Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Ahol a menyasszonyi ruhák életre kelnek – Fanny Fashion
Fanny Fashion menyasszonyi ruha

Ahol a menyasszonyi ruhák életre kelnek – Fanny Fashion

Karácsony

Menyasszonyként nem vágytok másra, mint fejest ugrani a csodaszép fehér anyagok, tüllök, gyöngyök, és kövek világába, akárcsak Dagobert bácsi a felhalmozott kincsekbe? Elmerülnétek a különféle stílusokban, rafinált kivágásokban és szexi formákban? Talán már össze is gyűjtöttétek az összes kedvenc Insta és Pinterest fotótokat egy külön mappába. Igazunk van? Rátalálni a menyasszonyi ruhák között arra a darabra, amiről kisgyerekként álmodoztatok, hihetetlenül nehéz, de igazán varázslatos feladat. A kód neve sok esetben csak ennyi: Fanny Fashion.

Kristinus
Hirdetés

Fantasztikus érzés, ha kizárólag nektek készül az áhított álomruha. Minden részlete pontosan olyan lesz, mint a mesékben, csodás benne az alakotok, és kihozza a személyiségetek legizgalmasabb jegyeit. Ismerjétek meg közelebbről azt a varázslót, aki képes valóra váltani minden elképzeléseteket!

Menyasszonyi ruha banner

Fanny Fashion: „Minden az esküvőről szól”

Dévényi Fanni 2011-ben kezdett el esküvői ruhákat készíteni, mára pedig annyira tele van a naptára, hogy bizony minden megkeresést már nem is tud elvállalni. Rengeteg gyakorlásra volt szüksége ahhoz, hogy rutin legyen számára egy álomruha elkészítése, ma azonban már nem is kell hirdetnie magát, hiszen a menyasszonyok egymásnak adják meg a telefonszámát, és ragaszkodnak a keze munkájához.

Ugyan számára – a bőség zavarában – nem létezik álomruha, azt garantálni tudja, hogy a ti álomruhátok csodaszép lesz a nagy napra. Fontos számára a minőség, és mivel mindig a maximumra törekszik, ezért úgy készíti el a ruhátokat, mintha csak a sajátját varrná éppen.

Van olyan ruha elképzelés, ami számára is kemény dió, de nem riad vissza a nehézségektől. Még a képtelen ötleteket és kéréseket is képes úgy megvalósítani, hogy egy forró, szexis menyasszonyi ruha is titokzatosnak tűnjön a nagy napon! Legalábbis a szertartás idejére.

 

Mihalik Roland Photography

„44 menyasszonyi ruha egyetlen év alatt”

Igen, jól olvastátok. Nagyjából 44 menyasszonyi ruha készül Fanni csodabarlangjában egyetlen év alatt. A Fanny Fashion menyasszonyi ruhák pedig egytől egyig egyediek, és különlegesek.

A menyasszonyok általában elküldenek egy (vagy több) fotót Fanninak, amin látható, hogy milyen ruhára vágynak. Sokan 5-6 különböző menyasszonyi ruhából szeretnének egyet összegyúrni úgy, hogy lehetőleg minden részlet olyan legyen, mint amilyen ruhát a lelki szemeik előtt látnak.

Ha ti is hasonló nehézségekkel küzdötök, és sehogyan sem találjátok azt a ruhát, ami minden szempontból megfelel számotokra, mondjatok le az esküvői ruhaszalonokról, és hívjátok fel Fannit. Ő tudni fogja, hogyan csaljon mosolyt az arcotokra egy-egy kreatív ötlettel.

És bár hisz abban, hogy mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy honnan szerzi be a ruháját, elég gyakori problémának találja azt, hogy a menyasszonyok nagy része bizony nem jelez vissza, ha a megbeszélés után végül mégsem vele készíttetné el a ruháját. Kérünk benneteket, hogy erre nagyon figyeljetek oda, hiszen ez a szalonoknál is nagyon gyakori jelenség!

Fanny Fashion menyasszonyi ruhák

Ilyen egy Fanny Fashion ruhapróba

Az első találkozás során Fanni ruhaméretet vesz, és lefixálja veletek a ruhák anyagát és fazonját. Fontos megbeszélni még azt is, hogy milyen hosszú legyen a ruha ujja, vagy mennyire legyen bő a szoknya. Sok menyasszonynak azzal van problémája, hogy a szalonokban nem talál a méretében ruhát, de Fanni örül a kihívásoknak, így nyugodtan keressétek akkor is, ha molett menyasszonyi ruhát szeretnétek készíttetni.

Minden esetben rákérdez a dekoráció színére, és az esküvő stílusára is, mert ehhez érdemes igazodnia a menyasszonyi ruhának is. Egy kastélyban tartott, elegáns esküvőhöz például kevésbé passzol egy rövid ruha, a vintage ruhák pedig nem feltétlenül illenek egy modern esküvőhöz. A ruhának illeszkednie kell a menyasszony magasságához és alkatához, így fontos az is, hogy mennyire kivágott egy ruha, és milyen rövid egy szoknya.

Ha vékonyak és alacsonyak vagytok, Fanni nehéz anyagot nem szívesen ad rátok, de persze nagyon rugalmasan kezeli a kéréseket, és elfogadja, hogy van, akit lehet irányítani, és van, akit nem. Egyszerre több ruhát készít, az pedig ruhafüggő, hogy hány alkalommal kell menni próbálni, de közben többször is kipróbálhatjátok, hogy mennyire érzitek jól magatokat a ruhában, így később is lehet még igazítani az elképzeléseken.

Fanny Fashion esküvő

 „Az apróságokra is mindig figyelek”

Az olyan apróságokra is odafigyel, mint hogy a menyasszonyi cipő, a harisnya/combfix színe, és a vőlegény ingének árnyalata is passzol-e a menyasszonyi ruhához, illetve hogy milyen szín köszön vissza a csokorban és virágdekorációban.

A menyasszonyok körében most a törtfehér ruhák sokkal népszerűbbek, mint a hófehér darabok, de a színes menyasszonyi ruhák is reneszánszukat élik. Vannak menyasszonyok, akik odavannak például az ombre (színátmenetes) ruhákért, így egy pinkből törtfehérbe, és tejeskávéból törtfehérbe olvadó menyasszonyi ruha sem okoz Fanni számára fejtörést. Nyugodtan ostromoljátok, ez a lány annyira maximalista, hogy nem fognak ki rajta a rafinált kérések sem!

Képzeljétek!

Kolozsvárról és Pozsonyból is érkeznek hozzá menyasszonyok, nem véletlenül! Sokan egy egész napot utaznak hozzá azért, mert tudják, hogy nála igazán jó kezekben van minden menyasszonyi ruha.

Fanny Fashion

Fanny Fashion elérhetőségek:

E-mail: devenyifanni@hotmail.com

Tel.: +36 70 522 4612

Facebook: facebook.com/fannyfashionhungary/

Instagram: www.instagram.com/devenyifanny/

Fanny Fashion ruhák

„Kőkemény pszichológus is vagyok”

Biztosan tudjátok, milyen érzés az, amikor összecsapnak a fejetek fölött a hullámok. Hirtelen túl nagy falatnak tűnik az esküvőszervezés, és legszívesebben átugranátok a következő heteket, vagy hónapokat. Ilyenkor jól jön egy olyan ember, aki néhány szóval annyira meg tud nyugtatni benneteket, hogy ismét rózsaszínben látjátok a világot.

Fanni amellett, hogy menyasszonyi ruhákat készít, olykor mint pszichológus is foglalkozik a menyasszonyokkal. Előfordult, hogy egy menyasszony nem várta az esküvőjét a menyasszonyi ruha problémák miatt, de a ruha átalakítás után sírva fakadt, olyan boldog volt. Sokat számít tehát, hogy megértő fülekre talál-e valaki egy-egy szolgáltató személyében.

„A nagy napjára készül minden menyasszony, ezért nagyon fontos, hogy lelkileg is támogassam őket. Sokan megosztják velem a gondolataikat és a kételyeiket, én pedig megpróbálom őket a helyes vágányra terelni anélkül, hogy tanácsot adnék.”

Fanny Fashion

Ezernyi terv és ötlet, egy csodás menyasszonyi ruha, és egy profi varrónő. Ennyi elég ahhoz, hogy azt érezzétek, hogy igenis valóra válnak a tündérmesék. Fanni valóra váltja őket a habosbabos anyagokkal, fodrokkal, tüllökkel és persze azzal a szaktudással, ami az ország egyik legjobb szakemberévé teszi őt!

Borítókép: Pertilla photography

Képek: Mihalik Roland photography, Beloved weddings

Karácsony

Témába vág

Nézd meg, milyen mesés volt Priyanka Chopra menyasszonyi ruhája – VIDEO! Emlékeztek még a 2018-as év eljegyzési bulijára? Természetesen Priyanka Chopra nevéhez fűződik a Tiffany-eljegyzés, aki egy 855.000 dolláros gyémánt és platina nyakláncot, valamint egy 580.000 dolláros gyémánt fülbevalószettet viselt magán ezen a nap...
Menyasszonyi ruha trend 2019 – Válaszd az Igazit! Hála a Bridal Fashion Week-nek, pontosan tudjuk, hogy milyen varázslatos lesz a menyasszonyi ruha trend 2019-ben. Varázslatos? Ugyan már, annál sokkal-sokkal különlegesebb! 2019-ben minden menyasszony megtalálhatja a személyiségéhez és az alakjához l...
Terhes menyasszonyi ruha tippek, és mesés inspirációk! Egy kisbaba érkezése maga a csoda! Ilyenkor csak magadra figyelsz, és arra a kis csöppségre, akit a szíved alatt hordasz. Együtt dobban a szívetek, együtt vesztek levegőt, együtt sétáltok az oltár elé… Ha várandós menyasszony vagy, számolnod kell enn...
Ez igen! Mandy Moore menyasszonyi ruhája elképesztően egyedi! Dobpergést kérünk! Ha van olyan menyasszonyi ruha, amire azt mondjuk, hogy rendhagyó, és hihetetlenül egyedi, akkor Mandy Moore menyasszonyi ruhája biztosan az. Többször hívtuk már fel a figyelmeteket arra, hogy a púderrózsaszín ruhák borzasztóan nép...
10+1 ikonikus menyasszonyi ruha a filmvászonról Hány olyan csajos pizsiparti volt már az életünkben, ahol bevackoltuk magunkat a kanapéra egy kis nasival és a legjobb barátnőinkkel, és a romantikus filmek kánaánjában lubickoltunk? Rengeteg! Kellenek is az ilyen esték, főleg egy esküvő előtt. Hogy ...
Minden idők 15 legdrágább menyasszonyi ruha modellje Az, hogy egy menyasszony rengeteg díszítést képzel-e el a ruhájára, vagy különlegesen egyedi ruhát terveztet-e, nagymértékben megnövelheti az esküvői ruha költségeit. Ám amikor az esküvői költségekről van szó, előfordul, hogy néhány menyasszony annyi...
Egy csodás Valentino volt Anne Hathaway menyasszonyi ruhája A színésznőt számos alkalommal láthattuk már menyasszonyként a filmvásznon, szebbnél szebb menyasszonyi ruhákban. Az igazi esküvőjére 2012. szeptember 29-én került sor, ez alkalommal Anne Hathaway menyasszonyi ruhája egy valódi Valentino volt, méghoz...
Piros menyasszonyi ruha – Ismét hódít a “dögös vörös”! Szexi, dögös menyasszonyok szeretnétek lenni a nagy napon, és eszetek ágában sincs hófehér ruhában az oltár elé vonulni? Ha illik a személyiségetekhez ez a rendhagyó ötlet, mi azt mondjuk: mindent bele! Keressétek meg azt az esküvői ruhaszalont, vagy...
Marilyn Monroe menyasszonyi ruhája Ha csak annyit árulunk el, hogy most egy igazi szexszimbólum menyasszonyi ruháit vesszük górcső alá, ugye azonnal tudjátok, kire gondolunk? Bizony, egyértelműen Marilyn Monroe menyasszonyi ruhája kerül most a középpontba, pontosabban mind a három. Na...
Ikonikus darabok: Audrey Hepburn menyasszonyi ruhája Audrey Hepburn klasszikus szépség volt, emellett a színésznőt a gyermeki báj és örök elegancia megtestesítőjeként tartják számon. Kétszer házasodott, első férje Mel Ferrer színész volt, a második pedig az olasz pszichiáter, Andrea Dotti. Audrey Hepbu...
Bőrdzseki esküvőre? Ez lesz az ősz tuti befutója! Bőrdzseki esküvőre? Naná! Annyira de annyira boldogok vagyunk, hogy manapság már tulajdonképpen nincs is olyan ruhadarab, ami ne lehetne viselni az esküvőkön. Így ugyanis menyasszonyként bátran elindulhattok egy bőrdzseki kutató körútra, hogy a me...
Ez igen! Imádjuk Vera Wang 2019-es tavaszi/nyári ruháit! Azt eddig is tudtuk, hogy Vera Wang menyasszonyi ruhái fantasztikusak, de a 2019-es tavaszi/nyári kollekció annyira tökéletes, hogy talán még azoknak a menyasszonyoknak is meghozza a kedvét ahhoz, hogy színes menyasszonyi ruhát viseljenek, akik eddig...
Elképesztően szép volt Weisz Fanni menyasszonyi ruhája! A pécsi modell és esélyegyenlőségi aktivista a közelmúltban mondta ki a boldogító igent Hajmásy Péternek, az esküvő óta pedig számos fotó látott napvilágot a nagy napról. Mi elöljáróban csak annyit mondunk, hogy Weisz Fanni menyasszonyi ruhája egysze...
Esküvői ruha bérlése, varratása, vásárlása – segítünk dönteni! Az esküvői előkészületek legmeghatározóbb pillanata, amikor igent mondunk a menyasszonyi ruhánkra. Abban a pillanatban születik meg az a menyasszony, akit elképzeltünk magunkról. És, hacsak nem örököltük meg anyukánk, nagymamánk fehér ruháját, amit –...
Megérkezett Monique Lhuillier 2019-es kollekciója! A Fülöp-szigeteki Monique Lhuillier menyasszonyi ruhái minden szezonban egészen elképesztő sikernek örvendenek a menyasszonyok körében, melynek fő oka az, hogy stílusos és elegáns menyasszonyi ruháit olykor kissé rendhagyó megoldásokkal emeli ki a so...
Elizabeth Taylor házasságai – 8 ruha, 8 történet! Elizabeth Taylor házasságai: Elizabeth Taylor Oscar-díjas és Golden Globe-díjas színésznő élete során összesen nyolcszor ment férjhez, és mind a nyolc alkalommal igazán stílusos és elegáns menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent. A stílusiko...
Molett menyasszonyi ruha kerekded idomokra! Mint ahogy a legtöbb Disney hercegnő, úgy a legtöbb menyasszonyi ruha is konfekció méretre lett tervezve. Legalábbis ezt látjuk a magazinokban, kifutókon, szalonokban. De mi van akkor, ha egy kicsit kerekebb itt, gömbölydedebb ott…? Utánajártunk kics...
FRISS! Íme a 2019-es menyasszonyi ruha trend! Menyasszonyi ruha trend 2019! Elmúltak már azok az idők, amikor a menyasszonyok csak két-három ruha közül választhatták ki az álomruhájukat. Szerencsére a lehetőségek tárháza ma már végtelen, a mai ruhák merészek, vagányak, és bevállalósak, a 2019-es...
2019 a fekete menyasszonyi ruhák éve lesz! Úgy gondoljátok, hogy soha senki nem vehetne rá benneteket arra, hogy fekete menyasszonyi ruhában mondjátok ki a boldogító igent? Pedig meglepő módon egyre több menyasszonynak tetszik meg ez a különleges, rendhagyó megoldás. Ha vonakodtok meghozni a ...
Minden idők legszebb ikonikus menyasszonyi ruhái Vannak olyan ikonikus menyasszonyi ruhák, amelyek évtizedek elteltével is hihetetlenül népszerűek a menyasszonyok körében. Sokan még ma is Audrey Hepburn ikonikus ruhájához hasonló darabot keresnek az esküvőjükre, míg mások elképzelni sem tudnák a na...