Az A-vonalú esküvői ruha a menyasszonyi ruhák aduásza. Mindent visz! Mindenkinek jól áll, minden stílushoz igazítható, és mindenkinek tökéletes alakot formáz. Nem árulunk zsákbamacskát, az A-vonalú esküvői ruha az egyik legnagyobb kedvencünk, mutatjuk is, hogy miért!

Fotó: pinterest.com

Az A-vonalú ruha – minden alakra!

Ahogy a neve is mondja, az A-vonalú ruha lényege, hogy – követve az A betűt – keskenyen indul, és szépen lassan kiszélesedik. Tökéletes derekat körvonalaz, attól függetlenül, hogy milyen méretekkel rendelkezünk. Elképesztő könnyedén alakítja sziluettünket a lehető legnőiesebb formára, miközben finoman takarja a csípő-comb vonalát, így rajzolja újra kontúrunkat.

Az A-vonalú esküvői ruha olyan, mint a legőszintébb barátnőnk irántunk érzett elfogultsága. Nem érdekli, hogy s-es, vagy xl-es méretűek vagyunk-e. Szimplán tökéletes.

Menyasszonyi ruha banner

Kinek áll jól az A-vonalú esküvői ruha?

Mindenkinek. Kivétel nélkül. Lehetsz alacsony, lehetsz magas. Lehetsz karcsú, lehetsz molett. Lehetsz homokóra alkat, alma vagy körte, az A-vonalú esküvői ruha így is, úgy is jól fog állni. Nem gond, ha extrán nőies alakod van, de az sem, ha fiúsan sportos. Ugye érthető, hogy miért imádjuk ennyire ezt a menyasszonyi ruha fazont?

Hirdetés

Az A-vonalú esküvői ruha olyan csodát tesz a megjelenésünkkel, amilyenre a legprofibb photoshop program sem képes. Amellett, hogy formázza a sziluettünket, a legfontosabb, hogy magabiztosságot ad! Még azok az arák is szépnek látják majd magukat menyasszonyi ruhában, akik legszívesebben elkerülnék az összes tükröt a világon…

Ez a menyasszonyi ruha bármilyen anyagból tökéletesen mutat. Kedvelt az elegáns és letisztult fényes szatén, de a légies bájú puha tüll is.

Fotó: pinterest.com

Abroncs, vagy nem abroncs

Egy A-vonalú menyasszonyi ruha lehet egyszerű, visszafogott, de látványos díszítésű, habosbabos is. Egyben viszont megegyeznek. Segíti a szép tartásukat az abroncs. Sokszor az abroncs azonnal tiltólistára kerül azoknál az aráknál, akik feltűnés nélküli, klasszikus megjelenést szeretnének.

Azonban az abroncsok majdnem olyan sokfélék, mint a menyasszonyi ruhák. Van puha és merev, egykarikás és sokkarikás, szolid és látványos is. Egy jól megválasztott abroncs csak a javunkra tud válni!

Az A-vonalú menyasszonyi ruha legszebb kiegészítői

A kiegészítők stílusát természetesen mindig a menyasszonyi ruha hangulata határozza meg. Egy A-vonalú ruha az alapvető stílusjegyein túl rengeteg különböző verzióban létezik, de egyes kiegészítők könnyedén alkalmazhatók a legtöbb esetben egyaránt.

  • Öv: Mivel ez a típusú ruha a karcsú derekat hangsúlyozza, fokozhatjuk a látványt egy feltűnő övvel.
  • Szalag: A díszes övet helyettesíthetjük egy szép csipke, vagy szatén szalaggal is. Bátran használjunk színeket, nagy kedvenc a púder rózsaszín, rosegold és ekrü.
  • Fátyol: Természetesen a fátyol minden ruhához passzol, de az A-vonalú menyasszonyi ruha bőven elbírja a nagy, földig érő fátylat is!
  • Bross: Egy szép bross fantasztikusan mutat az övrész közepére helyezve is, így még inkább karcsúsítja a derekat.
Fotó: pinterets.com

Most már egész biztos értitek, miért örvend ekkora népszerűségnek az A-vonalú esküvői ruha. Válasszátok nyugodtan ezt a hagyományos fazont, és tegyétek izgalmassá rendhagyó anyagokkal, egyedi díszítéssel!

Borítókép: pexels.com