Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Elképesztően szép volt Weisz Fanni menyasszonyi ruhája!
Weisz Fanni menyasszonyi ruhája

Elképesztően szép volt Weisz Fanni menyasszonyi ruhája!

A pécsi modell és esélyegyenlőségi aktivista a közelmúltban mondta ki a boldogító igent Hajmásy Péternek, az esküvő óta pedig számos fotó látott napvilágot a nagy napról. Mi elöljáróban csak annyit mondunk, hogy Weisz Fanni menyasszonyi ruhája egyszerűen tökéletes volt, minden részletét imádtuk! Ja, és a lagzira választott ruhától is tátva maradt a szánk. Nézzétek csak!

Menyasszonyi ruha banner

A hallássérült fotómodellt 2010-ben ismerte meg közelebbről az ország, ezt követően pedig a Magyar Baptista szeretetszolgálat jótékonysági nagykövete, és az Afrika-Magyar Egyesület sajtószóvivője lett. A szépségkirálynő című műsor közönségdíjasaként az egész országot lenyűgözte szépségével, ám kevesen tudják róla, hogy a Pécs Város Arca címet is neki adományozták.

Párja, Hajmásy Péter kosárlabda játékos 2016 nyarán titokban jegyezte el Fannit, az esküvőre azonban csak most került sor.

Adam Hanga (@hangaadamonline) által megosztott bejegyzés,

Weisz Fanni menyasszonyi ruhája

A szépségkirálynő esküvőjéről még most, napokkal a szertartás után is igen kevés részletet lehet tudni, de a fotók alapján kiderült, hogy Weisz Fanni menyasszonyi ruhája 2 darabból állt.

Fanni egy hófehér, csipkés menyasszonyi ruhában ment férjhez a budai hegyekben, ruhájának felső része csupa csipke volt, az A-vonalú, abroncsos szoknya pedig lágyan lengte körbe a modell csodás alakját. Fanni haja lazán fel volt tűzve a nagy napon, hozzá szolid, apró fülbevalót, és hófehér rózsákból kötött menyasszonyi csokrot viselt.

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

Weisz Fanni (@realweiszfanni) által megosztott bejegyzés,

A modell a második ruhát a lagzin viselte, ami egy ezüstös-lilás színű, mélyen dekoltált darab volt, csillogó felsőrésszel, és szatén masnival a derekán. A pár a lakodalomról sajnos nem osztott meg részleteket, az esküvőn azonban több ismert ember is részt vettük, köztük Vujity Tvrtko is.

Az esküvői dekoráció – ahogyan a képeken is láthatjátok – nagyon természetes és letisztult volt, hófehér virágok díszítették a szertartás helyszínén álló boldogságkaput, de az arany és a csillogás is visszaköszönt a díszítésben. A helyszínválasztás kiváló döntésnek bizonyult, ugyanis a szabadtéri helyszínen tartott esküvőről elképesztően szép fotók készültek. Weisz Fanni menyasszonyi ruhája fantasztikus volt, és imádtuk a pár esküvői fotóit, reméljük, ti is így vagytok vele.

Tvrtko Vujić (@tvrti) által megosztott bejegyzés,

Sok boldogságot kívánunk a párnak, és reméljük, hogy a közeljövőben több információt is megoszthatunk veletek az esküvő részleteiről!

Borítókép: Weisz Fanni Instagram