Idén forgatják a Szex és New York harmadik részét, ami azt jelenti, hogy még többet láthatunk kedvenc szereplőink életéből. Mi már tűkön ülünk a bemutató miatt, ez alkalomból pedig felidézzük kedvenc jelenetünket az első filmből, amikor Carrie egy Vogue fotózás miatt számos esküvői ruhában pózol.

Emlékeztek még arra, amikor a mozifilm első részében Carrie megkapta az esküvői ruháját Vivien Westwoodtól? Tudtátok, hogy a ruhához csatolt levelet tényleg maga Vivien írta? Nekünk az összes közül az a ruha a kedvencünk, bár nagyon nehéz lenne választani, ha mi is részt vehetnénk egy ilyen Vogue fotózáson. Hiába, az esküvői ruhák és a Szex és New York részek soha nem mennek ki a divatból. Mutatjuk, milyen álomszép költeményeket viselt Carrie a fotózáson!

Vera Wang

Az első ruha, amit Carrie felpróbál, egy Vera Wang darab, hatalmas habos szoknyával, hosszú fátyollal, és kesztyűvel. Ehhez a ruhához csupán egy apró fülbevalót érdemes viselni laza konttyal, hiszen a szoknya maga az öltözet éke. Vera Wang olyan hírességek esküvői ruháit tervezte, mint Mariah Carey, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Sharon Stone és Uma Thurman.

Carolina Herrera

A pánt nélküli ruha szoknyáján egy fekete-fehér masni, míg a felső részén virágdíszítés kapott helyett. Carrie hajába szintén virágok kerültek, valamint egy apró, jelképes fátyol. Carolina Herrera tervezte Renée Zellweger menyasszonyi ruháját is, de viselte már a ruháit Jacqueline Onassis, Laura Bush, Michelle Obama, és Melania Trump is.

Christian Lacroix

A bevállalós menyasszonyok egyik kedvence a filmben a fekete masnikkal és a számos gyöngysorral díszített Lacroix ruha, amihez remekül passzolnak a fekete, könyékig érő kesztyűk. Lacroix ruháit olyan sztárok hordják, mint Uma Thurman, vagy Helen Mirren, de Christina Aguilera esküvői ruháját is ő tervezte.

Christian Dior        

Az extravagáns ruhát számos nagyméretű gyöngy díszíti, hozzá egy hatalmas, színben hozzá illő kalap dukál. A legizgalmasabb a ruha ujja, ami a lehető legextrémebb formájú és méretű. Miranda Kerr egy sokkal szolidabb Dior darabot választott az esküvőjéhez, melyhez Grace Kelly esküvői dressze volt az inspiráció.

Oscar de la Renta

A testhezálló darabot számtalan gyöngy díszíti, melyek elegáns és vintage hatást adnak a ruhának. Carrie egy hatalmas vörös virágot viselt hozzá a hajában, ám ékszert nemigen kell hozzá választani. Oscar de la Renta készítette például a híres Clooney-esküvőre Amal Alamuddin menyasszonyi ruháját is.

Vivienne Westwood

A pezsgőszínű, szatén menyasszonyi ruha minden nő álma volt a film megjelenését követően, ezáltal újra előtérbe kerültek azok a darabok, melyek nem hófehérek. Carrie ezt a ruhát viselte volna az esküvőjén, de kiegészítette a híres Bradshaw stílussal, így egy kék madarat tűzött a kontyába. Emlékeztek a jelenetre, amikor Carrie boldogan pörög a Vivienne Westwood ruhában a terem közepén? Talán minden Szex és New York rajongónak ez a legkedvesebb jelenete, a miénk biztosan ez.

Ti melyik tervező ruháját viselnétek szívesen az esküvőtökön?

Borítókép: Charisse Kenion