Habosbabos Esküvői Magazin > Menyasszonyi ruha  > Gyerekek az esküvőn – Így öltöztesd őket, hogy imádnivalóak legyenek!

Gyerekek az esküvőn – Így öltöztesd őket, hogy imádnivalóak legyenek!

Az egészen pici apróságoknak, de a 7-8 éves gyerekeknek is olyan elképesztően szép és különleges ruhákat vásárolhattok egy esküvőre, hogy csak irigykedni tudunk a hatalmas ruhaválaszték láttán. Ha nem tudjátok, hogy milyen ruhába öltöztessétek a gyerekeket egy esküvőre, szemezgessetek a tippjeink közül! Szerintünk tündériek!

Menyasszonyi ruha banner

Pici koszorúslányok a menyasszony mellett

Míg sok esküvőn egyáltalán nincsenek koszorúslányok, addig más szertartásokon akár 7-8 lány is segíthet a menyasszonynak a készülődésben. Az egészen pici kislányok persze főleg a virágszirom szórásban tudnak segédkezni, míg az oltár elé vonultok, de arra a néhány percre is imádnivalóan aranyosak lesznek az apró ruháikban.

Tipp!

Tegyetek a kislányok hajába virágkoronát, hajpántot, vagy virágokat, gyönyörűen fognak mutatni!

Teljesen mindegy, hogy habosbabos, cowboy, rusztikus, bohém vagy akár tengerparti ruhát álmodtok meg nekik, mindegyikben kiverik majd azt a bizonyos cukiság-faktort. Ez nem ígéret, ez tapasztalat! Nézzétek csak, milyen édesek ezek a picike koszorúslány ruhák!

A menyasszonyt kísérő kisfiúk

Nem csak a kislányok, de a kisfiúk is elképesztően aranyosan mutatnak ünnepélyes ruhában, így öltönyben, nadrágtartóban, vagy akár csokornyakkendőben is zabálnivalóak lesznek. Érdemes a vőlegény öltözetéhez hasonló ruhába bújtatni a kisfiúkat, vagy színben és stílusban hozzá illő inget, nadrágot és cipőt választani nekik.

Nem ellenkeznek az ellen sem, hogy kalapot viseljenek? Akkor keressetek nekik cowboy kalapot vagy akár cilindert. Irtó édesek lesznek benne!

Kisfiúk és kislányok közösen

Amikor a ceremónia kezdetén a menyasszony előtt a kislányok és a kisfiú együtt lépkednek az oltár vagy az anyakönyvvezető elé, szem nem marad szárazon! Tetszenek az egymáshoz passzoló, ám önmagában is nagyon mutatós darabok? Esetleg rendhagyó ruhába öltöztetnétek a gyerekeket? Nincs akadálya, nekik szinte minden jól áll. Nagyon szerencsések, nem igaz?

Kristinus

Ne habozzatok, bátran kutassátok fel a násznép összes pici lányát és vagány kisfiúját, és öltöztessétek fel őket tetőtől talpig csinos ruhácskákba. Meglátjátok, a menyasszony mellett ők lesznek a nagy nap fénypontjai!