Az év egyik legizgalmasabb menyasszonyi ruháját Brian McKnight felesége, Leilani Mendoza viselte New-Yorki esküvőjükön, a legendás Oheka kastélyban. A ruha szinte teljesen átlátszó volt, anyagába pedig 50 ezer Swarovski kristályt is beleépítettek, amitől még feltűnőbbé vált a nem mindennapi menyasszonyi ruha.

Hirdetés

A férj, Brian McKnight az R&B műfaj veterán klasszikusa, a feleség pedig Leilani Mendoza hawaii modell, aki egy egészen rendhagyó és merész menyasszonyi ruhával készült a nagy napra. A hatalmas uszályos ruha – a Sabrina & Mannings Couture egyedi alkotása – szinte teljesen áttetsző anyagból készült, mely alig takart valamit a menyasszony testéből.

Az épület – Oheka kastély – neve első tulajdonosa, Otto Herman Kahn nevének rövidítéséből származik. A pénzember Long Island legmagasabb pontján egy 180 hektáros birtokra építtette a 127 szobás, 10 ezer négyzetméteres kastélyt.

Menyasszonyi ruha banner

A hattagú családnak 126 szolga állt rendelkezésére, amikor a nyári hétvégéket itt töltötték. A 70-es években lakatlanná vált, külső állapota pedig eléggé leromlott a hanyagságnak, tüzeknek és vandáloknak köszönhetően. Húsz évig tartó felújítása után visszanyerte eredeti formáját, ma pedig egy 32 szobás luxusszállodaként üzemel. Egy kétágyas szoba 395 dollárnál kezdődik, a látogatóknak pedig 25 dollár a belépő.

A látványt a hosszú fátyol és az uszályon végigvonuló virágokra emlékeztető díszítőelemek tették még lenyűgözőbbé. A menyasszonynak hófehér, álomszép virágcsokra volt, ám ékszerre és más kiegészítőre már nem volt szükség a ruha szépségének kiemeléséhez.

Egy kicsit merésznek tűnik Leilani ruhája, nem igaz? Mi mindenesetre imádjuk a csillogó-villogó ruhakölteményt!

fotó: intagram.com