Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Elképesztő 2018-as modellek OSCAR DE LA RENTA birodalmából
Elképesztő 2018-as modellek OSCAR DE LA RENTA birodalmából

Elképesztő 2018-as modellek OSCAR DE LA RENTA birodalmából

Ha csak annyit mondunk nektek, hogy „klasszikusan elegáns, virágdíszítésű menyasszonyi ruhák”, az első tervező, aki eszetekbe jut róla, az Oscar de la Renta, igaz? Ruháit az egész világon imádják, népszerűsége évtizedek óta töretlen, a 2018-as menyasszonyi ruha kollekció darabjai pedig felülmúlhatatlanok.

Menyasszonyi ruha banner

A tervező Santo Domingóban született 1932-ben egy jómódú családban, és olyan szakemberek mellé szegődött tanulni, mint Cristobal Balenciaga, később pedig Antonio Castillo segédje lett. 1960-ban alapította saját márkáját New Yorkban, és korának legnagyobb divatikonja, Jackie Kennedy is a vendégei között volt.

Tudtátok?

Oscar de la Renta a rengeteg „A-listás” színésznő és énekesnő mellett számos amerikai first ladyt is öltöztetett, így Jackie Kennedyt, Betty Fordot, Nancy Reagant, Hillary Clintont, Laura Busht és Michelle Obamát is.

Elképesztő 2018-as modellek OSCAR DE LA RENTA birodalmából

Oscarde la Renta a klasszikus, elegáns stílusáról, és virágdíszítésű ruháiról volt ismert. 2014-ben hunyt el, előtte sokáig kereste utódját, végül a helyét Peter Copping vette át 2016-ig, aki öt évig a Nina Ricci divatház művészeti igazgatója volt, majd ezután a Laura Kim- Fernando Garcia tervező-duót nevezték ki kreatív igazgatónak.

Talán emlékeztek rá, hogy mekkora figyelmet és elismerést kapott George Clooney feleségének, Amal Alamuddin emberi jogi ügyvédnek a menyasszonyi ruhája, melyet szintén Oscar de la Renta tervezett. Azt rebesgetik, hogy Amal hihetetlen esküvői ruhája 380.000 dollárba került. A tervező ruháit többek között Amy Adams, Oprah Winfrey, Penélope Cruz, és Sarah Jessica Parker is viselte.

Elképesztő 2018-as modellek OSCAR DE LA RENTA birodalmából

A divatmárka 2018-as kollekciójában számos virágos darabot találhattok, de szolidabb, letisztultabb modellek közül is választhattok, ha ragaszkodtok magához a márkához. Mi a picike koszorúslány ruhákat is imádjuk, egytől-egyig tündériek és szuper stílusosak.

A menyasszonyi ruhák között abroncsos és testhezálló ruhák is helyet kaptak, a virágdíszítésnek köszönhetően pedig egy virágoskertben érezhetitek magatokat még akkor is, ha csak szemezgettek a kínálatból.

Elképesztő 2018-as modellek OSCAR DE LA RENTA birodalmából

Elképesztő 2018-as modellek OSCAR DE LA RENTA birodalmából

Kate Middleton menyasszonyi ruhájáról annak idején természetesen Oscar de la Renta is véleményt mondott, ami így hangzott:

“Nagyon hagyományos ruha egy nagyon tradicionális esküvőhöz. Nem egy mindennapi darab. Nem volt 50 méteres uszálya, és nem volt túlhímezve. Ez egy tradicionális ruha volt egy olyan elragadó lánynak, akinek nem kell sok a boldogsághoz.”

Ha beleszerettetek a márkába, látogassatok el a weboldalra is, elképesztő cipőkre és kiegészítőkre bukkanhattok!

Fotók: oscardelarenta.com