Gyerekkorod óta arról álmodoztál, hogy igazi hercegnőként vonulsz az oltár elé a nagy napon? Egész biztos nem vagy egyedül! A Disney és az Allure Bridals most valóra váltja minden felnőtt kislány álmát, hisz megszületett az igazi Disney esküvői ruha kollekció!

Disney esküvői ruha kollekció – Az inspiráció

A Disney és az esküvői ruhákra szakosodott Allure Bridals kollaborációját természetesen a Disney – hercegnők inspirálták. A „Tündérmese” névre keresztelt kollekció során a tervezők eljátszottak a gondolattal, milyen ruhákban mennének férjhez a hercegnők, majd megrajzolták, és meg is valósították ezeket a ruhakölteményeket.

A 16 darabból álló kollekcióban többek között megtalálhatjuk Belle, Ariel, Tiana, Aranyhaj, Hófehérke, Csipkerózsika és Hamupipőke menyasszonyi ruháit, és bár még csak néhány illusztrációt láthatunk a mesés ruhákról, egyértelműen a mesehősök eredeti ruháit használták alapul, csodás sziluettekkel és izgalmas anyagkombinációkkal kiegészítve.

A Disney és Allure Bridals együttműködése

A nyilatkozatokból úgy tűnik, mindkét cég nagyon élvezte a közös munkát. Az Allure Bridals vezérigazgatója, Kelly Crum boldogan mesélte: A cégnél mindenki jól tudja, hogy milyen sokan szeretnek bele kislányként a Disney-hercegnőkbe. A karakterek életútja, a klasszikus mesefilmek varázsa, és a gyönyörű ruhák is ámulatba ejtik őket. A designercsapat minden apró részletre nagy figyelmet fordított, hogy a lehető legjobban vissza adják a mesék hangulatát, illetve a főszereplők ruháinak stílusát.

Kelly viccesen megjegyezte azt is, hogy a szőke herceget és a fehér lovat nem tartalmazza a kollekció… 

Mikortól lesz látható a Disney esküvői ruha kollekció?

Igaz, a közösségi média felületein még csak illusztrációkat láthatunk a Disney – hercegnős esküvői ruhakollekcióról, már így is ámulunk és bámulunk… Áprilisban azonban lerántják a leplet, és hivatalosan a New Yorki-i esküvői divathéten debütálnak a mesebeli menyasszonyi ruhák.

Hirdetés

Hol és mennyiért lesz kapható?

Mondhatjuk, hogy igen borsos ára lesz a Disney-hercegnős menyasszonyi ruháknak. A New York –i esküvői divathét után azonnal piacra is dobják őket, de kizárólag az észak-amerikai esküvői szalonokban, hét exkluzív darab pedig Kleinfeld New York-i üzletében lesz elérhető. Tehát, ha valaki például Ariel menyasszonyi ruháját szeretné magára ölteni, mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A ruhák 370 ezer forintos árnál kezdődnek, de könnyen elérhetik a 775 ezer forintos árat is. A Kleinfeldben kapható hét szett ára pedig valóban a csillagos eget célozta meg, 1 millió és 3 millió forint közötti árakkal.

Igaz, a madarak azt csiripelik, hogy készül a kollekciókból egy olcsóbb, kevésbé minőségi, diszkont verzió is…

Disney esküvő – elképesztő káprázat és pompa!

 

Az igazi hercegnős menyasszonyi ruha nem álom többé! Nemsokára minden Disney – hercegnő bűvöletében felnőtt „kislány” megcsodálhatja, kedvenc tündérmesei hősnője esküvői ruháját.