Bőrdzseki esküvőre? Naná!

Annyira de annyira boldogok vagyunk, hogy manapság már tulajdonképpen nincs is olyan ruhadarab, ami ne lehetne viselni az esküvőkön. Így ugyanis menyasszonyként bátran elindulhattok egy bőrdzseki kutató körútra, hogy a menyasszonyi ruha mellé egy ilyen vagány darabot is viselhessetek a nagy napon. No és persze az esküvői fotózáson, meg akár az esküvő előtti jegyes fotózáson is.

Menyasszonyi ruha banner

Egy jó minőségű kabátot még évekig hordhattok majd, és mindig ezek a napok jutnak majd eszetekbe róla! Nincs hát mire várni, képzeljétek magatok elé a legszebb és legvagányabb bőrdzsekit, és kerítsétek elő akár a föld alól is. Az online vásárlásnak köszönhetően nem is kell nyakatokba venni a fél országot egy-egy különleges darabért. Elegendő a neten nézelődni, és lecsapni a legjobb ajánlatra.

Bőrdzseki esküvőre? Ezerszer is igen!

Napjainkban annyiféle ötlettel állnak elő a menyasszonyok, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. Azt már régóta tudjuk, hogy a tűsarkak ideje lejárt, a tornacipők pedig meghódították az esküvői piacot. Igazán nagy áttörés, hogy a kiegészítők között olyan darabok kapnak helyet, mint a farmerkabát, a tütü, vagy éppen egy gumicsizma.

Éppen ezért 1-2 konzervatív rokonon kívül valószínűleg már senki nem lepődik meg azon, ha a pár lazára veszi az esküvői dress code-ot, és rendhagyó kiegészítőt visel!

A bőrdzsekihez érdemes olyan ruhát választani, ami nagyon bevállalós, de az is izgalmas lehet, ha egy nagyon elegáns, kifinomul sellő fazonú ruhához kapjátok fel este a kedvenc bőrkabátotokat. Gondoljatok arra is, hogy a cipő passzoljon majd a fotózáson a kabáthoz. Sőt, a sminket is feldobhatjátok egy piros rúzzsal, hogy nagyon ütős képek készüljenek.

Tipp!

Ha nem csupán egy bőrkabátra vágytok, hanem A NAGYBETŰS BŐRDZSEKIRE, akkor keressetek egy bőr ruházattal foglalkozó szakembert, vagy egy varrónőt, aki segít nektek kidíszíteni a kabátot. Lehet rá hímezni, festeni, vasalni és ragasztani is.

Ha csajosabb darabra vágytok, szavazzatok a kövekre, vagy kristályokra. A rusztikus esküvőkhöz jól megy a hímzés, a bohém stílushoz pedig beszerezhettek csillámtetováláshoz hasonló matricákat, amelyekkel aranyszínű dekor is kerülhet fekete bőrre.

Nézzetek körül Pinteresten és Instagramon is, hogy minél több kreatív ötlet és felirat közül választhassátok ki, nektek melyik stílus jön be leginkább. Sőt! Beszéljétek rá a koszorúslányokat is egy vagány bőrdzsekire, így olyan képek készülhetnek a fotózáson, amelyek mellett még a leánybúcsús fotók is elbújhatnak!