Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Ellie Goulding négy menyasszonyi ruhája
Ellie Goulding esküvője

Ellie Goulding négy menyasszonyi ruhája

Igazi mesés esküvőn kelt egybe Ellie Goulding énekesnő és szerelme, Caspar Jopling. Ellie Goulding neve biztosan ismerős számotokra, ha máshonnan nem, hát onnan, hogy ő énekelte a Szürke ötven árnyalata című nagysikerű film betétdalát.

Ellie Golulding négy menyasszonyi ruhát viselt a nagy napon, ami még a sztárok életében is igen soknak számít, hiszen legtöbben maximum két ruhát választanak az esküvőjükre! A pár egyébként két éve jött össze egymással, de úgy tűnik, odavannak egymásért, hiszen már oltár elé is vezették egymást.

Ellie Golulding négy menyasszonyi ruhája

A hétvégén házasodott össze Ellie Goulding és Caspar Jopling, a tündérmesébe illő ceremónia pedig akár királyi esküvőnek is tűnhetett, hiszen a házasulandók alaposan megadták a módját az ünneplésnek. A menyasszony példának okáért négy ruhát is viselt, amelyek közül egyik szebb volt, mint a másik.

Menyasszonyi ruha banner

Lássuk tehát, milyen volt a négy kiválasztott ruha!

Ellie Goulding egy igazán hagyományos, a szokásos stílusához képest meglepően visszafogott, Natacha Ramsay-Levi kreálta, viktoriánus stílusú ruhát választott az esküvőre, amelyhez fodros garbónyak tartozott, és horgolt csillagok díszítették. A konzervatív ruha azonban így is elnyerte a sajtó tetszését, és az énekesnő is nagyon boldogan viselte a rendhagyó darabot.

Kiderült azonban, ez csak a templomi viselete volt, és három másik ruhát is viselt a továbbiakban a nagy napon. Az egyik közülük egy ejtett vállú darab volt, amit egyenesen Meghan Markle esküvői ruhájának tervezője, Stella McCartney álmodott meg a számára. Ugye ráismertek a tervező stílusára Ellie ruháján?

Rendhagyó menyecske ruha – hófehérben!

A Love Me Like You Do énekesnője imádja a merészebb, csillogóbb darabokat, így sokan ilyen ruhát vártak tőle a menyegzőjére. Nem okozott csalódást, ugyanis a harmadik ruha felsőrésze nagyon különleges volt: gyöngyök alkották az álomszép kreációt.

A negyedik ruha egyértelműen a bulira készült. A szűk minit egyedi, buggyos vállrésszel és fehér chokerrel dobták fel.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Intimate pictures from Ellie Goulding and Caspar Jopling’s wedding looked beaut! Ellie changed 👗 four times. The pair tied the knot in a formal ceremony at York Minster Cathedral at 3pm on Saturday. Guests including Katy Perry and Orlando Bloom, James Blunt and Sarah Ferguson then let their hair down at a lavish reception hosted at stately home Castle Howard. • • • #elliegoulding #ellie #elliegouldingfan #elliegouldingqueen #elliegouldingconcert #starryeyed #yoursong #married #justmarried #weddingday #casparjopling #caspar #ellieandcaspar #york #orlandobloom #orlando #katyperry #siennamiller #sienna #princesseugenie #princesseugenieofyork #princessbeatrice #thenikkidiaries #nikkisnews #nntv

The Nikki Diaries (NEW ACC) (@thenikkidiaries_) által megosztott bejegyzés,

Az esküvőn olyan hírességek vettek részt, mint Beatrice és Eugénia hercegnő, valamint édesanyjuk, Sarah Ferguson, az egykori Sára hercegné. Katy Perry, Orlando Bloom valamint Sienna Miller is megjelentek a ceremónián.  Ugye megmondtuk, hogy nem mindennapi esküvője volt a párnak?