen a hosszú fátyol, vagy a kiengedett haj, hiszen a hátatokat szeretnétek hangsúlyozni.

A mélyen dekoltált ruhaköltemények varázsereje!

Nagyon sok menyasszonyi ruha a felsőrészével hódít, köszönhetően a rengeteg csipkének, gyöngynek, és hímzésnek. Vannak azonban azok a darabok, amelyeknek nincs szüksége semmilyen díszítésre, hiszen a ruha éke maga a kivágás. Ha nem áll távol tőletek a stílus, és elég vagányak vagytok egy köldökig kivágott ruhához, ne habozzatok, válasszatok ilyen ruhát a nagy napra. Akárcsak a teljes hátat szabadon hagyó ruháknál, itt is nagyon fontos, hogy szép és esztétikus látványt nyújtsatok menyasszonyként, ehhez pedig a jó ízlés határain belül kell maradnotok, egy csipet rafinériával fűszerezve.

Már nem csak fehérben és ekrüben, de feketében is elérhetőek ezek a darabok, a kérdés csak az, hogy a három izgalmas fazon közül melyik dobogtatta meg a szíveteket. Innen pedig már egyenes út vezet a ruhák felkutatásához, és a ruhapróbához. Induljon a válogatás!