Szerencsére egyre több hírt olvashatunk arról, hogy külföldi színészek és énekesek magyar tervezők ruháját viselik különféle rendezvényeken. Laura Spencer, az Agymenők sztárja egy Daalarna esküvői ruha mellett tette le a voksát élete legszebb napján!

Tegye fel a kezét: Ki szeretne egy Benes Anita menyasszonyi ruhát viselni a nagy napon? Ugye nektek is toplistásak ezek a darabok?

Menyasszonyi ruha banner

Daalarna esküvői ruha

Laura Spencer, akit főleg az Agymenőkből, Raj barátnőjeként ismerhettünk és szerettünk meg, kitartóan kereste a menyasszonyi ruháját, és végül egy Daalarna ruhára esett a választása.

Nos, ez annyira nem meglepő, tekintve, hogy a ruha valóban maga a csoda, de neki köszönhetően Benes Anita tervező munkáját most még többen csodálhatták meg a nagy napon. Bár a ruhát sokan túlzásnak tartják, mi el nem tudjuk képzelni, mi baj lehet vele. Egyszerűen gyönyörű!

Hirdetés

A színésznő 2018 februárjában döntött a márka mellett, és elújságolta a nagy nap után, hogy


„Csodásan éreztem magam, mindenki a ruhámról áradozott a nagy napon” – árulta el a színésznő.

Ezt persze egyáltalán nem csodáljuk, és szerencsére az esküvői fotók és videók szerint is minden a pár elképzelése szerint zajlott a januári lagzin.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A real joy sparker ❤️ 📷 by @thegoldcollective #funkysoulmates #officiallyanaunt

Laura Spencer (@itslauraspencer) által megosztott bejegyzés,

Benes Anita esküvői ruha

A divattervező mára a magyar esküvői ruha piac egyik legmeghatározóbb szereplője, rengeteg hazai és nemzetközi sikerrel a háta mögött.

Az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és Hong Kongban is kaphatóak a ruhái Európa mellett, és bár az alkalmi ruhái között is érdemes körülnézni, a mi kedvenceink egyértelműen a menyasszonyi ruhák.


Egy Daalarna esküvői ruha sok menyasszony álma, ezért egy cseppet sem volt meglepő a hír, hogy Laura Spencer is egyértelműen a Daalarna ruha mellett döntött.

Az esküvői videókba is érdemes belenézni, nagyon hangulatosak!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

WEDDING VIDEO SURPRISE by our dear friends @racheesingh & @mickyremo (Parts 1-6…keep swiping through all 6 clips to see the ceremony through the dance routine in this post. Parts 7-12 are on a second post) Wedding Vendors: Designer/Florals/Coordinator- @thetangerineclub @brittanewtontarron @earthsfriendlyinvader (special shout out to @mauraanderson3 for picking out & picking up our flowers) Venue- @therubystreet Beverages- @hoddebros Food- @hugostacos Dessert- @nomadicepops DJ- @qdjcollective Photos- @thegoldcollective Party Rentals- @lapinataparty Hair- @beautybox2 Makeup- @kellyshewmakeup Dress- @daalarnacouture Dance Choreography- @coldfeetdance #funkysoulmates

Laura Spencer (@itslauraspencer) által megosztott bejegyzés,

Ti mit gondoltok? Valóban túlságosan sokat mutatott a színésznő menyasszonyi ruhája?