Tütü az esküvőn? Lemernénk fogadni, hogy imádjátok a balerina szoknyákat! A habos, könnyű, légies darabokat, amelyben úgy érzitek magatokat, mint egy bolondos hercegkisasszony, igaz? Nem nehéz szeretni ezeket a darabokat, ezt mi is jól tudjuk, sőt, arra buzdítunk titeket, hogy bátran viseljétek őket a nagy napon is!

Hirdetés

Esküvői tütü?!

Pontosan ismerjük mi is azt az érzést, amikor egy áruház gyermekruha osztályán csak körbe-körbe forgunk, és a rengeteg tütü láttán az az egy kérdés jut eszünkbe: Felnőtt méretben miért nem készítenek ilyeneket? Persze nyilván néhány helyen hozzáférhetünk ezekhez a bájos darabokhoz, de az azért mégiscsak igazságtalan, hogy mi nem választhatunk magunknak a hét minden napjára egyet-egyet. Szerencsére az esküvők világában sem ismeretlenek már a balerina szoknyák, ezért nem lehetetlen gyönyörű példányokhoz jutni. Mutatjuk, hogyan viseljétek őket, ha igazán stílusosak szeretnétek lenni az esküvőtökön!

Tütü és kiegészítői

Egy tütühöz azért mégiscsak vagány menyasszony dukál, így talán nem meglepő számotokra, ha azt állítjuk, hogy egy balerina szoknyás szett esetében nem kizárólag a szoknya bizonyulhat rendhagyónak, de a kiegészítők is. Amennyiben egy parányit mégis ragaszkodnátok a hagyományos menyasszonyi viselethez, válasszatok hófehér tütüt, és hozzá nude, vagy fehér cipőt, a felső pedig nyugodtan legyen egyszerű, és letisztult, hiszen úgyis a szoknya lesz a középpontban. A fátylak közül mindenképpen a rövidebb darabok között nézelődjetek, és bátran hagyjátok lazán a hajatokat. Vidám, huncut loknikban.

Menyasszonyi ruha banner

Csak lazán!

Ha még bevállalósabbak vagytok, és szívesen kacérkodtok a különféle stílusok keverésének gondolatával, szervezzetek rusztikus vagy western témájú esküvőt, és viseljetek a nagy napon a szoknyához farmeringet. A vendégek biztosan csodálkozni fognak, ha korábban hagyományos menyasszonyi ruhát képzeltek el rajtatok, de mi tartjuk magunkat ahhoz az elképzeléshez, hogy minden menyasszonynak joga van olyan ruhában kimondani az igent, amilyen a szíve vágya. Ha nektek egy menta vagy púderrózsaszín balerina szoknya az álmotok, hát mi azt mondjuk: Minden bele!

Tipp!

A menyasszonyi ruhaszalonokban nyugodtan kérdezzetek rá, hogy tartanak-e ilyen különleges szoknyákat, de sok menyasszony egyből varrónőt keres magának, és megrohamozza őt a magazinokból kivágott, vagy a Pinterestről letöltött képekkel. Sosem baj, ha tudjátok, mit szeretnétek, csak mindig hallgassátok meg a szakértők tanácsait a megvalósítást illetően!

A balerina szoknyákat viselhetitek akár lapos balerina cipővel, akár tűsarkú topánkával is, mindenképpen izgalmas lesz az összhang. Ügyeljetek arra, hogy jól válasszatok helyszínt mind a szertartáshoz, mind pedig a lagzihoz! A templomban nem igazán illik farmeringben és tornacipőben megjelenni, de egy szabadtéri esküvő esetében (akár egy virágokkal díszített kertben, akár egy erdő széli lovardában) kiváló ötlet lehet!

Fontos a harmónia!

A dekorációnak, a csokornak és természetesen – talán mondanunk sem kell – a vőlegény öltözetének is passzolnia kell a tütühöz. Gondoljatok bele, hogy egy frakk-tütü páros igen érdekesen mutatna az esküvői képeken, és egymás mellett is. Bár azt tanácsoltuk, hogy nyugodtan keverjétek a stílusokat, a jelige az, hogy mindent mértékkel! Ha mégis valami vidám forgatókönyvet dédelgettek a fejetekben, azt valósítsátok meg egy kreatív fotózás keretein belül!

És végül: gondoljatok a koszorúslányokra is! Akár egészen pici kislányok, akár barátnők töltik be majd ezt a nagyon népszerű és megtisztelő posztot, keressetek nekik is vidám tütüket! A színes darabok itt is jó döntésnek bizonyulhatnak, így a rózsaszín, és minden más vidám fagyiszín is. A szoknyákhoz jól illenek a virágkoronák is, ezért ezek között is keresgéljetek bátran, mert szinte biztos, hogy beleszerettek pár darabba! Ne hagyjátok magatokat eltántorítani a céltól, repkedjetek a felhők felett pár méterrel tütüben a nagy napon!