Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Elő a virgácsokkal! Legyél szexi menyasszony miniben!

Elő a virgácsokkal! Legyél szexi menyasszony miniben!

Gyerekkorotok óta az az álmotok, hogy egy rendhagyó ruhában mondjátok ki a boldogító igent? Egy mini menyasszonyi ruha eredeti és egyedi választás lehet az esküvő napjára, ha betartjátok a miniruhák viselésére vonatkozó alapszabályokat, és megbolondítjátok őket egy-két rafinált kiegészítővel.

Menyasszonyi ruha banner

Nem minden menyasszony vágyik hatalmas abroncsos ruhára, földig érő tüllre, vagy éppen testhez álló, uszályos sellőfazonú darabra. Vannak, akiknek a testalkatához, személyiségéhez vagy a temperamentumához nem illik a klasszikus értelemben vett hosszú, ünnepélyes menyasszonyi ruha, sokkal inkább egy egyedi, különleges rövid fazon. Persze a helyszín, az esküvő stílusa és témája is sokat alakíthat az öltözet kiválasztásán. Lássuk, milyen elképesztően szexis ruhák mosolyognak rátok a polcokról!

Kinek ajánljuk?

Nincs értelme köntörfalazni, ezt a ruhafazont csak azoknak a lányoknak ajánljuk, akiknek elég formás a lábuk a minihez. Nem kell, hogy olyan hosszú combotok legyen, mint Claudia Schiffernek, de nem árt, ha formás a vádlitok, mint Tyra Banksnek. Elsősorban a formás, izmos lábakon mutat jól a miniruha, tehát teljesen mindegy, hogy magasak vagytok, vagy kifejezetten alacsonyak, nem ez a lényeg.

Ha nem vagytok biztosak abban, hogy jól festenétek miniben, kérdezzétek meg bátran egy rokontól, családtagtól vagy baráttól, akinek bíztok a véleményében, és kellően őszinte hozzátok. Ez főleg a ti érdeketek, úgyhogy készüljetek fel a kritikára, és fogadjátok el, hogy sajnos nem mindenkin előnyös egy extra rövid ruha.

Fontos tanács!

Most nem a strandra készültök, minden bizonnyal ez lesz életetek legszebb napja, ezért ügyeljetek rá, hogy ne mutassatok meg minden lehetséges bőrfelületet, csak annyit, amennyitől még ízléses, és dekoratív marad az összkép.

Kristinus

A legnépszerűbb stílusok

  • Bohém – A laza, kicsit hippi fazonú ruhák nagy kedvencek a rusztikus, a tengerparti és a bohém stílusú esküvőkön, ugyanis ezekhez egyaránt remekül passzolnak a csizmák, és a magassarkú cipők is, de akár mezítláb is maradhattok. A természet közeli helyszínek, a virágkoronák, a laza loknik, és a fonott kontyok tökéletesen illenek egy ilyen stílusú miniruhához, ami gyakran a hófehér helyett ekrü színben pompázik, egy kis csipkével díszítve. Kedvelitek a mezei virágokat? Álomszép csokor készülhet belőlük ehhez a ruhához!

  • Hosszú ujjú – Talán nem is gondolnátok, mennyire szép lehet egy olyan miniruha, aminek a felső részén hosszúak a ruhaujjak. Izgalmas kontrasztot alkot a kettő egymással, főleg akkor, ha egy feltűnő cipővel, vagy egy egyedi fátyollal kombináljátok. A cipő lehet nude, fehér, ekrü, de akár hupilila is, ez a fantáziátokra van bízva, de az ékszereket érdemes kissé szigorúbb szemmel kiválasztani. A hosszú ujjakhoz és a zárt nyakhoz jól illik egy színes virágkorona, vagy egy hangsúlyos fülbevaló.

  • Gazdagon díszített – Ennél a ruhánál szinte mindegy, hogy hosszú vagy rövid az ujjhossz, a dekoltázs mérete sem mérvadó, a mintája és a díszítettsége viszont annál inkább. Lehet rajta csipke, gyöngy, flitter, vagy akár hímzés is, elképesztően jól mutathat mindegyik, ha hagyjátok, hogy maga a ruha érvényesüljön, és a különlegességét csak natúr, egyszerű kiegészítőkkel emelitek ki. Az esküvői fotózás közben érdemes közeli képeket is kérni a fotóstól, hogy az utókor számára is meg legyen örökítve ez a pazar, egyedi darab.

  • Csajos, „A” vonalú ruha – Lehet csónaknyakú, „V” kivágású, vagy akár pánt nélküli a felsőrész, a lényeg, hogy a szoknya gyönyörű „A” vonalú legyen. Ez egy hihetetlenül nőies ruhafazon, ami a kissé teltebb menyasszonyokon is remekül mutat. A szűkített derékrész igazi homokóra alakot farag bárkinek, ki ne hagyjátok a ruhapróba közben! Dobjátok fel olyan csajos kiegészítőkkel, mint a statement nyaklánc, vagy fülbevaló, esetleg egy extrém színű vagy formájú virágcsokor.

  • Rendhagyó, formabontó darabok – Nem csak a kifutókon, de az esküvők világában is egyre népszerűbbek a formabontó darabok, amelyek egy kicsit felrázzák a násznépet érdekes szoknya-, vagy felsőrészükkel. Esetleg mindkettővel egyszerre. Ezek azok a darabok, amelyek valóban csak a vékony, elképesztően formás alakon mutatnak igazán jól, viszont garantáltan beírják magukat a legemlékezetesebb menyasszonyi ruhák NAGY KÖNYVÉBE.

Megtetszett a gondolat, hogy miniben mondjátok ki az igent? Mérlegeljétek, hogy milyen szempont alapján szeretnétek kiválasztani a menyasszonyi ruhát, és keressétek meg a legszebb cipőt, amiben a lábatok olyan lehet, akárcsak Palvin Barbié!