Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > 22 ombre menyasszonyi ruha színes egyéniségeknek!

22 ombre menyasszonyi ruha színes egyéniségeknek!

Az elmúlt években az ekrü színű menyasszonyi ruhák szépen lassan letaszították a trónról hófehér társaikat, ám annak köszönhetően, hogy a menyasszonyok szívét rendszerint meghódítják az újabb trendek, könnyen elképzelhető, hogy egyre több ombre menyasszonyi ruhával is találkozunk majd az esküvőkön.

Menyasszonyi ruha banner

Azt gondoltátok, hogy az ombre trend csak a hajatokon vagy a körmötökön mutathat jól? Pedig nem így van! Ha tetszenek a színátmenetes loknik, de nem szeretnétek rendhagyó frizurával az oltár elé állni, gondolkozzatok el azon, hogy esetleg egy álomszép ombre ruhában mondjátok ki a boldogító igent. Rengeteg szín közül választhattok, a szivárvány minden árnyalatában láttunk már ilyen modelleket, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy érdemes még azon is elgondolkodni, hogy más ruhát viseljetek a polgári és az egyházi szertartáson. Hmm..két ruha, mit szóltok?

Jó tanács!

Még véletlenül se álljatok neki otthon a menyasszonyi ruha festésének, mert nagy esély van rá, hogy balul fog elsülni a kísérlet. Ha ragaszkodtok az ombre stílushoz, kölcsönözzetek vagy vásároljatok ombre ruhát, esetleg varrassatok magatoknak!

Nem csigázzuk tovább a kedélyeket, mutatjuk azt a 22 ombre menyasszonyi ruhát, amiből néhány minden bizonnyal nálatok is felkerül a TOP10-es listára!

Fotók: tutusparafiestas.com, huffingtonpost.com