Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > 2019 a fekete menyasszonyi ruhák éve lesz!
Fekete menyasszonyi ruha

2019 a fekete menyasszonyi ruhák éve lesz!

Úgy gondoljátok, hogy soha senki nem vehetne rá benneteket arra, hogy fekete menyasszonyi ruhában mondjátok ki a boldogító igent? Pedig meglepő módon egyre több menyasszonynak tetszik meg ez a különleges, rendhagyó megoldás. Ha vonakodtok meghozni a döntést, mutatunk nektek néhány nagyon izgalmas darabot, ami biztosan ezer kreatív ötletet varázsol majd a fejetekbe!

Menyasszonyi ruha banner

Gondoltátok volna?

Olyan hírességek viseltek fekete menyasszonyi ruhát, mint Avril Lavigne, vagy éppen Tina Turner, de Pink is egy fekete szalaggal tette még izgalmasabbá fehér menyasszonyi ruháját!

Fekete menyasszonyi ruha

Fekete menyasszonyi ruhák

A menyasszonyok többsége természetesen még mindig a hagyományos hófehér, vagy ekrü színű menyasszonyi ruhára szavaz, de az elmúlt években teret hódítottak maguknak az ombre ruhák és fátylak is. Mi már nagyon vártuk, hogy eljöjjön a fekete ruhák fénykora is, hiszen a külföldi fotósok és videósok munkáin nem győztünk ámuldozni. 2019-ben szebbnél szebb fekete darabokra csaphattok le ti is, és már most garantáljuk, hogy nem hozhattok rossz döntést!

Mindegy, hogy milyen fazonú menyasszonyi ruhát szeretnétek választani, a fekete amellett, hogy slankít, szinte mindenkinek jól áll! A hatalmas abroncsos darabok mellett a sellőfazon és a rövid menyasszonyi ruha is fantasztikusan néz ki feketében, nem beszélve a görög stílusú, aszimmetrikus ruhakölteményekről! Ezek annyira légiesek feketében, hogy egyenesen odavannak érte a koszorúslányok és az örömanyák is!

Tipp!

Nagyon népszerűek az ún. crop topok a menyasszonyok körében is, fekete színben pedig még egy kicsivel izgalmasabbak is a fátyolszerű, hosszú szoknya mellett!

Fekete menyasszonyi ruha

Fekete menyasszonyi ruha

Fekete menyasszonyi fátyol és cipő

Ha nem vagytok elég bátrak ahhoz, hogy tetőtől talpig fekete menyasszonyi ruhát viseljetek, gondolkozzatok el azon a lehetőségen, hogy esetleg csak a fátylatok, vagy a cipőtök lesz ilyen színű. A színes menyasszonyi cipők egyébként is nagyon népszerűek, sőt, manapság a hagyományos fehér vagy ekrü magassarkú cipő után talán a tornacipő lett a legnagyobb kedvenc a menyasszonyok körében.

A hagyományos fátylak között szintén feltűnnek érdekesebb darabok, ilyenek pl. az ombre fátylak, vagy a virágokkal vagy pomponokkal gazdagon díszített, különleges darabok is. A fekete, csipkés fátylak, és a kövekkel kirakott fekete cipők igazán feltűnő kiegészítők lehetnek egy fehér menyasszonyi ruha mellett, ahogyan a fekete kesztyűk, és táskák is.

Jó tanács!

Ha nagyon sok feketét viseltek, akkor a sminketek kiválasztásánál nagyon ügyeljetek arra, hogy ne domináljon rajta a fekete, hiszen a cél a rendhagyó megjelenés, nem pedig a gyászos hangulat. Egy piros rúzs pl. izgalmasan mutathat a ruha sötét színe mellett. Mit gondoltok?

Fekete menyasszonyi ruha

Fekete menyasszonyi ruha

Ha netán vonakodtok feketébe bújni a nagy napon, de nem zavarna benneteket, ha a koszorúslányok egységesen ilyen színű ruhát viselnének, ne habozzatok, álmodjátok meg nekik a legszebb fekete koszorúslányruhákat.

2019-ben számos rendhagyó és érdekes darabbal találkozhattok majd, sosem tudhatjátok, melyik lesz az igazi. Bújjatok bele a ruhába, nézzetek tükörbe, és képzeljétek el, hogyan érzitek majd benne magatokat az oltár felé lépkedve! Az első gondolat mindent elárul majd! (fekete menyasszonyi ruha képeket ide kattintva találtok)

Témába vág