Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Carolina Herrera – a hordható menyasszonyi ruhák tervezője!

Carolina Herrera – a hordható menyasszonyi ruhák tervezője!

Szívesen nézegetitek divatbemutatókon a tervezők kreációit, de sajnos a szürke hétköznapokon már nem viselnétek bátran ezeket a ruhákat? Így van ez általában a menyasszonyi ruhákkal is, ám van egy olyan tervező, aki minden menyasszony számára hordható darabokat tervez: ő Carolina Herrera!

Menyasszonyi ruha banner

Egyre gyakoribb, hogy a hazai menyasszonyok külföldi tervezők ruhájában mondják ki a boldogító igent, így tett például Szabó Zsófi is, aki egy mesés Vera Wang ruhát viselt az esküvőjén. Carolina Herrera ruháit is egyre többször láthatjuk itthon esküvőkön, és csak azt csodáljuk, hogy ennyi gyönyörű ruha közül hogyan lehet kiválasztani egyetlen egyet? A 2018-as kollekciót könnyed anyagok, és hatalmas masnik jellemzik, egy kis csipkével, és egyszerű vonalvezetéssel.

Képzeljétek, a tervezőnek már kislánykora óta az volt a vágya, hogy esküvői ruhákat tervezzen, és mivel igen különleges, de mégis hordható menyasszonyi ruhákat készít, ezért sok menyasszony eleve ezeket a darabokat nézi meg először. Ruhái nagyon elegánsak, de azok sem maradnak álomruha nélkül, akik kicsit bohókásabb, romantikusabb, lazák darabokra vágynak, viszont ragaszkodnak a tervezőhöz.

Estélyi ruháit olyan hírességek viselték már különféle eseményeken, mint a néhai Jacqueline Kennedy Onassis, Estée Lauder, Reese Witherspoon, Penélope Cruz és Meryl Streep.

Caroline Kennedynek is Herrera tervezte a diszkrét vonalú, bámulatos esküvői ruháját, valamint Renée Zellweger is bízott a tervező kreativitásban és vele terveztette meg az esküvői ruháját. A kreáció finoman tükrözte mind Renée, mind a tervezőnő visszafogott stílusát.

Herrera nemcsak nagyban, hanem kicsiben is játszik a formákkal, és az anyagokkal, ugyanis limitált szériás, esküvői ruhás Barbie babákat is tervez. Találkoztatok már ilyen babákkal? Mi csak annyit mondunk, hogy az apró ruhák bármelyikét szívesen elfogadnánk nagyban!