Kíváncsiak vagytok mi az új esküvői őrület? A lehető legizgalmasabb dolog nadrágban férjhez menni, nem gondoljátok? Egy nadrág vagy egy overál szinte minden alakon előnyösen mutathat, és aki úgy dönt, hogy bevállalja, annak garantáltan mesés élményt szerez majd. Mi egyenesen odavagyunk érte! Mutatjuk a legjobb darabokat!

Menyasszonyi ruha banner

Csipke fátylak, lenge palástok, lélegzetelállító cipellők

A legújabb és legdivatosabb nadrágok és overálok csodálatos éke lehet a csipke. Egy könnyed, csipkés palásttal feldobhatjátok az egyszerűbb nadrágokat, ha pedig a csillogás hívei vagytok, vessétek be a titkos fegyvert: a különleges ékszereket. Arra mindenképpen vigyázzatok, hogy ne öltözzetek karácsonyfának, mert a nagy nap fő ékszere nyilvánvalóan a gyűrű kell, hogy legyen! Bár a palástok rendhagyó megjelenést kölcsönöznek, de elképesztően jól mutatnak a feszes nadrágok és felsőrészek felett, a derékban felcsatolt uszály pedig egyenesen hercegnővé varázsol minden nadrágimádó menyasszonyt.

Persze egy ilyen menyasszonyi szetthez muszáj megtalálni a megfelelő cipőt is, hiszen itt mindig szem előtt lesz, nem bujtathatjátok a hosszú menyasszonyi szoknya alá. Ha legalább annyira imádjátok a szép cipőket, mint Carrie Bradshow, akkor remekül illik majd hozzátok egy arany, rose gold, vagy smaragdzöld árnyalat, de sokat variálhattok a sarok magasságának, a pántok helyének vagy éppen a cipőorr formájának megválasztásával. A merészebb menyasszonyok beszerezhetnek mesehősös tornacipőt, gumicsizmát, katonai bakancsot, vagy akár csipkés balerinacipőt is!

Különösen izgalmas lehet egy olyan felsőrész vagy overál, aminek érdekes a hátmegoldása, vagy a dekoltázs része, ez idén egyébként is nagyon divatos. Ha kiválasztottátok álmaitok ruháját, keressetek egy hozzá illő fehérneműt, hiszen nagyon sok múlhat ezen az apróságnak tűnő részleten is.

Fontos infó!

A menyasszonyi ruhaszalonban érdemes a tanácsadók véleményét kikérnetek a ruhaválasztásnál, mert ők egészen biztosan nem fogják hagyni, hogy olyan darabot vásároljatok vagy béreljetek, ami nem a legelőnyösebb számotokra. Hatalmas gyakorlattal rendelkeznek, és ennek köszönhetően talán már az első percekben ráérezhetnek arra, hogy mi a leghőbb vágyatok. Kérdezzétek meg tőlük azt is, hogy az adott nadrághoz vagy overálhoz milyen anyagú, mintájú és hosszúságú fátylat vagy palástot ajánlanak!

Minden alakra tökéletes választás!

Ahhoz, hogy megtaláljátok az esküvőre a megfelelő nadrágot vagy overált, döntsétek el, hogy az alakotokhoz mi passzol a legjobban. Mutatjuk a szempontokat.

Magas és vékony menyasszonyoknak

Hosszú, vékony lábakon fantasztikusan mutat egy fehér nadrág vagy overál. Akár a testhez simuló, akár a harangszárú nadrágot választjátok, egy felül szűkebb felső meseszép alakot kölcsönöz majd nektek! Ha nem szeretnétek megbotránkoztatni a konzervatív rokonságot, akkor döntsetek egy olyan darab mellett, aminek extra bő a szára, így azt hihetik, hogy szoknyában vagytok. Ez esetben egy gyönyörű, egész hátat szabadon hagyó felső lesz a befutó, ez tuti!

Ha alacsonyak vagytok

A pici, filigrán menyasszonyoknak a túl sok, és túl bő anyag nem a legelőnyösebb, ezért mi azt tanácsoljuk, hogy maradjatok a feszesebb, karcsúsított nadrágoknál. Ha azok a darabok dobogtatják meg a szíveteket, amelyek nem érik végig a lábatokat, hanem megvillanhat a bokátok is, akkor mindenképpen szerezzetek be egy rafinált magas sarkú cipőt, amit még Hamupipőke is megirigyelne!

Körte alakra huncut ruhát

Ha az átlagosnál kicsit szélesebb a csípőtök, attól még viselhettek nadrágot az esküvőn, de jó ötlet, ha ez esetben a vállatokat próbáljátok hangsúlyozni. A tökéletes hatáshoz a nadrágrésznek alul egyenesnek kell lennie, a felsőrész pedig legyen laza. Ne feledjétek! A túl sok, és a túl kevés anyag sem jó megoldás. Egy mutatós nyaklánccal a csípőtök helyett a dekoltázsra helyezhetitek a hangsúlyt.

Kerekded „alma” vonalakra

Amennyiben has tájékon egy kicsit kerekebbek vagytok, törekedjetek arra, hogy ne ezt a testrészeteket hangsúlyozzátok. Ha egy selyemszalaggal vagy kristályokkal kirakott övvel kicsit feljebb viszitek a derékvonalat, akkor nyert ügyetek van! Egy mutatós magassarkú cipő persze itt is remek választás lehet!

+1 tipp!

A ruhapróbára mindenképpen vigyétek magatokkal a nyakláncot, vagy fülbevalót, amit a nagy napon viselni szeretnétek, és ha lehet, akkor a lehető legkevesebb sminkkel érkezzetek, mert sajnos nagyon gyakori, hogy a próba alatt a túl élénk árnyalatú rúzs, vagy a rossz minőségű alapozó összekoszolja a ruhát.