Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Ez igen! Imádjuk Vera Wang 2019-es tavaszi/nyári ruháit!
Vera Wang menyasszonyi ruha

Ez igen! Imádjuk Vera Wang 2019-es tavaszi/nyári ruháit!

Azt eddig is tudtuk, hogy Vera Wang menyasszonyi ruhái fantasztikusak, de a 2019-es tavaszi/nyári kollekció annyira tökéletes, hogy talán még azoknak a menyasszonyoknak is meghozza a kedvét ahhoz, hogy színes menyasszonyi ruhát viseljenek, akik eddig el sem tudnák képzelni, hogy ne fehérben mondják ki a boldogító igent.

Ha jövőre tartjátok az esküvőtöket, itt az idő, hogy inspirációt gyűjtsetek a világhírű tervező kollekciójából. Sőt, talán rátaláltok álmaitok színes Vera Wang menyasszonyi ruhájára is!

Akik már rá voksoltak!

Menyasszonyi ruhái a hírességek körében is nagyon népszerűek, így pl. olyan stílusikonok is rábízták a tervezőre a menyasszonyi ruhájukat, mint Mariah Carey, Victoria Beckham, Sharon Stone, Uma Thurman, vagy éppen Jennifer Lopez.

Menyasszonyi ruha banner

Vera Wang 2019-es kollekciója

Nagyon jól teszitek, ha jövőre a nude, a sárga, a pasztell rózsaszín és a halványlila darabok között keresgéltek, ugyanis a hófehér menyasszonyi ruhák mellett ezek mindenképpen labdába rúgnak 2019-ben. Persze Vera Wang azokra is gondolt, akik feltűnő, tűzpiros ruhában vonulnának az anyakönyvvezető elé, így ha rendhagyó ruhával kápráztatnátok el a vőlegényeteket, itt a remek alkalom rá!

A 2019-es kollekció egyértelműen a rétegezésről, a színek keveredéséről és a légies anyagokról szól majd. A kollekció legtöbb darabjára az egyszerű, szolid, pánt nélküli felsőrész, és a hatalmas, uszályos szoknyarész jellemző, néhol virágokkal, vagy szalagokkal.

Ha a testhezálló menyasszonyi ruhákat kedvelitek inkább, akkor is találtok magatoknak gyönyörű darabokat, bár nem árt tudni, hogy Vera Wang ez esetben egyértelműen a nude színre szavaz.

Kristinus

Vera Wang menyasszonyi ruhái

A 2019-es kollekció darabjai

Nem csigázzuk tovább a kedélyeket, máris mutatjuk a ruhákat, amelyek merőben megváltoztatják majd a fehér menyasszonyi ruhához kötődő álmaitokat és elképzeléseiteket.

A korábban említett szalagok és masnik egyébként annyira hangsúlyosak lesznek, hogy talán még a sárga fátyolnál is jobban felhívják majd magukra a figyelmet.

Vera Wang menyasszonyi ruhák

Vera Wang menyasszonyi ruhák

Vera Wang menyasszonyi ruha

Vera Wang menyasszonyi ruha 2019

El tudjátok képzelni magatokon a 2019-es kollekció darabjait? Mi egytől-egyig imádjuk őket, bár Vera Wang ruháit minden évben alig várjuk!

Borítókép: Vogue

Fotók: www.verawang.com