Egy formabontó Chanel menyasszonyi ruha már önmagában is hordoz egy csipet izgalmat, de a divatmárka legújabb tervezése még rendhagyóbb lett. Bár biztosan nem lep meg benneteket ez a hír, de a ruha talán annál inkább.

Menyasszonyi ruha banner

A Chanel ugyanis egy bikini-menyasszonyi ruha variációval kápráztatja el a különleges esküvői ruhák rajongóit, amely kiváló választás egy tengerparti ceremóniához és egy extrém témájú esküvőhöz is.

Ez a ruha valójában csak egy olyan menyasszonyon mutat igazán, akinek a személyiségéhez és a stílusához is passzol egy nem mindennapi darab. Bevállalós menyasszonyok, készüljetek! Eljött a ti időtök!

A képen Coco Chanel és Karl Lagerfeld

Chanel menyasszonyi ruha

Az 1920-as évek öltözködési stílusát egyértelműen az art deco határozta meg, és ha már a Franciaországból útjára indult stílusirányzatról beszélünk, muszáj megemlítenünk Coco Chanel nevét.

Ha rá, és munkásságára gondolunk, a mai napig egyértelműen a nők tabukat döntögető öltözködési (és viselkedési) stílusának divatba hozása jut elsősorban eszünkbe.

Hirdetés

Ugorjunk egyet az időben, hiszen az 1980-as években ez a tabukat döntögető öltözködési stílus továbbra is nagymértékben jellemezte a divatmárkát.

Karl Lagerfeldnek köszönhetően nem csak az utcai és az alkalmi ruhák, és kiegészítők, de minden egyes Chanel menyasszonyi ruha is mindig úgy jelent (és jelenik) meg a kifutón, mint az a darab, amely biztosan egyedi és különleges választás lesz egy esküvőre.

Gondoljatok csak azokra a neves modellekre, akiken Chanel menyasszonyi ruha volt a kifutókon. Hát nem emlékezetesek számotokra az általuk viselt darabok?

Chanel menyasszonyi ruha, Claudia Schiffer

Claudia Schiffer

Linda Evangelista
Chanel menyasszonyi ruha

Raquel Zimmermann
Chanel menyasszonyi ruha

Lara Stone 
Chanel menyasszonyi ruha

Luna Bijl

Bikinis Chanel esküvői ruha – 2019

És akkor most következzen a Chanel legújabb, különleges menyasszonyi ruhája, amely alaposan borzolja a kedélyeket. A párizsi haute couture divathéten mutatták be a ruhát, melyet az olasz modell, Vittoria Ceretti viselt.

A ruhát úgy tervezték, hogy egyben bikininek is lehet(ne) használni, bár azért nyilvánvalóan egy bikinire általában nem költenek ekkora összeget a menyasszonyok.

A hosszú fátyol alatt azért (biztos, ami biztos) egy fürdősapka kapott helyet, melyet egy piros rúzzsal, és füstös szemmel emeltek ki, hogy még látványosabb legyen.

Chanel menyasszonyi ruha

A ruha anyaga és díszítettsége elképesztően szép, ezt kár lenne tagadni, de a forma és a kialakítás vitathatatlanul rendhagyó.

De csajok, ez a Chanel! Min csodálkozunk?