Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Egy Daalarna esküvői ruha lett Laura Spencer választottja!
Daalarna esküvői ruha

Egy Daalarna esküvői ruha lett Laura Spencer választottja!

Szerencsére egyre több hírt olvashatunk arról, hogy külföldi színészek és énekesek magyar tervezők ruháját viselik különféle rendezvényeken. Laura Spencer, az Agymenők sztárja egy Daalarna esküvői ruha mellett tette le a voksát élete legszebb napján!

Tegye fel a kezét: Ki szeretne egy Benes Anita menyasszonyi ruhát viselni a nagy napon? Ugye nektek is toplistásak ezek a darabok?

Menyasszonyi ruha banner

Daalarna esküvői ruha

Laura Spencer, akit főleg az Agymenőkből, Raj barátnőjeként ismerhettünk és szerettünk meg, kitartóan kereste a menyasszonyi ruháját, és végül egy Daalarna ruhára esett a választása.

Nos, ez annyira nem meglepő, tekintve, hogy a ruha valóban maga a csoda, de neki köszönhetően Benes Anita tervező munkáját most még többen csodálhatták meg a nagy napon. Bár a ruhát sokan túlzásnak tartják, mi el nem tudjuk képzelni, mi baj lehet vele. Egyszerűen gyönyörű!

Hirdetés

A színésznő 2018 februárjában döntött a márka mellett, és elújságolta a nagy nap után, hogy


„Csodásan éreztem magam, mindenki a ruhámról áradozott a nagy napon” – árulta el a színésznő.

Ezt persze egyáltalán nem csodáljuk, és szerencsére az esküvői fotók és videók szerint is minden a pár elképzelése szerint zajlott a januári lagzin.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A real joy sparker ❤️ 📷 by @thegoldcollective #funkysoulmates #officiallyanaunt

Laura Spencer (@itslauraspencer) által megosztott bejegyzés,

Benes Anita esküvői ruha

A divattervező mára a magyar esküvői ruha piac egyik legmeghatározóbb szereplője, rengeteg hazai és nemzetközi sikerrel a háta mögött.

Az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Hong Kongban is kaphatóak a ruhái Európa mellett, és bár az alkalmi ruhái között is érdemes körülnézni, a mi kedvenceink egyértelműen a menyasszonyi ruhák.


Egy Daalarna esküvői ruha sok menyasszony álma, ezért egy cseppet sem volt meglepő a hír, hogy Laura Spencer is egyértelműen a Daalarna ruha mellett döntött.

Az esküvői videókba is érdemes belenézni, nagyon hangulatosak!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WEDDING VIDEO SURPRISE by our dear friends @racheesingh & @mickyremo (Parts 1-6…keep swiping through all 6 clips to see the ceremony through the dance routine in this post. Parts 7-12 are on a second post) Wedding Vendors: Designer/Florals/Coordinator- @thetangerineclub @brittanewtontarron @earthsfriendlyinvader (special shout out to @mauraanderson3 for picking out & picking up our flowers) Venue- @therubystreet Beverages- @hoddebros Food- @hugostacos Dessert- @nomadicepops DJ- @qdjcollective Photos- @thegoldcollective Party Rentals- @lapinataparty Hair- @beautybox2 Makeup- @kellyshewmakeup Dress- @daalarnacouture Dance Choreography- @coldfeetdance #funkysoulmates

Laura Spencer (@itslauraspencer) által megosztott bejegyzés,

Ti mit gondoltok? Valóban túlságosan sokat mutatott a színésznő menyasszonyi ruhája?